![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Declaratie de dragoste (1985)
Last Updated: Oct 08 2015 16:54, Started by
Masterboy
, Apr 17 2005 05:02
·
0

Posted 17 April 2005 - 05:02

"Adrian Paduraru, lansat in filmul lui Corjos, implineste azi 45 de ani
Adrian Paduraru a jucat alaturi de Teodora Mares in “Declaratie de dragoste”, in 1985 - un film cu un extraordinar succes de public, care le-a marcat carierele. Cei doi s-au confundat multa vreme cu personajele lor. Dupa 20 de ani, actorii joaca rolurile principale in doua piese despre dragoste pe scenele Teatrelor Nationale din Iasi si Bucuresti si se simt impliniti in noua ipostaza a maturitatii. Filmul lui Corjos este povestea romantica a doi tineri, Ioana si Alexandru, care ramin impreuna in ciuda tuturor obstacolelor sociale si familiale. Ioana este in film o fata saraca, iar Alexandru un baiat de bani gata caruia mama nu-i permite sa se casatoreasca cu iubita sa. “Cred si acum in frumusetea si simplitatea acestui film, care ajunge la suflet”, a spus Teodora. “Toate filmele de astazi sint despre revolutie, copii handicapati si prostituate”, a adaugat actrita. “De ce nu mai sintem in stare sa facem un film bun de dragoste?” http://www.expres.ro...?news_id=184257 Ce ziceti, unul dintre cele mai de succes filme romanesti, ori ba? Ah nostalgia asta ![]() Edited by Masterboy, 17 April 2005 - 05:03. |
Posted 17 April 2005 - 12:03

La vremea respectiva mi s-au parut niste filme foarte free ( seria liceenii )
Acum , pt cei ce le vad prima oara, nu sunt nimic si sunt considerate slabe. Alte vremuri, alte standarde, alta pregatire |
Posted 17 April 2005 - 12:51

si eu l-am vazut dar nu mi-l mai amintesc foarte bine ptr. ca eram prea micuta eu pe atunci , si liceenii la fel .
Edited by toyomi, 17 April 2005 - 12:51. |
Posted 18 April 2005 - 08:05

Era bataie pe bilete pe vremea aia la Patria, Scala, Favorit.
Acum e bataie pe film pe DC++. ![]() Ce pacat ca doar TVR International mai difuzeaza frecvent filme romanesti. Edited by Masterboy, 18 April 2005 - 08:07. |
Posted 18 April 2005 - 08:26

arty, on Apr 17 2005, 07:51, said: a fost bun... imi aduc aminte.. am râs non-stop... Absolut the lamest thing on earth, ca și liceenii, mărgelatu și alte producții nerecomandate celor cu activitate cerebrală intensă. |
Posted 18 April 2005 - 09:58

prostulplanetei, on Apr 18 2005, 08:26, said: Absolut the lamest thing on earth, ca și liceenii, mărgelatu și alte producții nerecomandate celor cu activitate cerebrală intensă. Toate acele filme pe care le-ai enumerat tu mai sus, au farmecul lor. Faptul ca te-ai nascut dupa revolutie si ca preferi filmele cu van damme, este problema ta! Probabil ca n-ai de unde sa stii ce entuziasmati eram pe vremea lui Ceausescu, dupa ce vedeam la cinematograf un film cu Margelatu, si timp de o saptamana ne impuscam prin spatele blocului, certandu-ne care dintre noi este Margelatu, etc. (la fel se intampla si cu Zorro, Piedone, etc). Intelegi ce vreau sa spun (doar ai o "activitate cerebrală intensă" ![]() |
Posted 18 April 2005 - 10:00

Africanul, on Apr 18 2005, 16:58, said: Toate acele filme pe care le-ai enumerat tu mai sus, au farmecul lor. Faptul ca te-ai nascut dupa revolutie si ca preferi filmele cu van damme, este problema ta! Probabil ca n-ai de unde sa stii ce entuziasmati eram pe vremea lui Ceausescu, dupa ce vedeam la cinematograf un film cu Margelatu, si timp de o saptamana ne impuscam prin spatele blocului, certandu-ne care dintre noi este Margelatu, etc. (la fel se intampla si cu Zorro, Piedone, etc). Intelegi ce vreau sa spun (doar ai o "activitate cerebrală intensă"Â ![]() iar eu primeam trandafiri in banca la scoala cum ii punea Mihai din liceenii Danei ...(parca asa-i chema , nu mai retin exact ) Edited by toyomi, 18 April 2005 - 10:01. |
Posted 18 April 2005 - 10:11

Africanul, on Apr 18 2005, 10:58, said: Toate acele filme pe care le-ai enumerat tu mai sus, au farmecul lor. Faptul ca te-ai nascut dupa revolutie si ca preferi filmele cu van damme, este problema ta! Probabil ca n-ai de unde sa stii ce entuziasmati eram pe vremea lui Ceausescu, dupa ce vedeam la cinematograf un film cu Margelatu, si timp de o saptamana ne impuscam prin spatele blocului, certandu-ne care dintre noi este Margelatu, etc. (la fel se intampla si cu Zorro, Piedone, etc). Intelegi ce vreau sa spun (doar ai o "activitate cerebrală intensă" ![]() Piedone, eu mă uit și acum la desene animate cu Tom și Jerry. Oare de ce? și sigur m-am născut înaintea ta. 1967. |
Posted 18 April 2005 - 10:18

pentru vremea aceea au fost cele mai bune filme , eu as vrea sa le revad si acum dar nu cred ca voi mai trai momentul acela .
delaratie de dragoste nu mi-l mai amintesc foarte bine si nici liceeni , margelatu ..etc. Edited by toyomi, 18 April 2005 - 10:19. |
Posted 18 April 2005 - 10:24

io n-am pus trandafiri in banci, in schimb am tatuat un trandafir... la vremuri noi, tehnici noi
|
|
Posted 18 April 2005 - 14:30

@Masterboy: Hmm.. pai numai vechituri ai de pus pe DC++?
|
Posted 18 April 2005 - 14:42

Bitch_in_Red, on Apr 18 2005, 21:30, said: @Masterboy: Hmm.. pai numai vechituri ai de pus pe DC++? @ lady bitch , sa nu-mi spui ca tie nu ti-au placut aceste filme la vremea aceea , sincer ... ![]() |
Posted 18 April 2005 - 14:51

oo.. mi-au placut ffff mult filmele!!!!!!!!!
stiu ca erau si carti aferente filmelor.. si le luam de la biblioteca.. hheehe.. frumoase vremuri mie mi-au placut mult filmele.. |
Posted 18 February 2006 - 04:51

Foarte putini stiu ca de fapt seria Liceenii contine 5 filme si nu 4. Probabil si pt ca ultimul film e si f greu de gasit pe DC++
![]() 1 Liceenii: Declaratie de Dragoste (1985) 2 Liceenii: Extemporal la Dirigentie (1987) 3 Liceenii (1987) 4 Liceenii Rock 'n' Roll (1992) 5 Liceenii in Alerta (1993) Edited by Masterboy, 18 February 2006 - 05:22. |
Posted 09 April 2006 - 00:23

Dragut rau "Declaratie de dragoste", im aminteste de vremuri mai simple.
|
Posted 15 December 2006 - 15:12

Liceenii Cvadrilogie DVD BoxSet la pret special - as vrea sa gasesc asa ceva prin magazinele de profil
![]() |
|
Posted 14 January 2007 - 22:47

Seria Liceenii a fost un adevarat fenomen. Cine nu-si mai aminteste cozile enorme din fata cinematografelor (la un moment dat filmele au fost retrase pentru ca tindeau sa devina un fenomen de masa care ameninta imaginea "Ei" si a "Lui"). Unii il vedeau de 3-4 ori la rand, de stiau pe de rost fiece scena si replica din film, vorbind in acelasi timp cu personajul favorit.
Stela Enache si Florin Bogardo. "Ani de liceu" pe buzele tuturor, discuri cu melodii din cele trei filme. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users