![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Harti Obiective Turistice din PARIS
Last Updated: Jul 12 2016 13:39, Started by
addela
, Mar 31 2010 23:02
·
0

Posted 01 November 2015 - 18:44

Ce aplicații recomandați pentru vizitarea Parisului și muzeelor: Louvre, Orsay, Hotelul Invalizilor, Muzeul Armelor, Picasso, Panteon, Pompidou, Arcul de Triumf, Versailles, Rodin, etc?
Până acum am identificat ca fiind utile următoarele: Visit Paris by Metro - de la RATP (merge si offline) Pocket Guide - merge cumva si offline (trebuie descarcate in prealabil traseele) Centre Pompidou Rodin Musee de Louvre Din punctul meu de vedere, ar trebui ca acest post sa fie intr-un topic separat, dar nu cred că toată lumea va fi de acord. Edited by ovys1979, 01 November 2015 - 18:44. |
Posted 09 November 2015 - 18:04

Eu am descarcat aplicatia RATP dar nu am folosit-o pentru ca nu am avut nevoie de ea; transportul in comun este excelent semnalizat.
La Versailles este o aplicatie pentru gradini ( o gasesti pe site-ul lor impreuna cu instructiuni de utilizare) si cred ca este foarte utila ( avand in vederea marimea parcului) pentru ca ti se prezinta nu numai harta gradinilor ci si date de interes despre fiecare atractie. Din pacate cand am ajuns acolo eu am uitat ca o am ![]() |
Posted 10 November 2015 - 13:31

Am folosit aplicația RATP: a funcționat destul de bine. Am folosit-o off line și m-a ajutat să găsesc cu ușurință traseul optim schimbând și 3 linii de metrou.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users