Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Adaptor usb3.1gigabit vs Adaptor ...

La multi ani @Atreides!

La multi ani @KENSINGTON!

La multi ani @burebista!
 La multi ani de Florii!

Stihl fs 70 c-e

Challengers (2024)

Care mai sunt mediile de admitere...
 Laptop cu HDD atasare memorie MMC...

Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?

Idei cale de actiune recuperare g...
 Intoleranța lactoza- vegan v...

Tobe acustice insonorizare in blo...

Cine canta? Fragment din melodie...

Tablou sigurante Dacia Sandero 2012
 

Paint Zoom

- - - - -
  • Please log in to reply
30 replies to this topic

#19
cosmin_sn

cosmin_sn

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 663
  • Înscris: 29.04.2009
Nu acopera perfect cu lavabil  si mai mult stai sa il desfunzi(am vazutla un prieten), Bosch pfs 65 este la fel de prost asa ca trafaletul e baza.

#20
pulsor

pulsor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 04.07.2011
Si eu am folosit Paint zoom,se descurca f. bine dupa parerea mea,singura problema este ca mi se cam termina furtunul,la o camera mi se rupe de vreo 3 ori,si nu stiu de unde sa mai iau furtun :naughty: ma gandesc daca tot l-au facut pt. banni aia nu puteau face sa mearga fara probleme?

#21
remshm

remshm

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 138
  • Înscris: 01.02.2007
spuneti-mi va rog ca si o parere/concluzie a voastra daca se merita sa-l cumpar sau mai bine nu.

Multumim celor care ne fac viata mai usoara.

#22
aria_cluj

aria_cluj

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 996
  • Înscris: 01.08.2010
merge si la vopsea in ulei?

#23
keta

keta

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,834
  • Înscris: 31.12.2007
In ciuda postului meu de cu ceva timp in urma , mi-am luat si eu un astfel de aparat. La primele incercari cu lavabila sunt total nemultumit de el, desi i-am facut ceva modificari pentru a a vea putere variabila. Nu am incercat cu alte tipuri de vopsele sau lac. Pentru mine este totusi destul de util in ceea ce priveste suflarea cu aer , respectiv curatarea diverselor piese asa ca nu pot sa ma declar total nemultumit.

#24
gygyscafes

gygyscafes

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 110
  • Înscris: 23.07.2010
A cumparat si un prieten un asemenea aparat. Si la al lui se desface furtunul. El zice ca merita, dar eu ma declar total nemultumit de el. Treaba pe care o face cu chestia aia o facea si cu aspiratorul si un borcan. Decat chestia asta, mai bine achizitionati un compresor pe care il puteti folosi la multe alte lucruri si cumparati un pistol de vopsit care costa cam 80 lei (sunt si mai scumpe) si o sa vedeti ce diferenta e intre acestea doua.

#25
aykutex

aykutex

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 14.03.2012
nu, normal ca daca mai esti si "stangaci","amator" si nu un profi ....cu cat vopseaua este mai subtire cu atat iti este mai greu de vopsit asta e un lucru firesc, fiind prea diluata vei intampina probleme in rest eu faceam comparatie la lucrarea pe care am executat-o atunci in raport calitate pret...deja isi "scose-se" banii,pentru ca am mai jugravit cu el foarte mult de atunci deja sunt mai mult decat entuziasmat http://www.bizde.com...asi-widq1604556

Edited by aykutex, 14 March 2012 - 15:12.


#26
motanudaniel26

motanudaniel26

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 27.05.2012
[quote name='optiqu3st' date='24th August 2010, 22:23' post='8692012']
Salut Baieti. Avand in vedere ca e august si mai toata lumea face curatenie prin casa, ma bate gandul sa varuiesc o mare parte din apartament, dar fara o cheltuiala prea mare. Avand in vedere ca nu am prea mult timp la dispozitie si nu imi place sa stau cu casa rasturnata prea mult ma gandesc sa achizitionez acest aparat ([url="http://www.top-shop.ro/minisites_template/medical_templete/index.asp?tn=medical&pid=92491"]Pain Zoom[/url]) E vreunu din voi care il are? sau care cunoaste pe cineva care il foloseste? Ca nu prea as vrea sa dau banii degeaba pe el. Astept parerile voastre
[/quote
Eu mi-am achizitionat un ([url="http://www.top-shop-romania.ro/index.php?route=product/product&product_id=9"]Pain Zoom[/url]) si chiar sunt foarte multumit de el

Edited by motanudaniel26, 27 May 2012 - 23:41.


#27
cipabdul

cipabdul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 08.05.2012

View Postketa, on 4th March 2012, 16:08, said:

In ciuda postului meu de cu ceva timp in urma , mi-am luat si eu un astfel de aparat. La primele incercari cu lavabila sunt total nemultumit de el, desi i-am facut ceva modificari pentru a a vea putere variabila. Nu am incercat cu alte tipuri de vopsele sau lac. Pentru mine este totusi destul de util in ceea ce priveste suflarea cu aer , respectiv curatarea diverselor piese asa ca nu pot sa ma declar total nemultumit.
   de obicei pe fiecare cutie de vopsea(chiar si lavabila)scrie dilutia pt pistol cit si cea pt pensula,dureaza mai mult sa acoperi spatiile ce nu le vrei vopsite,daca lucrezi in mai multe culoriin rest este ok(vopsea alchidica ,lavabila,lac)

Edited by cipabdul, 12 June 2012 - 17:39.


#28
Iulianix

Iulianix

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 267
  • Înscris: 27.06.2005
Am cumpărat şi eu unul cu intenţia de a lăcui-băiţui un acoperiş de terasă cu un produs pe bază de apă luat din Bau..ax.
Pulverizează cu intermitenţe. Fără diuza aceea din cap fluxul de aer e continuu, cu ea strânsă e intermitent.
S-a mai întâmplat cuiva ?

#29
httpsuser

httpsuser

    New Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 13
  • Înscris: 13.10.2012
Salutare, se baga cineva sa inchirieze aparatul sau sa presteze cu el contra-cost?

#30
fringius

fringius

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 23.10.2012
In 2006 am cumparat (330Lei) un pistol Bosch PSP 260 crezand ca-l voi putea folosi ca sa-mi varuiesc cele 4 camere cu vopsea LAVABILA (Policolor).
Acest PSP 260 (i se mai spune "airless" sau cu electromagnet) era singulrul la acea vreme "capabil" de a pulveriza vopsele cu o vascozitate de pana la 80 DIN.
Restul pulverizatoarelor "stiau" Maxim 30-40 DIN
Ei bine, n-am putut sa-l folosesc caci lavabila (nediluata) are mai mult de 120 DIN si pistolul nu stropea deloc.
De abia peste o dilutie de: 1 portie vopsea si o portie apa, pistolul a inceput sa imprastie (urat) cate ceva dar aia era doar o zeama vag-albicioasa...
Astazi (2012) iarasi trebuie sa ma apuc de varuit peretii (desenati cu pixuri & carioci) si NU MAI VREAU trafalet.

Vreau sa-mi folosesc acest PSP 260

Ma gandesc sa folosesc ALT TIP de vopsea, ceva care este mai putin vascos (pana in DIN 40) si poate un pic mai lucios.

Ce alta vopsea (nu lavabila aka "diluabila" cu apa) ma sfatuiti sa folosesc ?

#31
mgrigo2000

mgrigo2000

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 03.10.2007
Salut. Iata un review de bagat in seama. Am achizitionat un Paint Zoom made in China desi am gasit in majoritate numai pareri negative despre el pe net. L-am luat cu intentia sa vopsesc un gard metalic si niste jante de masina, la care manopera pentru vopsitor cu pensula m-ar costa mai mult decat aparatul. Din ce am vazut in filmele de pe net, exista doua categorii de Paint Zoom, care aparent arata identic, dar difera prin faptul ca unul are pistolul cu componente in totalitate din plastic, made in China iar altul are un reglaj suplimentar metalic in spate, langa furtun, si diuza dispersoare si mecanismul de control al tragaciului din metal, dar pe care nu l-am gasit nicaieri la vanzare. In ofertele de la noi am gasit doar modelul cu componente din plastic si cum ma asteptam, dupa prima lucrare de mici dimensiuni (jantele de la masina) pe care le-am dat cu vopsea auto si diluant pentru aceasta, pistonul tragaciului si diuza dispersoare din plastic au inceput sa fie dizolvate de diluantul din vopsea. De asemenea, si vascozimetrul a inceput sa se dizolve dupa prima testare a vopselei, schimbandu-si volumul si diametrul orificiului de scurgere. Ce mi se pare ciudat este ca rezervorul, teava de absorbtie si corpul pistolului nu au fost afectate de diluant, desi sunt tot din plastic si au intrat in contact cu vopseaua si diluantul. Iar ciudat este ca in fisa tehnica nu se interzice folosirea vopselei auto, pe baza de solventi ci se specifica la ce vascozitate sa fie folosita. Ca si utilitate pistolul a functionat bine, am vopsit acceptabil jantele, dar mi-am luat gandul sa mai vopsesc si gardul cu acelasi tip de vopsea. Alt tip de vopsea afara de auto nu am incercat. Concluzia mea este ca pistoalele Paint Zoom cu componente toate din plastic au interzis la vopsele pe baza de solventi. Alta concluzie este ca fabricantii au facut special o parte din componentele de plastic dizolvabile ca sa se ajunga la nevoia de servisare si sa aiba cerere de piese.Ma bate gandul sa apelez la un specialist in prelucrare piese metalice sa ii confectioneze din metal piesele de plastic care se dizolva, care inca mai sunt functionale si pot fi folosite ca model. Poate asa mai pot sa folosesc pistolul in scopul pentru care l-am achizitionat, altfel ramane viabil doar pentru vopsele pe baza de apa. Deci aviz amatorilor de Paint Zoom cu componentele pistolului din plastic.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate