Lista cu locuri unde se mananca bine, in Romania!
Last Updated: Aug 20 2023 23:15, Started by
neostar
, Feb 02 2005 00:18
·
21
#1063
Posted 08 May 2013 - 16:34
#1064
Posted 08 May 2013 - 16:51
Am scris aici: http://forum.softped...6#entry13004121 de ce. Pe scurt,am dat de niste reinterpretari fantasmagorice ale unor retete clasice. Si niste chestii horror ca idee,gen inghetata de coliva . Dar vinul e bun, il cumpar si cu alte ocazii.
|
#1067
Posted 08 May 2013 - 19:43
richelieu, on 08 mai 2013 - 16:51, said:
Am scris aici: http://forum.softped...6#entry13004121 de ce. Pe scurt,am dat de niste reinterpretari fantasmagorice ale unor retete clasice. Si niste chestii horror ca idee,gen inghetata de coliva . Dar vinul e bun, il cumpar si cu alte ocazii. Sarmalele din trei feluri de carne, fierte in vin mi-au placut, placinta cu brinza, aperitivele de tot felul, uite ca incep sa uit ce am mai mincat, ca n-am fost de mult. Ah,da, galuste cu prune, bune rau. |
#1068
Posted 08 May 2013 - 20:55
Stii cum e, gusturile sunt diferite si tocmai asta e frumusetea bucatariei...iti permite sa te joci si e imposibil sa gasesti o reteta universal valabila....
|
#1069
Posted 22 May 2013 - 08:56
Taverna Nikos, constanta, vis-a-vis de primarie.
am luat sapt. trecuta cina acolo cu consoarta. o portie de Buyurdi (branza feta cu ardei la cuptor) si una de ciupercute umplute cu feta la cuptor ca aperitive. la felul principal cate un calamar umplut cu feta si rosii la gratar...calamarul mare, foarte fraged si mi-a placut ca au lasat si tentaculele si coada (pe la alte restaurnate puneau doar corpul care era umplut).... o bere si un suc si cateva lipii 120 de ron. mancare foarte buna (m-a uns pe suflet), servirea rapida, foarte multi greci la mese care vorbeau cu ospatarul in greceste (pentru mine e semn ca mancarea e buna daca grecii vin si mananca acolo...sunt vreo 4-5 restaurnate grecesti in C-ta). Terasa micuta, pe trotuar insa dat fiind pozitia restaurnatului aproape de piata ovidiu sunt multi tiganusi prin zona care vin si cersesc ...asta ar fi minus pentru mine, dar asta se intampla la toate terasele din centru.... nu este un restaurnat festiv pentru ocazii deosebite, servesc si Gyros si souvlaki la pachet si fac si distributie.... |
#1073
Posted 22 May 2013 - 19:27
cam inlocuiesc city grill cu trattorie buongiorno in ultima vreme.
Oricum e unul din locurile cu mancare buna, rapida si la pret decent pentru pranz. |
#1074
Posted 23 May 2013 - 16:51
Nu am mancat niciodata la ei, desi unul e aproape de mine, prin Primaverii. Nu stiu de ce...ceva nu m-a atras la ei. Nu as sti sa spun ce...
|
#1075
Posted 23 May 2013 - 17:12
richelieu, on 23 mai 2013 - 16:51, said:
Nu am mancat niciodata la ei, desi unul e aproape de mine, prin Primaverii. Nu stiu de ce...ceva nu m-a atras la ei. Nu as sti sa spun ce... Edited by Aprilia, 23 May 2013 - 17:13. |
#1076
Posted 04 June 2013 - 07:35
#1077
Posted 04 June 2013 - 20:11
Pai deh...asteptam si eu o licenta poetica, tinand cont de provenienta. Da' vaz ca trebe luat motamot
|
|
#1078
Posted 09 June 2013 - 21:42
Am fost in seara aceasta la "by Joseph Hadad" de unde am plecat, numai cu gandul de a ma intoarce. Un proiect reusit unde fiecare detaliu culinar a fost cu atentie calculat si pus in opera ...
Intrucat a fost o zi frumoasa am rezervat o masa pe terasa, care a fost integral "mostenita" de la fostul "Mercado" ... Mesele mari si generoase, scaunele comode si staff-ul impecabil. Lista destul de cuprinzatoare dar fara a fi un "roman" care sa te puna pe ganduri in legatura cu prospetimea ingredientelor. Eu am mancat un starter cu spanac, oua si sparanghel (uluitor) si scoici Saint Jaques cu piure de anghinara si un desert destul de sofisticat greu de descris (denumit Earth, un ameste de ciocolata cu inghetata si 'diverse'). Sotia mea a mancat un foie gras si un pui cu sos de armagnac si fara desert. Am trecut peste "frica" notei de plata ... Starterul meu a fost cca 38 ron, al sotiei cca 45 ron ... Felul principal in cazul meu a fost cca 65 ron si al sotiei cca 55 ron ... Desertul 45 ron. Cu sigurnata nu este un loc in care sa mergi in mod regulat, cel putin in cazul nostru, dar cand ai chef sa te rasfeti acesta este localul unde merita sa golesti portofelul ... Lista de vinuri este OK in sensul in care poti gasi un sortiment bun in jurul a 75 - 100 ron ... Evident ca se poate mult mai scump. Edited by eugenm, 09 June 2013 - 21:44. |
#1079
Posted 10 June 2013 - 06:00
eugenm, on 09 iunie 2013 - 21:42, said:
Am fost in seara aceasta la "by Joseph Hadad" de unde am plecat, numai cu gandul de a ma intoarce. Un proiect reusit unde fiecare detaliu culinar a fost cu atentie calculat si pus in opera ... http://www.josephhad.../ro/restaurante |
#1080
Posted 10 June 2013 - 10:40
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users