Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Amintiri despre satelit si retran...

Care este cel mai bun mod de a pr...

Recomandare centrala termica apar...

samsung Xcover 5 Nu mai vrea
 Telefon de budget pentru filme 10...

Recomandare serviciu / firma recu...

La mulți ani @Piniuli!

Pret inghetata corso kaufland?
 La multi ani @Constantin si Elena...

La mulți ani @Ion_Bumbu!

Obiecte vechi și inutile car...

Mentenanta Acoperis
 Cheder deteriorat , zgariat, cum ...

Laptop HP 15-AF001NQ, AMD E1-6015...

Blat de bucatarie lungime 4,60 m

Termostat incalzire si racire
 

Omul modern, slujitorul Satanei

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1
Mihail_72

Mihail_72

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 20.01.2009
Multi spun: - Eh, e democratie !! Fac ce vreau !
..total gresit insa.
E democratie. Faci ce trebuie !

Si atunci, la final, are sa vina Hristos la dreapta si infricosata Sa judecata si le va intreba pe sufletele acelea care i se infatiseaza :
- De ce nu M-ati iubit ?, De ce nu M-ati cercetat ?, De ce v-ati departat de la Mine ?

Iar sufletele, constiente in acele momente, de marea greseala a vietii lor – necredinta – cu sinceritate vor raspunde (nemaiputand schimba nimic) :


- Doamne, de la Tine m-am departat pt a cauta comorile lumesti. Placerile si risipirea au fost prioritatile mele in viata.

- La Tine nu m-am putut uita, neavand timp nici 5 secunde dintr-o zi, dar la televizor m-am putut uita si 10 ore, fara sa-mi pese ca tu ai plans si ai varsat sange sfant pt pacatele mele.

- N-am cautat la chipul Tau, nici la iubirea Ta, nici la invataturile Tale. Dar la balamucul de TV, la scandaluri, clevetiri, barfe, idolatrii de vedete, lenevire si indiferenta, acolo DA am cautat.

- Seara, in loc sa stau la rugaciune cu Ceaslovul in brate, am navigat cu mare indrazneala pe internet, avand insa certificatul de crestin ortodox pe masa. Certificat care imi da dreptul sa te ignor, si sa-mi alcatuiesc propria mea ortodoxie.

- La Icoana Maicii Domnului nu m-am rugat, pt ajutor. Dar la Icoana Fiarei (Televizorul) m-am inchinat zi de zi.

- Timp n-am avut nici pt a cerceta Sfanta Scriptura. Pentru ca credinta mi s-a parut plictisitoare, si pe aceia credinciosi incuiati si indobitociti i-am crezut. Iar de Tine, Doamne Iisuse, putin mi-a pasat.
- Asa suntem noi crestinii Tai, pe pamant. Ne rugam in chip fatarnic.

- Cum sa te privesc pe Tine, Doamne datatorule de viata, cand pe pamant aveam atatea inventii si smecherii diavolesti la care sa privesc ?

- N-am avut bani de o icoana cat de mica, pe care sa o tin pe masa, dar de ultimul tip de telefon Nokia, bineinteles ca am avut. Timp a fost mereu sa clevetesc la telefon, dar 3 minute sa imi spun rugaciunea nu am avut, Doamne.

- Doamne, cu durere in suflet iti marturisesc acum, ca in momentul in care mancam la vreun restaurant, sau aveam in mana un sandvis scump, ma durea in fund de copiii care nici paine uscata nu aveau cu zilele. Iata, cum am trait doar pt mine.

- Doamne, barbat fiind, am alergat numai dupa placeri si desfranari. N-am mai tinut cont ca am familie, ca am copii, ca pot rani sufletele celor dragi. Am fost si mi-am facut poftele si voile spurcate. Am considerat ca sunt liber, uitand ca viata mea iti apartine de fapt Tie, Doamne.

- Doamne, femeie fiind, m-am pensat, m-am machiat, m-am rujat si infrumusetat, am purtat haine stramte si scurte, pt a ma face placuta barbatilor si pt a-i atrage in curvie. De Tine, nu mi-a pasat. Iar numarul avorturilor nici acum nu il stiu. Moda m-a interesat si astfel, am vrut doar sa traiesc lumeste, si-am negat total curatia vietii crestine, pe care Tu Doamne, ne-ai lasat-o.

- Hristoase, eu …iubitor de televizor fiind, l-am placut pe Dan Diaconescu sau Mircea Badea si pe toti vestitorii de minciuni si barfe, si scornelile si minciunile lor le-am preferat inaintea Evangheliilor. Mai mult m-a interesat barfa mondena si judecarea aproapelui, si a lumii intregi. Dar de Tine, timp nu mai ramanea Doamne. Tu ma invatai sa iubesc Binele, dar dracii de la Tv ma ispiteau sa imbratisez raul.

- N-am putut cunoaste frumusetea slujbelor la biserica. Pentru ca talk show-urile, emisiunile de divertisment, viata vedetelor (idolilor) m-a preocupat cu desavarsire. Acolo am crezut ca e Adevarul, nu la Tine, Iisuse.

- Discoteca , cluburile, barurile ? ...Da acum stiu Doamne. Scoala Satanei ! Prea tarziu insa.

- M-am inchinat fara sa stiu la idoli ..precum, Televizorul, Internetul, ziarele de scandal,  viata vedetelor de film si muzica, cartilor eretice, filosofiilor pagane, horscopului si zodiilor, vrajitoarelor, masinilor de lux, placerilor carnale, lacomiei, si tuturor celorlalte mofturi ale mele. Iata cati Dumnezei am avut pe pamant, Doamne. Lor le-am slujit.

- In Tine, nu mi-am pus nadejdea, ci am mers degraba la vrajitoare. Si-am cerut sa mi se intoarca sotul acasa, sa paraseasca amanta cu care traia in ascuns. Si minune ! ..chiar a mers. Diavolul a infaptuit aceasta minune, dar eu atunci nu stiam ca el lucra cu vrajitoarea (baba), si uite ca m-am bucurat ca mi-am adus sotul acasa. Dar, la 6 luni dupa aceea sotul meu a murit, imbolnavindu-se subit.

- Hristoase Dumnezeule, uite ce fel de ortodox am fost eu. Mi-am batut nevasta si copii, am luat banii din casa si i-am dat pe bautura. Banii, jocurile de noroc, desfranarile, smecheriile, minciuna si necinstea, m-au calauzit toata viata. De Tine, nu am tinut cont. Eu slujeam la alti idoli. Imi facusem zei, din toate placerile mele.

- Prin tribunale si judecatorii, mi-am irosit timpul si banii. La Tine nu am cerut ajutor, ci la dregatorii imparatiei acesteia lumesti. Acolo am fost, pt ca pe Tine stiam ca nu pot sa Te cumpar. De aceea am fost la aceia care lucreaza faradelegea.

- Iisuse, Bunule ! In tinerete, mi-a fost rusine cu Tine, si nu te-am marturisit. De frica lumii. De gura lumii. De lume am tinut cont, si nu de Tine. In lume mi-am pus nadejdea, iar pe Tine te-am tinut ca pe o roata de rezerva. Si aceea desumflata. Si vad acum, la Dreapta Judecata, ca TU erai Calea, Adevarul si Viata. Doar in Tine trebuia sa am credinta si nadejde.

- Fecioara Sfanta, si Preacurata Maica ! Tanar fiind, nu mi-a pasat de infinita ta mila de oameni si necontenitele rugaciuni, pt care Dumnezeu ne ierta de greseli si pacate.
- Preacurata Maica !!! Am necinstit si murdarit trupurile a zeci de fecioare, si femei. Dar de Tine, nu mi-a pasat. Hristoase, ca o bestie mi-am satisfacut toate poftele nefiresti. Asa stiam eu ca e bine. Sa-mi traiesc viata, sa-mi traiesc tineretea. Si uite-ma acum Hristoase Bunule, in clocote o sa ard si la muncile cele vesnice ma osandesc. Iarta-maaaaaaaaaaa !

- La nunti am fost si la petreceri. Si n-am considerat a fi pacat. Am dansat jocuri indracite, pe ritmuri diavolesti. La nunti crestinesti, simple, nu am fost. Ci numai la dezmaturi, cu bauturi multe, mancare in nestire, si tigari canceroase.

- Niciodata nu am postit. Mi s-a parut absurd sa nu-mi fac poftele. Si toata viata am slujit stomacului. El mi-a dictat, si pe el l-am ascultat. Nu pe Tine.

- De copii, nu m-am ingrijit. La televizor au stat cat au vrut, n-am stiut ca se vor spala pe creier in felul acesta. Au fost indoctrinati cu fel si fel de prostii, si cand s-au facut mari n-au mai vrut sa asculte de noi, de parintii lor. I-am scapat din mana …iar ei s-au refugiat in rock (muzica satanica), si alte fenomene si curente muzicale ce hipnotizeaza cu totul pe tineri, pe rasfatatii si razvratitii nostri copii.
- La biserica, nu m-am ingrijit sa ii duc pe copii. La spovedanie nu i-am indemnat sa mearga. Nici rugaciuni nu i-am invatat. Fara binecuvantare parinteasca mergeau la somn. Seara, fara a ne ruga lui Dumnezeu, ne-am culcat.
- Abia cand au crescut mari, si n-am mai avut ce sa le fac …mi-am dat seama ca s-au departat de Dumnezeu, si astfel copiii nostri au cazut in idolatrie. Se inchinau la staruri si trupe punk, rock, pop, disco. Si-au creat proprii lor zei. Propria lor lume, virtuala. Din negrija mea, Doamne, am daruit copiii in ghearele Satanei. Vrednic sunt de osanda Ta !

- In tinerete, filosofii pagane si erezii am crezut. Am crezut ca studiind filosofia, ma voi lumina, uitand de fapt ca singurul si Unicul Invatator, esti Tu Hristoase.
Trebuia sa imi dau seama ca filosofia nu este decat definitia razvratirii, a iubirii de sine, a mandriei desavarsite si a egoismului acerb.

- Am furat si am inselat pe altii, fara sa-mi pese ca le-am luat agoniseala si truda muncii lor. Case de batrani am jefuit, banii de medicamente le-am rapit. Credeam ca sunt infailibil la vremea aceea. Pe copii i-am lasat sa flamanzeasca.

- Am lucrat in functii inalte ale tarii, dar n-am tinut cont niciodata de juramintele de credinta pt tara. Cu viclenie am furat, si am tradat patria in care am crescut. Pt familia mea am jecmanit, milioane de cetateni, frati de-ai mei i-am lasat pe drumuri.

- In spitale erau copii muribunzi, fara medicamente si fonduri pt operatii salvatoare, dar eu ca demnitar al tarii am ales sa cumpar masini de lux, de zeci de milioane de euro …pt toate putorile lenese din conducerea tarii.
Nu am dotat spitalele cu aparatura necesara vindecarii copiilor, in schimb am oferit gratuitati pt toata suflarea si mafia politica.

- Din comoditate si confort, nu ne-am clintit …iar pe popor am pus cat mai multe taxe posibile, sa ii topim de tot daca s-ar fi putut. Sa ii ingropam de vii.
- La biserici, fonduri pt reparatii nu am strans …dar bani pt festivitati si petreceri desfranate au fost mereu. Sodomia si Gomoria, am promovat-o si aprobat-o in orasele tarii.
- Si-n tot acest timp Doamne, eu m-am considerat crestin(a) ortodox.

Tu ce spui Doamne, la cele vazute pana acum de Tine ?
Asa este ca sunt nevrednic de milostivirea Ta ?
Te-am ingrozit zi de zi cu indiferenta si ignoranta mea, nu-i asa ?


Am fost mandru(a). !!!! Si pe Tine, te-am desconsiderat Milostive Iisuse.
" Multi chemati, putini alesi " ....asa ne-ai spus Doamne, in evanghelii. De aceea ...
…Mantuitorule ! Dreapta fie judecata Ta !!


P.S. "Cautati dragostea curata, si bucuriile duhovnicesti (sufletesti). Si veti avea prietenia lui Hristos."

#2
N-B-A

N-B-A

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 814
  • Înscris: 14.06.2008
doamne ce imbecil esti...

raspunsul meu pentru isusul tau - ce m**** m**** ai facut tu pentru omenire sa te respect?? ce m**** m**** ai facut tu pentru mine sa te iubesc??

#3
shobi

shobi

    dabăl iu ti ef?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,945
  • Înscris: 18.01.2005
aveau dreptate baietii aia de la dunamis cand au zis ca evanghelia e mai tare ca heroina, marijuana, extasy sau cocaina ...

doua de la matei si inca una de la luca si ai intrat in transa :lol:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/j7XtKSvNUPw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#4
om_de_jad

om_de_jad

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 535
  • Înscris: 06.10.2006

View PostMihail_72, on Jan 20 2009, 02:22, said:

Multi spun: - Eh, e democratie !! Fac ce vreau !
..total gresit insa.
E democratie. Faci ce trebuie !

Si atunci, la final, are sa vina Hristos la dreapta si infricosata Sa judecata si le va intreba pe sufletele acelea care i se infatiseaza :
- De ce nu M-ati iubit ?, De ce nu M-ati cercetat ?, De ce v-ati departat de la Mine ?

Iar sufletele, constiente in acele momente, de marea greseala a vietii lor – necredinta – cu sinceritate vor raspunde (nemaiputand schimba nimic) :


- Doamne, de la Tine m-am departat pt a cauta comorile lumesti. Placerile si risipirea au fost prioritatile mele in viata.

- La Tine nu m-am putut uita, neavand timp nici 5 secunde dintr-o zi, dar la televizor m-am putut uita si 10 ore, fara sa-mi pese ca tu ai plans si ai varsat sange sfant pt pacatele mele.

- N-am cautat la chipul Tau, nici la iubirea Ta, nici la invataturile Tale. Dar la balamucul de TV, la scandaluri, clevetiri, barfe, idolatrii de vedete, lenevire si indiferenta, acolo DA am cautat.

- Seara, in loc sa stau la rugaciune cu Ceaslovul in brate, am navigat cu mare indrazneala pe internet, avand insa certificatul de crestin ortodox pe masa. Certificat care imi da dreptul sa te ignor, si sa-mi alcatuiesc propria mea ortodoxie.

- La Icoana Maicii Domnului nu m-am rugat, pt ajutor. Dar la Icoana Fiarei (Televizorul) m-am inchinat zi de zi.

- Timp n-am avut nici pt a cerceta Sfanta Scriptura. Pentru ca credinta mi s-a parut plictisitoare, si pe aceia credinciosi incuiati si indobitociti i-am crezut. Iar de Tine, Doamne Iisuse, putin mi-a pasat.
- Asa suntem noi crestinii Tai, pe pamant. Ne rugam in chip fatarnic.

- Cum sa te privesc pe Tine, Doamne datatorule de viata, cand pe pamant aveam atatea inventii si smecherii diavolesti la care sa privesc ?

- N-am avut bani de o icoana cat de mica, pe care sa o tin pe masa, dar de ultimul tip de telefon Nokia, bineinteles ca am avut. Timp a fost mereu sa clevetesc la telefon, dar 3 minute sa imi spun rugaciunea nu am avut, Doamne.

- Doamne, cu durere in suflet iti marturisesc acum, ca in momentul in care mancam la vreun restaurant, sau aveam in mana un sandvis scump, ma durea in fund de copiii care nici paine uscata nu aveau cu zilele. Iata, cum am trait doar pt mine.

- Doamne, barbat fiind, am alergat numai dupa placeri si desfranari. N-am mai tinut cont ca am familie, ca am copii, ca pot rani sufletele celor dragi. Am fost si mi-am facut poftele si voile spurcate. Am considerat ca sunt liber, uitand ca viata mea iti apartine de fapt Tie, Doamne.

- Doamne, femeie fiind, m-am pensat, m-am machiat, m-am rujat si infrumusetat, am purtat haine stramte si scurte, pt a ma face placuta barbatilor si pt a-i atrage in curvie. De Tine, nu mi-a pasat. Iar numarul avorturilor nici acum nu il stiu. Moda m-a interesat si astfel, am vrut doar sa traiesc lumeste, si-am negat total curatia vietii crestine, pe care Tu Doamne, ne-ai lasat-o.

- Hristoase, eu …iubitor de televizor fiind, l-am placut pe Dan Diaconescu sau Mircea Badea si pe toti vestitorii de minciuni si barfe, si scornelile si minciunile lor le-am preferat inaintea Evangheliilor. Mai mult m-a interesat barfa mondena si judecarea aproapelui, si a lumii intregi. Dar de Tine, timp nu mai ramanea Doamne. Tu ma invatai sa iubesc Binele, dar dracii de la Tv ma ispiteau sa imbratisez raul.

- N-am putut cunoaste frumusetea slujbelor la biserica. Pentru ca talk show-urile, emisiunile de divertisment, viata vedetelor (idolilor) m-a preocupat cu desavarsire. Acolo am crezut ca e Adevarul, nu la Tine, Iisuse.

- Discoteca , cluburile, barurile ? ...Da acum stiu Doamne. Scoala Satanei ! Prea tarziu insa.

- M-am inchinat fara sa stiu la idoli ..precum, Televizorul, Internetul, ziarele de scandal,  viata vedetelor de film si muzica, cartilor eretice, filosofiilor pagane, horscopului si zodiilor, vrajitoarelor, masinilor de lux, placerilor carnale, lacomiei, si tuturor celorlalte mofturi ale mele. Iata cati Dumnezei am avut pe pamant, Doamne. Lor le-am slujit.

- In Tine, nu mi-am pus nadejdea, ci am mers degraba la vrajitoare. Si-am cerut sa mi se intoarca sotul acasa, sa paraseasca amanta cu care traia in ascuns. Si minune ! ..chiar a mers. Diavolul a infaptuit aceasta minune, dar eu atunci nu stiam ca el lucra cu vrajitoarea (baba), si uite ca m-am bucurat ca mi-am adus sotul acasa. Dar, la 6 luni dupa aceea sotul meu a murit, imbolnavindu-se subit.

- Hristoase Dumnezeule, uite ce fel de ortodox am fost eu. Mi-am batut nevasta si copii, am luat banii din casa si i-am dat pe bautura. Banii, jocurile de noroc, desfranarile, smecheriile, minciuna si necinstea, m-au calauzit toata viata. De Tine, nu am tinut cont. Eu slujeam la alti idoli. Imi facusem zei, din toate placerile mele.

- Prin tribunale si judecatorii, mi-am irosit timpul si banii. La Tine nu am cerut ajutor, ci la dregatorii imparatiei acesteia lumesti. Acolo am fost, pt ca pe Tine stiam ca nu pot sa Te cumpar. De aceea am fost la aceia care lucreaza faradelegea.

- Iisuse, Bunule ! In tinerete, mi-a fost rusine cu Tine, si nu te-am marturisit. De frica lumii. De gura lumii. De lume am tinut cont, si nu de Tine. In lume mi-am pus nadejdea, iar pe Tine te-am tinut ca pe o roata de rezerva. Si aceea desumflata. Si vad acum, la Dreapta Judecata, ca TU erai Calea, Adevarul si Viata. Doar in Tine trebuia sa am credinta si nadejde.

- Fecioara Sfanta, si Preacurata Maica ! Tanar fiind, nu mi-a pasat de infinita ta mila de oameni si necontenitele rugaciuni, pt care Dumnezeu ne ierta de greseli si pacate.
- Preacurata Maica !!! Am necinstit si murdarit trupurile a zeci de fecioare, si femei. Dar de Tine, nu mi-a pasat. Hristoase, ca o bestie mi-am satisfacut toate poftele nefiresti. Asa stiam eu ca e bine. Sa-mi traiesc viata, sa-mi traiesc tineretea. Si uite-ma acum Hristoase Bunule, in clocote o sa ard si la muncile cele vesnice ma osandesc. Iarta-maaaaaaaaaaa !

- La nunti am fost si la petreceri. Si n-am considerat a fi pacat. Am dansat jocuri indracite, pe ritmuri diavolesti. La nunti crestinesti, simple, nu am fost. Ci numai la dezmaturi, cu bauturi multe, mancare in nestire, si tigari canceroase.

- Niciodata nu am postit. Mi s-a parut absurd sa nu-mi fac poftele. Si toata viata am slujit stomacului. El mi-a dictat, si pe el l-am ascultat. Nu pe Tine.

- De copii, nu m-am ingrijit. La televizor au stat cat au vrut, n-am stiut ca se vor spala pe creier in felul acesta. Au fost indoctrinati cu fel si fel de prostii, si cand s-au facut mari n-au mai vrut sa asculte de noi, de parintii lor. I-am scapat din mana …iar ei s-au refugiat in rock (muzica satanica), si alte fenomene si curente muzicale ce hipnotizeaza cu totul pe tineri, pe rasfatatii si razvratitii nostri copii.
- La biserica, nu m-am ingrijit sa ii duc pe copii. La spovedanie nu i-am indemnat sa mearga. Nici rugaciuni nu i-am invatat. Fara binecuvantare parinteasca mergeau la somn. Seara, fara a ne ruga lui Dumnezeu, ne-am culcat.
- Abia cand au crescut mari, si n-am mai avut ce sa le fac …mi-am dat seama ca s-au departat de Dumnezeu, si astfel copiii nostri au cazut in idolatrie. Se inchinau la staruri si trupe punk, rock, pop, disco. Si-au creat proprii lor zei. Propria lor lume, virtuala. Din negrija mea, Doamne, am daruit copiii in ghearele Satanei. Vrednic sunt de osanda Ta !

- In tinerete, filosofii pagane si erezii am crezut. Am crezut ca studiind filosofia, ma voi lumina, uitand de fapt ca singurul si Unicul Invatator, esti Tu Hristoase.
Trebuia sa imi dau seama ca filosofia nu este decat definitia razvratirii, a iubirii de sine, a mandriei desavarsite si a egoismului acerb.

- Am furat si am inselat pe altii, fara sa-mi pese ca le-am luat agoniseala si truda muncii lor. Case de batrani am jefuit, banii de medicamente le-am rapit. Credeam ca sunt infailibil la vremea aceea. Pe copii i-am lasat sa flamanzeasca.

- Am lucrat in functii inalte ale tarii, dar n-am tinut cont niciodata de juramintele de credinta pt tara. Cu viclenie am furat, si am tradat patria in care am crescut. Pt familia mea am jecmanit, milioane de cetateni, frati de-ai mei i-am lasat pe drumuri.

- In spitale erau copii muribunzi, fara medicamente si fonduri pt operatii salvatoare, dar eu ca demnitar al tarii am ales sa cumpar masini de lux, de zeci de milioane de euro …pt toate putorile lenese din conducerea tarii.
Nu am dotat spitalele cu aparatura necesara vindecarii copiilor, in schimb am oferit gratuitati pt toata suflarea si mafia politica.

- Din comoditate si confort, nu ne-am clintit …iar pe popor am pus cat mai multe taxe posibile, sa ii topim de tot daca s-ar fi putut. Sa ii ingropam de vii.
- La biserici, fonduri pt reparatii nu am strans …dar bani pt festivitati si petreceri desfranate au fost mereu. Sodomia si Gomoria, am promovat-o si aprobat-o in orasele tarii.
- Si-n tot acest timp Doamne, eu m-am considerat crestin(a) ortodox.

Tu ce spui Doamne, la cele vazute pana acum de Tine ?
Asa este ca sunt nevrednic de milostivirea Ta ?
Te-am ingrozit zi de zi cu indiferenta si ignoranta mea, nu-i asa ?


Am fost mandru(a). !!!! Si pe Tine, te-am desconsiderat Milostive Iisuse.
" Multi chemati, putini alesi " ....asa ne-ai spus Doamne, in evanghelii. De aceea ...
…Mantuitorule ! Dreapta fie judecata Ta !!


P.S. "Cautati dragostea curata, si bucuriile duhovnicesti (sufletesti). Si veti avea prietenia lui Hristos."


S-a inteles perfect cat de pacatoasa e intreaga omenire, cum ar trebui sa arda toti in iad pentru pacatele comise, asta insemnand folosirea internetului, a televizorului, a consolei playstation si a periutei de dinti. Inchid acest topic, mentionand ca sunt un fiu al satanei si vreau sa distrug lucrarile divine ale drept-credinciosilor de pretutindeni.
Si ca sa fac si o poezioara serioasa pe final, zic asa: N-B-A, vezi ca ti-o iei!


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate