![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Declaratie de dragoste (1985)
Last Updated: Oct 08 2015 16:54, Started by
Masterboy
, Apr 17 2005 05:02
·
0

Posted 14 January 2007 - 22:51

Posted 16 June 2009 - 18:08

De s-ar mai face asemenea filme.
Eu am "Ani de liceu" pe vinil ![]() |
Posted 30 September 2010 - 14:45

E incredibila senzatia (si oarecum dureroasa) cand ai peste 30 ani si te uiti la un film de genul gandindu-te cat de repede au putut sa treaca anii peste tine fara sa te intrebe. Unele scene provoaca amintiri, reactii, dar filmele vechi tot cu gandul la ceea ce ai fost odata te duc. Trebuie doar sa constientizezi ca esti aceeasi persoana in alta piele. Nu va sfiiti sa urmariti filme vechi..sunt tot ce mai avem, la un moment dat.
![]() |
Posted 28 August 2015 - 19:20

aveau farmecul lor aceste filme in ciuda fapului ca traiam un regim de jeg...
filmele nu erau atat de vulgare ca cele de astazi |
Posted 08 October 2015 - 16:54

Adevarat, aveau farmecul lor, atunci, parca azi nu prea se mai incadreaza in decor... Mai erau si unele faze trase de par; la majoratul aluia (intr-un film din liceenii) tinerii beau sirop, nu-i lasa famila gazda cu "tarii".
S-o lase dracu de vrajeala ca am prins si eu ( ![]() ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users