![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Programe de antrenament
Last Updated: Dec 08 2023 16:44, Started by
Lipsum
, Jan 20 2010 17:26
·
23

Posted 05 February 2010 - 14:34

Salut! Eu, inainte aveam urmatorul program:
Luni: Piept + triceps + umeri Marti: Spate + biceps Miercuri: Picioare + abdomene Joi: Piept + triceps + umeri Vineri: Spate+biceps Sambata: Picioare + abdomene Duminica: Pauza Era destul de incarcat, nu? Acum l-am schimbat. Ce ziceti, sa-l las totusi pe asta? |
Posted 05 February 2010 - 18:39

GlobalMods, tu ce si cate exercitii faci pentru biceps?
Edited by Cossmaa, 05 February 2010 - 18:39. |
Posted 06 February 2010 - 14:38

Bara dreapta, banca Scott cu gantere, hammer, flexii la scripete.
|
Posted 06 February 2010 - 19:48

eu merg o singura data pe saptamana si le fac pe toate
atat timp am si fac asta de ani buni si e ok si am mai si descoperit o nebunie: am avut o crestere spectaculoasa la forta pieptului dupa ce am lucrat o perioada ca prim exercitiu flotari la paralele. dupa 2 luni crestere de forta de 10%. pur si simplu m-am trezit ca, atunci cand am revenit la impins cu bara, am efectuat acelasi numar de repetari cu 110kg in loc de 100. ![]() deci se poate obtine progres chiar si asa. culmea e ca nu lucrez brate (intra oricum la celelalte) si au crescut si ele. |
Posted 06 February 2010 - 20:17

mikkailis, on 6th February 2010, 19:48, said: eu merg o singura data pe saptamana si le fac pe toate atat timp am si fac asta de ani buni si e ok si am mai si descoperit o nebunie: am avut o crestere spectaculoasa la forta pieptului dupa ce am lucrat o perioada ca prim exercitiu flotari la paralele. dupa 2 luni crestere de forta de 10%. pur si simplu m-am trezit ca, atunci cand am revenit la impins cu bara, am efectuat acelasi numar de repetari cu 110kg in loc de 100. ![]() deci se poate obtine progres chiar si asa. culmea e ca nu lucrez brate (intra oricum la celelalte) si au crescut si ele. HEI!!! Lucrezi toate grupele de mushi o singura zii pe saptamana?? TOT?? Si picioare, piept, spate, biceps, triceps, umeri, etc??? Scuza-ma, am inteles gresit? ![]() |
Posted 06 February 2010 - 22:20

Nu le face asa cum a zis el !
Si un proeten de-al meu facea asa...adica merge vinerea si baga de toate! ![]() |
Posted 07 February 2010 - 10:16

Hi!
am 16 ani,177cm si 67kg,de sala m-am apucat de o saptamana si as vrea un program bun pt mine(cate serii a cate repetari si ce exercitii),daca sunt indicate suplimentele si daca da,ce suplimente?nu conteaza pretul!care sunt riscurile?La sala pot sa ajung 3 zile pe saptmana,lucrul cel mai rau e ca eu mananc de 2 ori pe zi,dupa ameaza si seara(nu pot sa mananc altfel,cred ca asai obisnuit stomacu). Ms anticipat!Pt alte intrebari va stau la dispozitie! |
Posted 07 February 2010 - 11:13

luni: piept, triceps, trapez
miercuri: picioare, abdomen vineri: spate, biceps, umeri Suplimente poti sa iei gfx, dimineata si dupa antrenament, milk&egg inainte de culcare si amino synergy inainte de antrenament, la mine da rezultate foarte bune, doar ca eu nu iau dimineata gfx pentru ca nu suporta stomacul, dar tu incearca asa, cat despre mancare incearca sa mananci, se invata stomacul, incearca sa mananci din 2 in 2 ore. piept: impins orizontal bara 4 serii 8-10 repetari, impins inclinat cu bara 3 serii 8-10 repetari, fluturari orizontale 4 serii 8-10 repetari triceps: flotari la paralele 4 serii 8-10 repetari, impins orizontal cu priza apropiata 3 serii, 10-12 repetari, flexii cu cate o gantera pe mana alternativ 4 serii 8-10 repetari trapez: trageri cu haltera 4 serii 8-10 repetari, ridicari din umeri cu ganterele 4 serii 10 repetari picioare: genoflexiuni cu greutate in spate 4 serii 10 repetari, presa 3 serii 10 repetari, ridicari pe varfuri 3 serii 15 repetari, flexii 3 serii 8-10 repetari abdomen: crunch, 4 serii 10-20 repetari, ridicarea picioarelor la 90 de grade din atarnat la spalier 4 serii 10 repetari spate: tractiuni la spate 3 serii 10 repetari, ramat haltera 3 serii 8-10 repetari, extensia spatelui 4 serii 10 repetari biceps: flexii cu haltera 4 serii 10 repetari, flexii cu gantera pe genunchi 3 serii 10 repetari umeri: impins de la ceafa cu haltera 4 serii 8-10 repetari, ridicari in fata cu gantere 4 serii 10 repetari, ridicari laterale cu gantere 3 serii 8-10 repetari Edited by Cossmaa, 07 February 2010 - 11:41. |
|
Posted 07 February 2010 - 12:35

Alex08, on 7th February 2010, 10:16, said: Hi! am 16 ani,177cm si 67kg,de sala m-am apucat de o saptamana si as vrea un program bun pt mine(cate serii a cate repetari si ce exercitii),daca sunt indicate suplimentele si daca da,ce suplimente?nu conteaza pretul!care sunt riscurile?La sala pot sa ajung 3 zile pe saptmana,lucrul cel mai rau e ca eu mananc de 2 ori pe zi,dupa ameaza si seara(nu pot sa mananc altfel,cred ca asai obisnuit stomacu). Ms anticipat!Pt alte intrebari va stau la dispozitie! 2. Foarte rau. Trebuie sa ajungi la 5-6 mese pe zi. Mic-dejun, gustare, pranz, gustare, cina, gustare. |
Posted 08 February 2010 - 00:14

Posted 08 February 2010 - 11:33

Posted 08 February 2010 - 12:28

Posted 08 February 2010 - 23:59

M-am apucat serios de sala de 1 luna,timp in care am facut de 3 ori pe saptamana,dar fara sa urmez un program strict.
De o saptamana,urmez urmatorul program si as dori sa stiu daca e bun: Luni - Spate,deltoid,trapez Miercuri - Piept,biceps,triceps Vineri - Piept, picioare Am 16 ani, 1.80 inaltime, 61 de kilograme. |
|
Posted 09 February 2010 - 09:03

grupele musculare se lucreaza o data pe saptamana, in afara de abdomen si gambe care pot fi lucrate de 2-3. Deci scoate pieptu de vineri.
|
Posted 09 February 2010 - 14:30

AdelinPuya, on 8th February 2010, 23:59, said: M-am apucat serios de sala de 1 luna,timp in care am facut de 3 ori pe saptamana,dar fara sa urmez un program strict. De o saptamana,urmez urmatorul program si as dori sa stiu daca e bun: Luni - Spate,deltoid,trapez Miercuri - Piept,biceps,triceps Vineri - Piept, picioare Am 16 ani, 1.80 inaltime, 61 de kilograme. |
Posted 09 February 2010 - 14:34

programul meu de acum este prima zi : piept+triceps
a2-a zi:spate+biceps a3-a zi:umeri+picioare orarul de la faculta nu prea imi permite sa merg miercuri si joi la sala...deci imi ramanae luni marti vineri sambata...de obicei lasam o zi pauza dar acuma nu prea pot din cauza orarului...doar daca merg seara dupa ora 7 jumate, 8. e ok daca merg la sala luni, vineri, sambata? Multumesc |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users