![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Puncte credit necesare
Last Updated: Sep 01 2009 10:19, Started by
dj_steel
, Aug 31 2009 08:16
·
0

Posted 31 August 2009 - 08:16

Salut!Sunt student in anul I la Inginerie Electrica din cadrul UPB si am cam 8 restante acum,inca nu am inteles cate puncte credit imi trebuie sa promovez in anul II? totalul este de 60 si eu stiam ca sunt necesare cel putin jumatate...dar altii au zis ba ca 35 ba ca 40....
|
Posted 31 August 2009 - 09:44

dj_steel, on 31st August 2009, 08:16, said: Salut!Sunt student in anul I la Inginerie Electrica din cadrul UPB si am cam 8 restante acum,inca nu am inteles cate puncte credit imi trebuie sa promovez in anul II? totalul este de 60 si eu stiam ca sunt necesare cel putin jumatate...dar altii au zis ba ca 35 ba ca 40.... există un regulament oficial pe site-ul upb (posibil și pe siteul fac. de ing. electrică), scrie clar acolo. Față de acel regulament se mai fac, uneori, dispense, dar asta depinde de la an la an și nu te poți baza pe ele. |
Posted 31 August 2009 - 15:50

Pentru a promova in anul 2 iti trebuie minim 35 de puncte de credit. Si inca un sfat: incearca sa scapi de cat mai multe din restantele acumulate (daca nu chiar de toate) pt ca daca acumulezi altele si anul viitor iti va fi din ce in ce mai greu sa le duci de pe un an pe altul.
|
Posted 01 September 2009 - 06:56

Am doar 21 de puncte momentan...si 8 restante,nu sti daca le voi lua pe toate(sper macar sa trec anul)...mie se pare extrem de greu la politehnica....probabil ca nu prea am treaba cu matematica
|
Posted 01 September 2009 - 10:19

dj_steel, on 1st September 2009, 07:56, said: Am doar 21 de puncte momentan...si 8 restante,nu sti daca le voi lua pe toate(sper macar sa trec anul)...mie se pare extrem de greu la politehnica....probabil ca nu prea am treaba cu matematica Matematica ca matematica, dar vezi ca pe langa matematica o sa mai vina si niste materii ingineresti-fizice si nici alea nu sunt simple. Ma rog probabil ca le-ai "experimentat" si in primul an. Gandeste-te bine daca chiar e de tine politehnica, pt ca am colegi care au renuntat si acum dupa anul 2... si totusi pierzi 2 ani bugetari, nu stiu daca merita investitia. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users