Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cel mai ieftin TV LED mic

Reverse proxy si htaccess pe Raps...

Statie de epurare sau fosa septic...

"enerlux p" afisaj interm...
 Adaptor usb3.1gigabit vs Adaptor ...

La multi ani @Atreides!

La multi ani @KENSINGTON!

La multi ani @burebista!
 La multi ani de Florii!

Stihl fs 70 c-e

Challengers (2024)

Care mai sunt mediile de admitere...
 Laptop cu HDD atasare memorie MMC...

Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?

Idei cale de actiune recuperare g...
 

Hack v4

- - - - -
  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1
kkLM

kkLM

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,628
  • Înscris: 03.09.2006
Ei, incet incet metoda de hack se perfecteaza, se imbunatateste si se extinde (N79, N85, 6120 si 5800).

Va prezint o noua metoda inbunatatita:

1. Semnati si instalati MapDrives.Unsigned.sis (dupa instalare e normal sa nu apara nicio iconita)

2. Semnati si instalati HelloOX.Unsigned.sis

3. Rulati HelloOX

- HelloOX
- Certificat
- installserver

Multumiri:

FCA00000
leftup
Zorn
Alex_N70
DeltaFoX
wadowice
@ndy
ZioTom pentru testele initiale
Bugb pentru aplicatia HelloOX

#2
Vivio

Vivio

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,214
  • Înscris: 10.02.2005
GOOOOOO JOOOOOOOOOOOBBBBBBB :D

#3
pstdgt

pstdgt

    Monseurizat

  • Grup: Administrators
  • Posts: 5,849
  • Înscris: 06.02.2002
@kkLM: te rog sa nu mai postezi linkuri spre blogul respectiv (sau nu mai posta deloc). cred ca am lamurit de ce nu trebuie sa faci asta, nu-i asa?  :rolleyes:

PS: lucru valabil si pt site-ul acela italian, daca are continut ilegal

#4
kkLM

kkLM

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,628
  • Înscris: 03.09.2006
Devenim derizorii amândoi dacă vom continua această direcție: tu dacă vei considera această discuție ca o chestie personală iar eu dacă mi-aș consuma nervii într-o luptă inutilă.
Dacă te-ai fi uitat ai fi văzut că linkul ducea strict la articol, n-avea altă direcție spre materiale de genul celor asupra cărora ai făcut referire.
O să fac un sacrificiu de timp și o să adun o serie de linkuri de pe SP spre diverse siteuri care conțin (în sensul că găzduiesc) materiale ilegale sau plagiaturi sau  citate fără precizarea sursei să vedem cum le tratați.
Până atunci multă baftă și mache lăv not var!

#5
pstdgt

pstdgt

    Monseurizat

  • Grup: Administrators
  • Posts: 5,849
  • Înscris: 06.02.2002
Nu e absolut nimic personal aici. Tot ce pot zice este ca imi pare rau daca asta este impresia ta.

Linkurile din lista respectiva vor fi tratate ca atare. Multumesc anticipat :)

#6
kkLM

kkLM

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,628
  • Înscris: 03.09.2006
1. acest topic (cred ca nu trebuie sa iti atrag atentia ca pe youtube exista materiale care intra sub incidenta drepturilor de autor si pentru care compania Google - detinatoarea serviciului youtube - nu are drepturi de difuzare; daca nu ma crezi cauta Seinfeld si ai sa gasesti aproape toate episoadele);
2. metacafe intra in categoria youtube;
3. acest topic: la deschiderea filmuletului respectiv apare mesajul, citez: "Copyright restricts us from playing this video outside U.S.", traduc: din cauza drepturilor de autor nu avem voie sa difuzam acest videoclip in afara S.U.A.; nu stiu daca se incalca dreptul de difuzare a acelui videoclip insa este pus pe un forum adresat in mare parte romanilor ale carui servere probabil ca in mare parte se afla in Romania;
4. un sait care pune la dispozitia publicului download de melodii fara a se preciza dreptul sub care face aceasta activitate; saitul face parte din serviciul de gazduie oferit de xhost.ro, deci ar trebui sterse toate referirile la xhost.ro precum si la pluto.ro, marte.ro, sapte.ro, trei.ro, uv.ro, octopis.com, ws43.com, sufx.net si lydo.org (le-am luat de pe pagina de start a portalului).

Daca in cazul tuturor portalurilor de care am amintit (portaluri care ATENTIE: GAZDUIESC materialele respective) va tineti de verticalitatea de care ati dat dovada in cazul blogului meu eu ma inclin, insa pana atunci o sa-mi pastrez parerea pe care am enuntat-o in prima discutie.
Multa bafta!
edit:
ca sa nu crezi ca SP imi face trafic iti atasez graficul cu hits, ai datele si poti vedea si singur cat m-a "afectat":
Attached File  trafic.JPG   19.33K   77 downloads

Edited by kkLM, 03 February 2009 - 21:32.


#7
pstdgt

pstdgt

    Monseurizat

  • Grup: Administrators
  • Posts: 5,849
  • Înscris: 06.02.2002
1. Daca iti face placere, pot sa sterg acel topic, no problem :) Dar iata de ce cred eu ca nu este cazul...

Clipul respectiv este pe YouTube de mai bine de 2 ani, iar unele variante chiar de mai mult timp. Cel putin pana acum, compania Warp Records nu a trimis nici o plangere sau intentat vreun proces celor de la YouTube cerand scoaterea clipurilor. Nu ar fi avut nici o problema in a face asta, avand in vedere succesul celor de la VIACOM intr-un astfel de demers. Si totusi nu au facut-o... de ce?

Eu cred ca motivul este ca ei (recording label-ul + artistul) sunt constienti ca respectivele clipuri sunt o foarte buna reclama pentru produsul lor (si muzica e un produs pana la urma). Ba mai mult, Warp Records (si Warp Films) au un canal propriu pe YouTube unde posteaza ei insisi clipuri  si muzica :) Acest caz nu este, bineinteles, unul singular.

Clipurile muzicale de pe YouTube sunt o copie a originalului la o calitate mult, mult mai slaba decat un CD sau DVD, deci in nici un caz nu pot fi folosite pe post de "mp3-uri" de catre o persoana care vrea sa asculte muzica, sa o difuzeze sau sa o distribuie fara sa o cumpere. Cine pirateaza cu adevarat downloadeaza muzica in diverse formate (MP3, OGG sau chiar FLAC) de pe site-uri de warez, torrente, DC++, etc.

Nu acelasi lucru se poate spune despre cazul cu Garmin (+alte soft-uri sau jocuri), unde ceea ce este oferit e chiar produsul in sine, complet si gata pentru a fi folosit, fara vreo limitare sau lipsa dpdv calitativ.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


2. Idem 1


----------------------------------------------------------------------


3. Nu vad care este infringement-ul in acest caz. Ar fi fost daca acel clip putea fi vizionat, dar dupa cum vezi asta nu se intampla pentru utilizatorii non-US. Restrictia geografica (outside of US) se refera la locatia utilizatorului, nu a serverelor forumului. (Din acest motiv, daca intri din SUA pe acel topic, clipul va functiona).

Chiar si asa, infringement-ul ar fi fost facut de MTV Music, nu de cel care vizioneaza clipul, deoarece conform textului respectiv restrictia se refera la dreptul de difuzare. Nu acelasi lucru se poate spune in cazul software-ului, unde distribuirea dar si folosirea unui program fara licenta constituie o infractiune in sine.

Topicul respectiv va fi sters totusi, de vreme ce a devenit relativ inutil pentru membrii forumului.


----------


4. Unde anume pe forum se face referire spre playradio.xhost.ro/ ?


----------


Referitor la graficul atasat de tine:
- eu nu am zis niciodata nimic ceva legat de trafic, nu stiu de ce tu tot aduci vorba de asta :)
- daca totusi ar fi sa spun ceva pe tema asta, pot spune ca e mai putin important faptul ca acel grafic nu a "coborat" dupa scoaterea linkurilor, comparat cu modul destul de abrupt in care a urcat pe perioada in care linkurile existau :D

#8
kkLM

kkLM

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,628
  • Înscris: 03.09.2006
Precizez de la început că o să vorbesc doar depre blog pentru că este singurul pe care îl pot controla, forumul nu-mi aparține.
Pe Softpedia am pus doar trimiteri spre metode (perfect legale) de a "hackui" sistemul de operare sau spre aplicații gratuite la fel cum tu ai sus linkul acela spre un film pentru care probabil că ai drepturi de difuzare (nu mă deranjează în niciun fel existența acelui topic) dar tot tu vii cu completarea următoare

View Postpstdgt, on Jan 30 2009, 10:52, said:

pur si simplu nu dorim ca pe forum sa existe chestii ilegale (inclusiv linkuri spre site-uri cu chestii ilegale).
Mergând pe logica răspunsului tău înseamnă că nu doriți linkuri spre youtube (care găzduiește în mod ilegal episoade din Seinfeld) chiar dacă linkurile pe Softpedia sunt către materiale legale (la fel cum și linkurile mele au fost, sunt și probabil că vor fi spre materiale legale) deci dacă mie nu-mi permiteți aceste linkuri înseamnă că ori nu permiteți nici spre youtube ori o faceți din alte motive.
Ai dreptul la o părere însă eu am statistici puse la dispoziție de wordpress; dacă punctul de plecare l-a reprezentat Sp și userii săi (să zicem cei 3-400 de la început) văd că acum, pe lângă ei (cărora le mulțumesc și le spun că nu vor avea decât de câștigat de pe acel blog) hiturile cele multe îmi vin ori direct (ceea ce înseamnă că lumea mi-a învățat adresa) ori din google datorită modului în care mi-am taguit articolele; Sp se află la egalitate cu un alt forum din România (pe care nici măcar nu activez).
Dacă spuneai că așa ai avut tu chef: să nu îmi promovez blogul și pe Sp n-ar fi fost nicio problemă, deci discuția mea nu s-a născut din faptul că mi-au dispărut userii odată cu ștergerea topicelor de aici ci din cauza motivelor - cred că exemplul youtube demonstrează clar - injust invocate.

#9
kkLM

kkLM

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,628
  • Înscris: 03.09.2006
Inca astept sa aud ce se va face cu linkurile spre youtube de pe acest forum!

Edited by kkLM, 10 February 2009 - 21:08.


#10
baghy

baghy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,383
  • Înscris: 21.12.2006
offtopic TOTAL !!!

#11
kkLM

kkLM

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,628
  • Înscris: 03.09.2006
Metoda de hack s-a redus la semnarea si instalarea unei singure aplicatii:

Attached Files



#12
Vivio

Vivio

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,214
  • Înscris: 10.02.2005
Nice :D Păcat că e încă nevoie de semnat și uneori e cam de așteptat până faci rost de certificat OPDA.

#13
Im2good4U

Im2good4U

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 214
  • Înscris: 07.04.2006
la E51 tot cu asta se face?

#14
filipxxx

filipxxx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,920
  • Înscris: 25.04.2006
I sa mai intamplat cuiva sa moara rularea HelloOX la Applying patches? Vreau sa spun ca eu am semnat-o, am instalat-o si cand s-o rulez imi ramane la Applying patches, oricat timp as lasa-o sa functioneze.

#15
kkLM

kkLM

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,628
  • Înscris: 03.09.2006
Da, închide aplicația și pornește-o din nou.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate