![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
radiere SRL
Last Updated: Feb 02 2011 20:43, Started by
ROOEG
, Jan 13 2011 13:17
·
0

Posted 13 January 2011 - 13:17

Am un SRL din 2005,care nu a functionat niciodata.Acum vreau sa radiez SRL-ul. Cei de la finante au spus ca eu trebuia sa inscriu firma la ei si sa platesc impozitul forfetar pe perioada in care el a existat. Intrebarea este;. Exista variante in care sa nu platesc forfetarul ?
Multumesc anticipat ![]() |
Posted 01 February 2011 - 14:10

Am un SRL din 2005,care nu a functionat niciodata.Acum vreau sa radiez SRL-ul. Cei de la finante au spus ca eu trebuia sa inscriu firma la ei si sa platesc impozitul forfetar pe perioada in care el a existat. Intrebarea este;. Exista variante in care sa nu platesc forfetarul ? Multumesc anticipat ![]() Din pacate, pana nu achiti toate datoriile catre stat nu poti radia societatea. |
Posted 02 February 2011 - 20:43

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users