Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
betano.ro

Poveste fara sfarșit

I-auziti voi! - nu vor romani...

Colon iritabil
 Perioada de gratie inexistenta

Cel mai ieftin TV LED mic

Reverse proxy si htaccess pe Raps...

Statie de epurare sau fosa septic...
 "enerlux p" afisaj interm...

Adaptor usb3.1gigabit vs Adaptor ...

La multi ani @Atreides!

La multi ani @KENSINGTON!
 La multi ani @burebista!

La multi ani de Florii!

Stihl fs 70 c-e

Challengers (2024)
 

Filmari,Clipuri,Imaginatie

- - - - -
  • Please log in to reply
594 replies to this topic

#559
mishulatosu

mishulatosu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 277
  • Înscris: 30.07.2007
Experienţa mea de tată, ființa și sângele sunt irelevante în cadrul unui subiect pur tehnic în care tu lași un clip și un detaliu, iar eu o apreciere și o părere vis-a-vis de detaliul menționat de tine.

Când nu-ți place un comentariu liber, deschis, postează atunci pe contul tău de Facebook sau HI5. Ăsta-i forum public, comentez şi las orice părere am.



Exact asta am facut si eu, am comentat liber, daca tu nu ai fi avut nimic personal, probabil ai fi comentat doar pur in scopul urcarii acestor clipuri aici, tehnic, imi place sau nu, este gresit acolo si acolo etc.
Cu intrebari referitoare la subiectul "cine a facut acest clip", a fost "bombardata" Bianca de catre juriu  (persoane  indreptatite sa faca acest lucru), mai ales ca eu nu m-am ferit sa merg acolo si sa filmez in voie, iar datorita acestui fapt, persoanele din juriu au fost foarte sceptice si au "anchetat" drastic acest aspect. Concluzia la care au ajuns? Bianca a primit premiul 1, a castigat faza nationala si va merge la faza internationala...deci, despre ce vorbim aici? Am fost si raman aceasi persoana verticala, nu am intrat si nu vreau sa intru in polemici cu nimeni, mai ales cu tine, care ai dovedit o mare fustrare ultima oara, fara motiv, aiurea si absurd...Fii rational si nu incerca sa arunci cu pietre subtil! Consider incheiat aici acest subiect. Atunci cand am multumit tuturor care au apreciat clipul m-am referit si la tine...nu stiu de ce nu ti-ai dat seama, o sa o fac si in mod personal, multumesc Alin pentru aprecieri!

Edited by mishulatosu, 17 April 2014 - 10:18.


#560
leonard_222003

leonard_222003

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 407
  • Înscris: 10.07.2009
De ce nu ar fi capabil un copil sa ia cadrele alea ? sau sa editeze ?
Adica sunt buni sa joace o gramada de jocuri pe calculator care necesita putina inteligenta, sa instaleze sisteme de operare, dar, un program de editare ar fi prea complicat.

#561
_DelSte_

_DelSte_

    Softpedia Grup

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,751
  • Înscris: 30.07.2009
N-am afirmat în NICIUN loc că un copil nu poate face un video reușit. Adică el singurel să pună mâna pe cameră, să filmeze toate cadrele, să aducă toate fișierele pe timeline, să facă tăieturile exacte, tranzițiile de rigoare, un eventual CC, un intro, compresia finală, upload-ul aferent, etc... , fără ca o terță persoană să intervină sub vreo formă, adică copilul în cauză să fie autorul absolut al clipului. Doar că, atunci când un familial (tată, frate...) este videograf și încă unul bun, încep să am dubii, propriile rezerve. În cazul în care familialul în speță este și foarte interesat ca totul să iasă cât mai bine, să ajute, să intervină acolo unde se greșește, să poată corecta, să "monitorizeze" proiectul cu experienţa lui... rezervele menționate anterior cresc. Iar eu asta am afirmat în comentariul anterior. Nu că acel copil nu a făcut videoul respectiv (nu sunt eu Dumnezeu să bag mâna-n foc), ci că nu CRED că, în situația de faţă, el este unicul autor, absolut și 100% al creației. Este o părere, DOAR o părere. Avem dreptul la una?

Dacă în comentariul cu postarea clipului nu s-ar fi ținut să se menționeze "realizat de...", nici măcar nu aș mai fi scris aceste rânduri acum, m-aș fi rezumat doar la clip și punct: "bun, bine realizat, felicitări". Dar, atâta timp cât se lasă un detaliu, atunci acceptă și o părere. Nu din "frustrare", pentru că până la urmă mă lasă rece pe mine cine și cum a făcut ceva, ci din faptul că toţi avem DREPTUL la o OPINIE, lucru cam greu de digerat prin anumite părți, se pare. Aș fi fost MULT mai mulțumit dacă aș fi primit răspunsul "Ok, este părerea ta, să ți-o mănânci pe pâine!".

Greșeala mea a fost alta. Faptul că nu am realizat că unui tată îi este imposibil să nu fie subiectiv. Dacă unui terț îi poate fi foarte ușor să privească lucrurile la rece, distant, unui părinte nu i se poate cere așa ceva. Aici am greșit, recunosc, îmi cer scuze. Sunt cam slobod la gură când ceva îmi trece printre urechi, ultima mea intenție fiind să rănesc sentimentele cuiva. Experienţa mea de tată este mai scurtă, doar 8 luni, se pare că încă mai am de învățat.

#562
mishulatosu

mishulatosu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 277
  • Înscris: 30.07.2007
Alin, ar fi absurd si necinstit sa afirm ca eu nu am vazut clipul decat in cadrul concursului, asta ar insemna sa fiu un tata caruia nu ii pasa, sa nu il intereseze de copilul sau, am consiliat, mi-am dat cu parerea, Bianca cu unele sfaturi a fost de acord, cu altele nu, unde nu a stiut sa aplice ceva tehnic am invatat-o, dar nu am pus mana pe mouse, consider aceste aspecte exact ca si cum ar fi urmarit niste tutoriale...insa de aici si pana la afirmatia ca copilul nu a facut nici macar 50% din acest filmulet este cale lunga...La un alt clip al Biancai, o cunostinta comuna, Coman, a afirmat ceva in genul " cred ca a ajutat si tatal cu ceva", corecta si mai ales etica afirmatie...Imi cer scuze pentru greselile din postul anterior (frustrat), asa cum ma stii, cam grabit la butonat...Iti multumesc pentru afirmatia " videograf bun", nu sunt nici pe departe asa ceva, ma zbat sa devina Bianca unul, doar ca unele persoane arunca cu noroi si  nu cred in ea...

Edited by mishulatosu, 18 April 2014 - 10:05.


#563
fishbeny

fishbeny

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 18.04.2009
Intervin si eu cu o parere personala legate de video-ul realizat de fiica lui ''Mishulatosu'', un video cu un subiect bun, de actualitate, dar cu mici scapari la filmare si editare, mai concret cateva cadre miscate putin sau tremurate..putina rigiditate in replici..parca prea spuse la semnal..dar in ansamblu un clip bun..un prezent ce promite un viitor bun pt realizatorii lui. Pe de alta parte il sustin in ceea ce spune pe ''delste'' si cred ca e destul de greu ca acest video sa fie creat de un copil, nu imposibil, dar la fel este doar o parere personala.

Daca tot am avut putin timp..o sa postez si eu un link cu ultimul meu proiect video, un videoclip muzical, filmat in ianuarie 2014, [ https://player.vimeo.com/video/76875966 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] un video ce poate fi vizioant doar dupa ce este scrisa parola (Benycosma) fiind un video pus in privat din motive persoanle.

Sarbatori fericite tuturor!

#564
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
Am lansat la apa un canal de emisiuni moto https://www.youtube....ntMotociclistTv Posted Image

cel mai de succes episod pilot pana acum a fost intro-ul [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/HG_PBlXq3fM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#565
xtremdriving

xtremdriving

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,327
  • Înscris: 18.06.2006
Interesant. Poate ne lipim la ceva...

#566
lyc

lyc

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 08.03.2012
Salut am sa incerc sa postez un clip, rog critica fara mila , dar sa-mi explicati , multumesc :  [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/peDb7HAz99c?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#567
_DelSte_

_DelSte_

    Softpedia Grup

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,751
  • Înscris: 30.07.2009
Beny, felicitari pentru videoclip, cat si pentru proiectul personal, testul de vara. Le-am urmarit cu atentie si placere. Videoclipul este foarte bun, dar trebuie sa recunosc ca proiectul m-a incantat in mod deosebit. Si nu neaparat din cauza lui Bella Posted Image Apreciez ca imparti cu noi cate ceva din munca ta si ca nu ne-ai uitat. Felicitari inca o data!

lyc, ai reusit sa-mi gadili nostalgia cu "Santa Maria Maggiore-Roma 2014" Posted Image Frumoase locuri si cadre pe masura. Cred ca a fost un proiect/amintire de familie, asa ca critica "dura" nu-si are rostul. Putina stabilizare de imagine (prin soft) la cadrul initial de la fereastra avionului, cat si la momentele de paseo stradal. Probabil ca ar fi mers si un grading fin care, cred eu, ar fi dat bine la imaginile astea. Al doilea sound din video lasa de dorit, serios. Calitativ vorbind. Este adevarat ca este in ton cu Città Eterna, dar se aude sub asteptari. Si inca un amanunt... Nu stiu de ce, dar nu am reusit sa vad fluid clipul. Atat in Google Chrome, cat si in IE, parca mergea "in suturi". Poate fi vorba doar de o problema de browser? Felicitari pentru proiect! Posted Image

#568
fishbeny

fishbeny

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 18.04.2009
salutare din nou...mersi pt apreciere..m-as bucura sa pot fi si mai activ..sa comunic mai des despre ceea ce eu am in minte sa realizez, dar timpul pentru mine chiar este un inamic. Dar usor usor sper sa pot sa tin blog-ul de pe site-ul personal mai activ si astfel poate putem fi in contact mai des. In alta ordine de idei, vreau sa mai prezint un videoclip muzical, acesta este al doilea realizat de mine, dar inca nepublicat datorita unor complicatii aparute pentru detinatorii dreptului de autor asupra compozitiei(o neintelegere intre artisti si compozitor), la fel acest video va fi privat (il voi tine doar 2-3 zile asa pentru ca nu imi permit mai mult), doar pt a astepta un feedback pentru el, pana va fi lansat, sper eu curand. VIdeoclipul este aici [ https://player.vimeo.com/video/84905021 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] (parola : Benycosma). Astept feedback!...

''_Delste_'' apreciez parerea ta..astept in continuare.!

#569
lyc

lyc

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 08.03.2012
Multumesc pentru comentariu ! imi permit sa mai postez un clip de la un concert din ,,The Tube'' :       [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/adjexHRP_TQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#570
mirradaniel

mirradaniel

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 10.03.2008
mi-a placut... dar sunt curios sunetul de unde l-ai luat?
ca nu imi suna a ambianta de pe microfon...

View PostGunX, on 19 aprilie 2014 - 21:53, said:

Am lansat la apa un canal de emisiuni moto https://www.youtube....ntMotociclistTv Posted Image

cel mai de succes episod pilot pana acum a fost intro-ul
foarte bun... keep going Posted Image

#571
lyc

lyc

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 08.03.2012
sunetul este luat direct din mixer cu un xlr phantom .

#572
nirosbog

nirosbog

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,800
  • Înscris: 22.10.2005

View Postfishbeny, on 19 aprilie 2014 - 21:32, said:

Daca tot am avut putin timp..o sa postez si eu un link cu ultimul meu proiect video, un videoclip muzical, filmat in ianuarie 2014, [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/3iutJ_wYISw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] , regie si scenariul imi apartin mie si fratelui meu care m-a ajutat in acest proiect. Astept pareri ...
Intrucat melodia este una estivala, s-ar fi pretat cadre mai dinamice, explozive,  trase in natura. Iar cadrele sunt cam lungi, in antiteza cu dinamicitatea melodiei.

View Postfishbeny, on 19 august 2013 - 17:21, said:

Va postez primul videoclip muzical realizat de mine, filmat si regizat.. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/cnmTtBTULQw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] , ...
Cam in genul asta ar fi mers tras si clipul la care am facut referire mai sus. Desi si aici insisti prea mult uneori pe anumite puncte de statie, per total imi place. As fi preferat si aici cadre mai scurte.

#573
teddy26

teddy26

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 637
  • Înscris: 26.06.2006
Un mic film de prezentare:

[ https://player.vimeo.com/video/93402588 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#574
lyc

lyc

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 08.03.2012
Salut ! postez inceputul : [media][ https://www.youtube-nocookie.com/embed/lfIAng6AUQ8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]   Arenele  Romane Tribut AC/DC Dave Evans si Daniel Ignat 40 de ani de AC/DC. Dave Evans primul solist vocal al trupei AC/DC.  31 Mai 2014

Edited by lyc, 02 June 2014 - 16:52.


#575
Gabicek

Gabicek

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 197
  • Înscris: 21.06.2005
Salutare
Am si eu cateva cadre (interesante spun eu).Va las sa ghiciti ce dispozitive am folosit.Multumesc
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/1wL0VaNUCB4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#576
paulyks

paulyks

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 105
  • Înscris: 13.01.2014
Ia să vă încânt cu nişte peisaje bucovinene.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/hjHVjORQWgY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Filmările au avut loc la Ciocăneşti(Suceava) şi Stupca(Suceava).

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate