Sudul Italiei
Last Updated: Oct 16 2022 08:50, Started by
irinaririna
, Sep 06 2010 13:48
·
4

Posted 16 February 2022 - 10:14

Da, restaurantele au fiecare zile lor fixe in care sunt inchise. Nu stiu cum mai e acum, de cand cu pandemia, insa si inainte unele erau deschise doar seara (de ex.).
Un supermarket e chiar langa gara, nu pe partea spre orasul vechi ci pe cealalta (linia spre Matera ar fi prima cum intri la peroane). Moi am ajuns mai devreme la gara si am cercetat putin prin zona in timpul ramas. Cu ocazia asta am luat si niste apa si ceva de rontait pe drum. |
Posted 16 February 2022 - 21:21

În partea de sud, așa au program toate. Am găsit câteva pizzerii deschise toată ziua. Văd că pe Google au afisate programele și cred că sunt actualizate. Am reperat și restaurante deschise lunea, când majoritatea au închis.
|
Posted 13 April 2022 - 22:12

Am venit de vineri, 8 aprilie, dar ne-au năpădit nepoții și am fost cam lovită în aripă, așa că trebuie să mă scuzați. Voi da și amănunte.
În mare a fost superb, ar fi fost bine să am curajul să conduc pentru că totuși cu mașina te poți deplasa mai repede și poți vedea mai multe. O să vin cu amănunte. Nici pozele făcute de bărbatul meu nu le-am încărcat încă. |
Posted 16 August 2022 - 17:14

Buna,
planific o saptamana Puglia, zbor la Bari ,inchiriez o masina si am gasit un apartament in Tarent, de acolo vrem sa vizitam zona südica si Matera. Aveti vreo recomandare la inchiriat masini, pana acum mi se pare https://www.goldcar....m_source=google OK- Pentru idei , propuneri mulrumesc. |
Posted 17 August 2022 - 19:19

In aprilie, la Bergamo, am inchiriat de la Centauro. Preturi bune (mai mici decat la altii adica) masina buna, ei operativi, totul bine. Vezi daca au si in Bari.
|
Posted 16 October 2022 - 08:50

Recomand si eu Centauro, au masini bune si preturi foarte bune... am inchiriat si noi de la ei un Tiguan R, initial ar fi trebuit sa avem un Nissan Qashqai.
Edited by floraur, 16 October 2022 - 08:50. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users