![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Receptoare H.D. la Digi Satelit în martie 2014.
Last Updated: Dec 07 2017 13:10, Started by
lukas75
, May 09 2008 10:54
·
0

Posted 23 December 2015 - 15:10

am facut o pre- comanda la un decodor hd in cat timp ar trebui sa ajunga .PS comanda a fost facuta vineri seara si sunt in stoc decodoare in arad?
|
Posted 28 December 2015 - 09:42

am facut o pre- comanda la un decodor hd in cat timp ar trebui sa ajunga .PS comanda a fost facuta vineri seara si sunt in stoc decodoare in arad? Daca sunt in stoc decodoare hd pe baza comenzii inregistrate vei fi notificat prin SMS in momentul in care sunt disponibile in punctul respectiv de prezenta RCS&RDS/DIGI |
Posted 29 December 2015 - 13:50

DIGI_Helper
Am doua decodoare HD cu chirie si unul SD cumparat de mine. Pot schimba decodorul SD cu unul HD fara alte costuri? |
Posted 29 December 2015 - 14:04

@craiova70 - Decodorul SD poate fi schimbat cu unul HD doar in cazul in care decodorul SD e defect.
|
Posted 29 December 2015 - 23:59

Posted 30 December 2015 - 00:14

Posted 18 January 2016 - 11:47

@gabyyy12 - Conform ultimei actualizari, nu erau decodoare DTH HD in Arad.
|
Posted 20 January 2016 - 14:03

Posted 20 January 2016 - 15:22

Daca am abonament, si vreau sa vad posturile HD trebuie sa stric decodorul SD ca sa imi fie inlocuit sau ce sa inteleg? ![]() Oftopic: Ion ala de pe fb: Daca chiar trebuie sa minta, Ion va minti. Fa si tu ca Ion. Sau nu ![]() |
|
Posted 20 January 2016 - 17:10

Presupun ca nu au interesul sa inlocuiasca un receptor SD cu unul HD, la cerere, din cauza ca nu au un pachet HD care se plateste suplimentar, nu? Si atunci, ce mai conteaza ca tu, client, ai vrea sa vezi si HD-uri daca noi tot atatia bani luam de la tine?
|
Posted 20 January 2016 - 22:48

Presupun ca nu au interesul sa inlocuiasca un receptor SD cu unul HD, la cerere, din cauza ca nu au un pachet HD care se plateste suplimentar, nu? Si atunci, ce mai conteaza ca tu, client, ai vrea sa vezi si HD-uri daca noi tot atatia bani luam de la tine? ![]() Ca sa fii fericit cu digi, te uiti la banii pe care ii dai, de obicei putin comparativ cu ceilalti, si te multumesti cu calitatea bunicica pe care ei o ofera, si pe care la altii, ori o visezi, ori e cu foarte putin mai buna, dar mult mai scumpa. Asa ca, i'ai asa cum sunt, fii fericit, si rezolva "romaneste" problema, asa cum te-am si sfatuit ![]() Ps. Si ca idee, e lipsa mare de decodoare hd la digi; ca sa te convingi, poti vedea ultimele pagini, cred ca vreo suta si ceva ![]() ![]() |
Posted 30 January 2016 - 20:40

Daca incerci sa cauti "sensul vietii" la digi, ai gresit adresa mah ![]() Ca sa fii fericit cu digi, te uiti la banii pe care ii dai, de obicei putin comparativ cu ceilalti, si te multumesti cu calitatea bunicica pe care ei o ofera, si pe care la altii, ori o visezi, ori e cu foarte putin mai buna, dar mult mai scumpa. Asa ca, i'ai asa cum sunt, fii fericit, si rezolva "romaneste" problema, asa cum te-am si sfatuit ![]() Ps. Si ca idee, e lipsa mare de decodoare hd la digi; ca sa te convingi, poti vedea ultimele pagini, cred ca vreo suta si ceva ![]() ![]() Salutare. Tot carcotas ai ramas ![]() |
Posted 15 March 2016 - 10:09

Salut , sunt din Orastie, jud. Hunedoara, am facut o comanda pentru un decodor HD pentru DTH, am primit si sms : ,, Nu este momentan disponibil " , poate cineva sa ajute cu ... o " urgentare " a cererii . Multumesc!
|
Posted 15 March 2016 - 23:54

Buna Seara
Vreau sa cumpar 2 decodoare hd digi impreuna cu cartele ca sa le trimit cumnatului in Germania. Evident in baza unui Contract. Ceea ce ma Intereseaza este, Daca aceste decodoare impreuna cu cartele sunt deja imperecheate sau trebuiesc Activate? Ca sa stiu, ceea ce este de facut! PS. La Telekom, cartele impreuna cu decodoarele trebuiesc activate. |
|
Posted 16 March 2016 - 00:49

Si la Digi trebuie sa le activezi.
Dupa ce i le trimiti in Germania activezi cartelele online. |
Posted 16 March 2016 - 16:37

Daca le conectez aici la o Antena, dupa care le trimit, e OK? De activat Online din My Digi sau Direct pe sait?
Daca nu cer prea multe, un link se poate? Cu respect |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users