![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Impartasania
Last Updated: Dec 05 2010 17:35, Started by
ktulu22
, May 19 2009 11:07
·
0

Posted 01 December 2010 - 14:39

Iehovistii nu atata timp cat afirma ca Iisus nu este Dumnezeu ci arhanghelul Gabriel. Dumnezeu este tot un MESAGER=INGER (malak in heb sau aggelos in koine) Maleahi 3 1Iată, voi trimete pe solul Meu; el va pregăti calea înaintea Mea. Și deodată va intra în Templul Său Domnul pe care -L căutați: Solul legămîntului, pe care -L doriți; iată că vine, -zice Domnul oștirilor. - Deci Domnul este si inger. Arhangelul Gabriel s-ar traduce exact mesager-sef-om-Dumnezeu, deci......exact Hristos. Insa in biserici nu se studiaza, stimabile, se copiaza direct, fara alifie. |
Posted 01 December 2010 - 21:22

E bine si asa, stimabile. Dumnezeu este tot un MESAGER=INGER (malak in heb sau aggelos in koine) Maleahi 3 1Iată, voi trimete pe solul Meu; el va pregăti calea înaintea Mea. Și deodată va intra în Templul Său Domnul pe care -L căutați: Solul legămîntului, pe care -L doriți; iată că vine, -zice Domnul oștirilor. - Deci Domnul este si inger. Arhangelul Gabriel s-ar traduce exact mesager-sef-om-Dumnezeu, deci......exact Hristos. Insa in biserici nu se studiaza, stimabile, se copiaza direct, fara alifie. |
Posted 02 December 2010 - 15:34

Deci sa inteleg ca tu esti iehovist de vreme ce afirmi ca Dumnezeu este inger? Maleahi 3 1Iată, voi trimete pe solul Meu; el va pregăti calea înaintea Mea. Și deodată va intra în Templul Său Domnul pe care -L căutați: Solul legămîntului, pe care -L doriți; iată că vine, -zice Domnul oștirilor. - Anexez link-ul catre interliniara. Si inca: 1, 2. Este enervant sa tot discut cu cineva care chiar nu studiaza, stimabile. Si care se si contrazice........ pe criterii non-academice cu "probe" gen "se zice ca" si "se refera". |
Posted 05 December 2010 - 01:55

Stimabile, eu nu afirm nimic daca nu scrie intr-un mod direct: Maleahi 3 1Iată, voi trimete pe solul Meu; el va pregăti calea înaintea Mea. Și deodată va intra în Templul Său Domnul pe care -L căutați: Solul legămîntului, pe care -L doriți; iată că vine, -zice Domnul oștirilor. - Anexez link-ul catre interliniara. Si inca: 1, 2. Este enervant sa tot discut cu cineva care chiar nu studiaza, stimabile. Si care se si contrazice........ pe criterii non-academice cu "probe" gen "se zice ca" si "se refera". |
Posted 05 December 2010 - 17:35

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users