Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema cuptor electric cu disju...

Merita achizitionat DFSK Fengon 5...

Pret actual invelitoare

Probleme baterie Samsung A54
 Schema statie auto Renegade REN 1...

Magazine IT de incredere

Parere SKODA Octavia 3 2.0TDI 150CP

Achizitie telefon 1000-1200lei
 Unde gasesc o lampa buna pe gaz?

Consulta specialiștii... Und...

Fostul director al Frontex: Comis...

Construire anexa lipita de casa
 Ce folositi pentru urina mirosito...

Socializare in prezenta copiilor

Cont Samsung A32

Hotarare definitiva a instantei, ...
 

TV LG CF20E20X

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
dmarian

dmarian

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 30.01.2005
Salutare!
Ma poate ajuta cineva cu o schema pt LG CF20E20X si eventual niste idei pentru depanare?
Televizorul trece in st by dupa intervale de timp aleatorii care difera de la un canal la altul. Am verificat conxiunile; nu sunt lipituri reci... De pornit, porneste imediat si se manifesta la fel in continuare... Ceva idei?
Multumesc anticipat!

Edited by dmarian, 01 April 2005 - 07:34.


#2
AIWAMAN

AIWAMAN

    Moderator

  • Grup: Members
  • Posts: 4,532
  • Înscris: 26.11.2001
Mi numai baietzi de baietzi pe acesta arie! Vad surse din sursa de PC vad programatoare dar nimic practic! Uff:(
Omule din pacate nu am schema dar nici nu trebuie este un defect clasic! Uite am vorbit cu Nea`Nelu(user si el pe aici:) ) si a spus asa: " Sa schimbe filtrajul de pe trafo driver si cuplajul din baza tranzistorului driver . Sa verifice daca se incalzeste finalul de linii iar daca se incalzeste sigur e din cele spuse mai sus "
Hai spor la treaba!

Edited by AIWAMAN, 01 April 2005 - 08:44.


#3
dmarian

dmarian

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 30.01.2005
Din pacate nu se incalzeste nimik , era mai simplu daca era asa!

#4
AIWAMAN

AIWAMAN

    Moderator

  • Grup: Members
  • Posts: 4,532
  • Înscris: 26.11.2001
SIGUR nu se incalzeste?
Acum 1 ora si ceva a plecat de la mine un Megavision cu acelasi defect
verifica filtrajul totusi

#5
dmarian

dmarian

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 30.01.2005
Foarte sigur nu se incalzeste! :nonobad: Uneori dupa ce a fost repornit si s-a schimbat canalul, functioneaza chiar si 2 ore fara sa intre in st by :ewwpu:

Edited by dmarian, 04 April 2005 - 11:36.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate