![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Luna de miere la inceputul lui octombrie
Last Updated: Jan 08 2011 16:20, Started by
brunhilda7
, Nov 14 2010 16:53
·
0

Posted 14 November 2010 - 16:53

Buna, tuturor! Trebuie sa aleg o destinatie pentru luna de miere si am cateva variante, insa as vrea si feedback-ul vostru.
Destinatia respectiva ar trebui sa indeplineasca urmatoarele conditii: 1. E vorba de 7-11 zile. 2. Sa fie inedita, nu banala. 3. Transportul cu avionul (chiar daca e low cost) preferabil sa se incadreze undeva la 600 - 650 euro/2 persoane. 4. Sa avem ce vizita, nu suntem genul care vrea sa stea toata ziua cu burta la soare, desi o zi, maxim doua putem dedica acestei "activitati". Ne gandim la un buget de maxim 2.000 euro pentru tot, deci as aprecia daca cei care au experienta ar putea sa-mi dea si variante de zbor catre destinatia respectiva si eventual un itinerariu daca e vorba de mai multe orase care ar merita vizitate. Va multumesc! |
Posted 14 November 2010 - 17:33

Eu as alege intre Italia, Franta si Spania ... pe langa destinatiile clasice gasesti o gramada de destinatii inedite in aceste tari ... si nu degeaba sunt printre cele mai vizitate tari din lume. Daca prin inedite te referi la non-europene, atunci ii las pe altii sa-ti faca recomandari
![]() ![]() |
Posted 14 November 2010 - 17:58

@ utopium: Iti multumesc pentru sugestii!
Astept si alte idei, inclusiv din afara Europei. ![]() |
Posted 15 November 2010 - 13:14

Posted 17 November 2010 - 14:48

Posted 17 November 2010 - 19:22

Posted 17 November 2010 - 19:42

Pt Santorini vremea :
http://www.greeka.co...ini-weather.htm Si eu zic ca merge la inceput de octombrie |
Posted 17 November 2010 - 20:19

Recomand Sicilia- mie unul mi-a placut la nebunie si va asigur ca nu o sa apucati sa stati doar cu burta la soare: sunt o gramada de vazut/vizitat. De asemenea, va asigur ca o sa va intoarceti si cu ceva kilograme in plus
![]() Desi nu am fost, Malta pare a fi o alta destinatie promitatoare. Edited by Basti, 17 November 2010 - 20:21. |
Posted 18 November 2010 - 10:59

Eu aveam in minte urmatoarele destinatii: Maroc, Santorini, Malta, Sicilia sau Gran Canaria.
Noi vrem in Maroc sau Santorini, sincera sa fiu. Cel mai probabil o sa alegem Santorini pentru saptamana de miere si sa lasam Marocul pentru anul urmator, caci 10 zile mi se par insuficiente ca sa vedem tot ce ne dorim in tara africana. In legatura cu Santorini am o intrebare: care e cea mai convenabila modalitate de a ajunge pe insula? Stiu ca exista posibilitatea cu avionul (destul de scump) ori cu ferryboat-ul din Atena, insa la ferry nu am gasit nici o varianta ok. Ma poate ajuta cineva? Mersi! p.s.: Ne gandeam la varianta avion pana in Atena si apoi fie avion, fie ferry. |
Posted 18 November 2010 - 11:57

Eu aveam in minte urmatoarele destinatii: Maroc, Santorini, Malta, Sicilia sau Gran Canaria. Noi vrem in Maroc sau Santorini, sincera sa fiu. Cel mai probabil o sa alegem Santorini pentru saptamana de miere si sa lasam Marocul pentru anul urmator, caci 10 zile mi se par insuficiente ca sa vedem tot ce ne dorim in tara africana. In legatura cu Santorini am o intrebare: care e cea mai convenabila modalitate de a ajunge pe insula? Stiu ca exista posibilitatea cu avionul (destul de scump) ori cu ferryboat-ul din Atena, insa la ferry nu am gasit nici o varianta ok. Ma poate ajuta cineva? Mersi! p.s.: Ne gandeam la varianta avion pana in Atena si apoi fie avion, fie ferry. Easy jet pina la Milano si apoi tot Easy jet de la Milano in Santorini . Vezi sa se pupe orele . Pt sezonul de iarna mai mult ca sigur ca Milano-Santorini nu exista Uita de Ferry pt ca face o gramada de ore si nici nu cred sa fie prea ieftin |
|
Posted 18 November 2010 - 12:01

Eu aveam in minte urmatoarele destinatii: Maroc, Santorini, Malta, Sicilia sau Gran Canaria. Noi vrem in Maroc sau Santorini, sincera sa fiu. Cel mai probabil o sa alegem Santorini pentru saptamana de miere si sa lasam Marocul pentru anul urmator, caci 10 zile mi se par insuficiente ca sa vedem tot ce ne dorim in tara africana. In legatura cu Santorini am o intrebare: care e cea mai convenabila modalitate de a ajunge pe insula? Stiu ca exista posibilitatea cu avionul (destul de scump) ori cu ferryboat-ul din Atena, insa la ferry nu am gasit nici o varianta ok. Ma poate ajuta cineva? Mersi! p.s.: Ne gandeam la varianta avion pana in Atena si apoi fie avion, fie ferry. Cea mai buna posibilitate e charterul inchiriat de agentiile de turism romanesti. Iti iei un sejur cu MD de 7 zile in Thira sau Imerovigli pe marginea calderei, pe insula iti iei o masina si te duci la plaja in Kamari, la Red Beach, in Oia samd |
Posted 19 November 2010 - 13:10

Easy jet pina la Milano si apoi tot Easy jet de la Milano in Santorini . Vezi sa se pupe orele . Pt sezonul de iarna mai mult ca sigur ca Milano-Santorini nu exista Uita de Ferry pt ca face o gramada de ore si nici nu cred sa fie prea ieftin Luasem varianta asta in considerare, insa orele nu sunt foarte convenabile. O sa mai cercetez. Mersi!
Cea mai buna posibilitate e charterul inchiriat de agentiile de turism romanesti. Iti iei un sejur cu MD de 7 zile in Thira sau Imerovigli pe marginea calderei, pe insula iti iei o masina si te duci la plaja in Kamari, la Red Beach, in Oia samd Eu vreau sa plec in jur de 28 septembrie. Nu mai ofera nimeni pachete pentru perioada aia caci "nu mai e sezon" si, in plus, mi se par exagerat de mari preturile de la agentiile de turism. Decat asa, prefer sa iau avionul, desi acum e 375 euro dus-intors/persoana. In plus, cazare rezonabila am gasit la aproximativ 350 de euro/7 nopti in Fira. Oricum, mersi pentru varianta! ![]() |
Posted 14 December 2010 - 12:45

Gran Canaria!!! Mai exact Maspalomas, e superb totul acolo!!!
Edited by torres_23, 14 December 2010 - 12:45. |
Posted 08 January 2011 - 16:20

Buna, tuturor! Trebuie sa aleg o destinatie pentru luna de miere si am cateva variante, insa as vrea si feedback-ul vostru. Destinatia respectiva ar trebui sa indeplineasca urmatoarele conditii: 1. E vorba de 7-11 zile. 2. Sa fie inedita, nu banala. 3. Transportul cu avionul (chiar daca e low cost) preferabil sa se incadreze undeva la 600 - 650 euro/2 persoane. 4. Sa avem ce vizita, nu suntem genul care vrea sa stea toata ziua cu burta la soare, desi o zi, maxim doua putem dedica acestei "activitati". Ne gandim la un buget de maxim 2.000 euro pentru tot, deci as aprecia daca cei care au experienta ar putea sa-mi dea si variante de zbor catre destinatia respectiva si eventual un itinerariu daca e vorba de mai multe orase care ar merita vizitate. Va multumesc! Noi am fost in Tenerife in 2008; nunta pe 4 octombrie iar pe 6 octombrie eram in Playa de las Americas. Nu am ales sejur prin agentie, ci am rezevat online. Am stat la Sol Tenerife cu DP, conditii bune (parca 68 euro camera cu DP). Am mers cu Tarom pana in Madrid si apoi cu Air Europa. Daca rezervi din timp, este posibil sa obtii preturi mai bune la biletele de avion (astea au fost cel mai scumpe). Nu te vei plictisi pentru ca ai ce face: parcuri acvatice, gradini zoologice, vulcanul Teide, croaziera. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users