Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum pot face un program sa nu fac...

Centre de reciclare electronice B...

Colorizare video

Problema mare cu un laptop Lenovo...
 Andrew tate distruge reporterul bbc

boxeri vs boxer briefs vs trunks

Masea fracturata - Extracție ?

Filtru boxe defect
 Solutie ATS/AAR si circuit secund...

Panouri radiante vs Aparate aer c...

Catelusa frumoasa si vesela, caut...

Renault Laguna 3
 Care e vina mea?

Probleme Invertor solar MPPT 5kw

Web host in Romania gratis?

De ce e in firea omului sa nu se ...
 

DIGI.MOBIL - probleme cu serviciile și echipamentele

* * * * - 5 votes
  • Please log in to reply
7796 replies to this topic

#1
ciuly

ciuly

    dus cu pluta pe apa sambetei

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,848
  • Înscris: 17.03.2004
aici se vor concretiza TOATE discutiile despre ce e in titlu si descriere. daca aveti impresia ca sunteti mai "special", va inselati. creand un topic nou pe acest subiect va atrage automat, in functie de cheful moderatorului (si repet, citit regulile ariei telecom daca nu ati facut-o) fie stergerea lui fara nici o notificare, fie inchiderea lui sau, in cel mai bun caz, alipirea lui la acest topic. si poate, in unele cazuri (eu de ex) se va solda si cu warn/suspend, dupa caz.

cu timpul, pt ca topicul sa nu creasca prea kilometric, discutiile vechi vor fi "rupte" incepand cu postul nr 2 pina la penultima pagina sau unde o fi in asa fel incat sa nu ramana ultima discutie in aer; iar aici se va adauga link catre topicul nou creat cu discutiile vechi, care va fi inchis.
daca cumva topicul creste prea mult fara sa operam, da-ti un PM/report si moderatorii se vor ocupa sa il mentina in parametrii "normali".
nu spun acuma un numar maxim de pagini pt ca nu stiu cum va evolua situatia. vom vedea.

#2
tagradaalya

tagradaalya

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 06.02.2010
Probleme cu telefonul Seria HCD1988TSD

Buna

Am si eu o problema, de ceva timp atunci cand  ridic  receptorul  din furca reusesc sa vad  ce scrie pe  display-ul  telefonul, cand pun receptorul in furca   imaginea de pe display dispare. Mentionez ca nu  este din cauza  bateriilor.....

Are cineva  vreo idee?

Edited by ciuly, 07 February 2010 - 16:04.


#3
inside_spy

inside_spy

    infiltrată în autobază

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,274
  • Înscris: 05.04.2006
Ce te face să crezi că nu e din cauza bateriilor?

#4
djandrey08

djandrey08

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,150
  • Înscris: 04.03.2008

 inside_spy, on 6th February 2010, 12:43, said:

Ce te face să crezi că nu e din cauza bateriilor?
O fi schimbat bateriile ? :D

#5
inside_spy

inside_spy

    infiltrată în autobază

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,274
  • Înscris: 05.04.2006
Încearcă și fără baterii. :D

#6
maistoru

maistoru

    un-official Helper

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,724
  • Înscris: 10.05.2008
la mine a mers circa 1 saptamana cu bateriile noi. am pus apoi acumulatorii de la camera si tot nu merge cum trebuie. cu receptorul pus jos se vede vag afisajul.

#7
unchiujim

unchiujim

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,294
  • Înscris: 01.04.2007

 maistoru, on 6th February 2010, 17:01, said:

la mine a mers circa 1 saptamana cu bateriile noi. am pus apoi acumulatorii de la camera si tot nu merge cum trebuie. cu receptorul pus jos se vede vag afisajul.
pai nu poti regla din meniu contrastul ?

#8
maistoru

maistoru

    un-official Helper

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,724
  • Înscris: 10.05.2008

 unchiujim, on 7th February 2010, 00:15, said:

pai nu poti regla din meniu contrastul ?
nu e din contrast. nu primeste destul curent de la baterii. daca ridic receptorul "se aprinde" mai puternic.

#9
adrianclaudiu

adrianclaudiu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 551
  • Înscris: 29.10.2008

 maistoru, on 7th February 2010, 13:30, said:

nu e din contrast. nu primeste destul curent de la baterii. daca ridic receptorul "se aprinde" mai puternic.
Maistore,am si eu o rugaminte:sti ca din 9 dec. incerc sa fac abonam. 2 nelimitat,astazi am sunat din nou sa intreb ce se intampla cu nr.meu de sesizare(12435073460).La telefon surpriza...,mi se confirma acest numar si ca am solicitat serviciul,dar ca nu am semnal 3g in Otelu-Rosu(desi am multi prieteni cu digi mobil)si drept urmare,dupa 2 luni de asteptari si o gramada de telefoane,numere de sesizare, primite sa mi se spuna astazi ca nu mi se poate oferi acest serviciu,ca ei nu pot oferi servicii pt care nu garanteaza:).Am spus ca este semnal aici,am multi prieteni cu digimobil si ca-mi asum riscul sa ma abonez,am intrebat daca se poate si mi s-a spus ca nu...de ce?Rugamintea mea este daca poti verifica cum sta treaba si de ce nu pot beneficia de acel serviciu,desi tehnic se poate.Pana acum mi s-a spus ca vor urgenta,iar astazi ca nu este semnal :thumbup: Mersi,astept un raspuns.

#10
maistoru

maistoru

    un-official Helper

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,724
  • Înscris: 10.05.2008

 adrianclaudiu, on 9th February 2010, 19:47, said:

Maistore,am si eu o rugaminte:sti ca din 9 dec. incerc sa fac abonam. 2 nelimitat,astazi am sunat din nou sa intreb ce se intampla cu nr.meu de sesizare(12435073460).La telefon surpriza...,mi se confirma acest numar si ca am solicitat serviciul,dar ca nu am semnal 3g in Otelu-Rosu(desi am multi prieteni cu digi mobil)si drept urmare,dupa 2 luni de asteptari si o gramada de telefoane,numere de sesizare, primite sa mi se spuna astazi ca nu mi se poate oferi acest serviciu,ca ei nu pot oferi servicii pt care nu garanteaza:).Am spus ca este semnal aici,am multi prieteni cu digimobil si ca-mi asum riscul sa ma abonez,am intrebat daca se poate si mi s-a spus ca nu...de ce?Rugamintea mea este daca poti verifica cum sta treaba si de ce nu pot beneficia de acel serviciu,desi tehnic se poate.Pana acum mi s-a spus ca vor urgenta,iar astazi ca nu este semnal :thumbup: Mersi,astept un raspuns.
nu pot sa verific pana acolo.
pretinii tai si-au facut ctr pe adresa de acolo?
mergi si tu si fa-ti in acelasi loc.

#11
adrianclaudiu

adrianclaudiu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 551
  • Înscris: 29.10.2008

 maistoru, on 9th February 2010, 21:06, said:

nu pot sa verific pana acolo.
pretinii tai si-au facut ctr pe adresa de acolo?
mergi si tu si fa-ti in acelasi loc.
Ma trimit aiciFavorit,astia sunt dealeri Rcs-Rds,am sunat,am fost acolo,ei au tarifele lor de net si catv.Nu dau fixomobile pe motiv ca au "acoperire de cablu",nu accepta nici macar plata facturii Digi Satelit!Firma asta are monopol in oras,ofera niste servicii de toata jena,am fost abonat la ei pana a aparut Max tv,am luat serviciile lor si de 3 ani am si digi satelit.Ai mei au si acum cablu de la ei,nu s-a schimbat nimic intre timp...,intreruperi cand ti-e lumea mai draga, tot schimba programele,cele din banda superioara se receptioneaza slab,cu purici,bazaie sonorul(si tv-ul e bun).Telefonia fixa are prefix de RDS,aceleasi tarife,dar toata lumea se plange de calitatea serviciilor lor,la fel si la net,iar preturile...,sunt afisate pe site-ul lor.Pacat ca RCS-RDS poarta in spate sau toate problemele pe care le are Favorit sunt asociate cu RDS.Daca sunt trimis aici,ca si abonat Digi satelit...,multumesc!Sunt satul de serviciile prin cablu a celor de aici.Am solicitat fixomobil cu datele activate,digi mobil,(aveam deja Digi satelit))pt a avea mai multe servicii Digi,daca nu se poate...,renunt :peacefingers: .Daca RCS-RDS cumpara firma asta fantoma,investeste in retea,are aceeasi oferta,aplica aceleasi preturi si aici,atunci da...,iau toate serviciile la pachet,pana atunci ma multumesc cu ce am acum,mersi oricum!Te-as ruga sa te uiti pe pagina lor,firma este in Timisoara,dar are sediu si aici,daca Favorit=RCS-RDS,atunci...,sa se spele pe cap cu ei! :console:

Edited by adrianclaudiu, 10 February 2010 - 19:33.


#12
khristian78

khristian78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,739
  • Înscris: 04.10.2005
salutre,
poate sa-mi spuna si mie cineva cum fac sa-mi mearga un modem digi, model huawei e1750, negru pe un sistem de operare win vista pe 64 biti??
merci

#13
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,383
  • Înscris: 26.11.2001
Incearca cu driverele de aici:

http://forum.huawei....?...0&orderStr=

#14
khristian78

khristian78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,739
  • Înscris: 04.10.2005

 Courage, on 15th February 2010, 08:39, said:

Incearca cu driverele de aici:

http://forum.huawei....?...0&orderStr=
nu merge... imi tot da eroarea 663: modemul este ocupat sau nu exista
cu toate ca semnalul imi apare in aplicatie

#15
dan965

dan965

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 733
  • Înscris: 13.10.2009
care mai stiti mai aduc astia telefoane si fixe si mobile?
eu am mai intrebat in ultimul timp si placa e aceeasi:mai incercati saptamana viitoare!!
daca o mai tin asa te si lipsesti.
bine ca au incetat si cu relamele la tv.

#16
bigfut

bigfut

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 27.06.2008
intr-o zi ma hotarasc sa fac pasul cel mare. rup contractul cu upc si ma abonez la rds: fiberlink2, digitel + digimobil asociat si tv baza special+hbo. urmeaza incredibilul (pt mine ca am mai citit pe-aici si am vazut ca nu e chiar atat de incredibi). se monteaza internetul, dar nu telefonul(fix ca de mobil...)=nu sunt pe stoc; se monteaza cablul tv, dar nu si decodor hbo=nu sunt pe stoc. e incredibil!
vreau sa dau internet si la cel de-al 2lea calculator si nu reusesc= dau telefon (de pe mobil ca....) la serviciul tehnic sa intreb ce si cum si primesc niste raspunsuri care ma dau pe spate: nu suntem obligati sa ..., aveti internet la primul, asta e.., pana la urma mi-a marturisit ca nu stie si nu ma poate indruma la alt operator. legal poate asa e: nu sunt obligati fata de cel de-al 2lea calculator , dar puteau sa ma ajute. cand am facut treaba asta si eram la upc, operatorii de acolo m-au ajutat fara nicio problema. pana la urma am rezolvat-o singur, dar lipsa asta de interes fata de un nou client (venit de la o firma concurenta) m-a nedumerit total.
daca asa inteleg ei ca o sa-si pastreze clientii......

#17
Bukovina

Bukovina

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,134
  • Înscris: 24.09.2009
omul ala e pus acolo pentru altceva, nu sa configureze routere.

Edited by Bukovina, 04 March 2010 - 10:02.


#18
bigfut

bigfut

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 27.06.2008

 Bukovina, on 4th March 2010, 10:01, said:

omul ala e pus acolo pentru altceva, nu sa configureze routere.


n-ai inteles nimic, exact asta e si atitudinea lor. vine ala de la internet si-mi spune (cu o fata inocenta) "nu sunt telefoane pe stoc, asteptati ca o sa va sune cand or veni", cel de la cablu la fel "nu sunt decodoare.....". fratilor, eu am facut un contract. eu ma oblig sa platesc, ei se obliga sa-mi dea ce-am cerut. pe langa asta, daca ar fi firma ta ai tine cu dintii de clienti si ai face aproape orice sa se simta confortabil cu serviciile oferite de tine. sincer, in afara ca acum nu mai ma uit pe calculator la liga lu' mitica (si se vedea chiar brici), imi pare rau ca m-am transferat la rds. sa vedem in continuare...

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate