Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pareri despre (diverse) noi magaz...

Ardere butan

Ce restrictii presupune economia ...

Ce e mai important pe termen lung...
 Imposibil de portat vodafone-digi...

Pilotaj drone - curs obligatoriu?...

Probleme submersibila

Utilizatorii de servicii de comun...
 Notificare Anaf pentru venituri d...

Router WiFi care sa stie VLAN si ...

ETL one to many relationship from...

Trust Wallet
 Inmulțire pomi cu flori (meliferi...

Întrebare, facebook in Rusia

Excel scriere numar condensat

Camera auto DVR PNI Voyager S1700...
 

Script TV online

- - - - -
  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1
Marinedward

Marinedward

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 195
  • Înscris: 20.07.2009
Salut. Am creat si eu un mic script pt. vizualizarea canalelor de TV online. Contine 24 de canale, dupa parerea mea l-am facut destul de dragut ca design.

DEMO: Ma scuzati, din moment ce nu disput de un webhost, nu am fost in stare sa pun un demo dar va voi arata cateva poze:



[ http://img10.imageshack.us/img10/255/52314031.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ http://img299.imageshack.us/img299/3156/51254838.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Toate datele pentru modificarea si conectarea la baza de date se afla in data/config.php.Creati baza de date, faceti accesul in config.php, apoi dati import la channels.sql din folderul install. Nu am ascuns nici un fel de reclama / iframe in el, daca cumva am facut ceva gresit va rog sa ma atentionati. Astept pareri de la cei care l-au probat.

Attached File  tv.rar   6.02MB   409 downloads

#2
noShadow

noShadow

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 830
  • Înscris: 20.07.2010
Centreaza pictogramele,in rest e  :coolspeak:  . Bv!

Edited by noShadow, 11 September 2010 - 00:14.


#3
squadders

squadders

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 139
  • Înscris: 04.07.2010
Frumos scriptul ,designul lasa de dorit ,niste CSS cu putin Photoshop si il aranjai bine de tot site-ul.:|

#4
Marinedward

Marinedward

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 195
  • Înscris: 20.07.2009
Multumesc. Nu stiu Photoshop asa ca nu am facut cine stie ce  :P

#5
00aLiN00

00aLiN00

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 28.09.2010
am o intrebare daca ,dezarhivez tv-ul si-l pun pe site ,cum il instalez?

#6
DarkAngelBv

DarkAngelBv

    === Proud owner of === ++++ Audi & Opel ++++

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,747
  • Înscris: 24.03.2006
aoleu frate, dar ce-i cu supa aia SQL?
Nu era mai usor sa faci un tabel posturi si un tabel comentarii? Legai ambele tabele prin id-ul unic al postului si gata.

#7
00aLiN00

00aLiN00

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 28.09.2010
imi raspunde si mie cineva ? cum fac configurarea?

Edited by 00aLiN00, 28 September 2010 - 15:14.


#8
Marinedward

Marinedward

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 195
  • Înscris: 20.07.2009

View Post00aLiN00, on 28th September 2010, 15:46, said:

imi raspunde si mie cineva ? cum fac configurarea?
Ai pm cu id meu sa te ajut.
@DarkAngelBv asa l-am gandit eu

Edited by Marinedward, 28 September 2010 - 17:52.


#9
DarkAngelBv

DarkAngelBv

    === Proud owner of === ++++ Audi & Opel ++++

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,747
  • Înscris: 24.03.2006
Incearca sa gandesti logic un script.

Intentia ta este buna, insa un astfel de script poate omora un server daca nu este gandit si realizat corect.

#10
00aLiN00

00aLiN00

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 28.09.2010
tot nu merge dupa ce am facut configurarea ma ajuta si pe mine cineva?

#11
Paullik

Paullik

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,760
  • Înscris: 05.07.2008

View Post00aLiN00, on 30th September 2010, 14:33, said:

tot nu merge dupa ce am facut configurarea ma ajuta si pe mine cineva?
Verific acum globul de cristal si revin cu solutia!

Omule, ofera-ne niste date, ce host ai, te poti conecta la baza de date, iti apar ceva erori, unde te bochezi, etc, etc?

#12
00aLiN00

00aLiN00

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 28.09.2010
pai host byethost.com      ......atat fac toata configurarea si dupaia urc pe site tvlive isgreat org  si-mi apare "nu gasesc panoul MySQL" .de aici nu stiu ce  sa mai fac ca sa mearga, uite id: daca ma ajuti    contis_ali_n............................iarasi nu stiu care este adresa bazei de date. baza de date o stiu si o am facut dar la adresa, nu stiu ce sa scriu acolo

Edited by 00aLiN00, 02 October 2010 - 07:17.


#13
00aLiN00

00aLiN00

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 28.09.2010
am reusit uite "tvlive isgreat org".....

#14
florinmihai1986

florinmihai1986

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 06.01.2014
Am si eu o mare rugaminte la cei care se ofera si se pricep bine   am un script tv online   vreau sa al modific si sa al pun la punc  sa functioneze bine    o sa pun si un demo cat de curand   daca chiar nu se poate  sa ma ajute cineva  sunt dispus sa platesc    astept un raspuns  Posted Image

#15
florinmihai1986

florinmihai1986

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 06.01.2014
aici e un demo  http://infiniti.vcz.pw/

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate