Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
lipsa simtului realitatii in poli...

Arici in curte

Telefoane achizitionate de pe OLX

Incalzire pardoseala slim (renova...
 Probleme echitatie amatori

Scurgere chiuveta -> teava co...

Trigger Warning (2024)

Pareri cartiere/zone in care ati ...
 Care este culoarea normala de soia?

Comertul cu arcuri si arbalete

Masini pe benzina usor pretabile ...

Am primit facturi dupa ce am renu...
 Camere video, supraveghere curte....

Epilator care nu smulge puful

Realizare comanda pompa submersib...

Covorase scari/trepte
 

Update de soft la Sagem myx5-2: msu 3.09

- - - - -
  • Please log in to reply
47 replies to this topic

#19
Piorel

Piorel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,072
  • Înscris: 21.10.2003
"Your mobile is up to date.
Software version of your mobile is more recent than software version you try to download."

Pentru ca nu am reusit sa fac update la .09 am scos .08, desi citisem ca 08 este update de la orange, deci era oarecum logic ca am 08 pe telefon.

Asta e eroarea de mai sus.

Acuma... ce sa inteleg? Ca voi aveati 06 cand ati facut? Am luat telefonul in februarie. Si da, nu merge sa rescriu fieldu 997.

Si booci, ce ai zis tu cu tutorialele alea nu merge, sa schimbi cu hex. Am facut si aia si degeaba. Trist.

Oare ce as putea sa mai fac?

Cuvy vad ca tu cand ai facut aveai 08, fieldul era ca la mine. Nu mai inteleg nimic.

#20
Cuvy

Cuvy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 76
  • Înscris: 28.04.2004
Salut,
Dupa facilitatile continute de 3.08 cred totusi ca aveam 3.06 inainte de update-ul la 3.09.
Uite eu asta n-am aflat inca cum sa fac - sa aflu versiunea de soft. Degeaba intru in meniu si apoi apas * lung. La Application -> Version scrie acum

KB3,MM
35305600204824
136521040798

De unde se poate deduce ca am 3.06, 3.08 sau 3.09??? Mare mister!  :o

#21
Vanish

Vanish

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,023
  • Înscris: 30.07.2004
@Cuvi: Prima serie care ai scris-o este imei-ul tau fara ultima cifra daca nu ma insel, dar este sigur imei-ul. Compara ce ai scris tu *#06# si vezi.
iar a doua seria cred k e o parte din linia 997 care contine seria de firmware.
Daca gresesc sa fiu corectat.

#22
booci

booci

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 52
  • Înscris: 01.02.2005
Bine inteles ca cei de la sagem nu aveau ei cum sa fie de treaba. am mai avut telefoane inainte si n-am gasit niciodata update de firmware pe situl oficial al producatorului, in cazul de fata sagem.acum shmecheria e hai sa dam moca la fraieri update-ul asta ca cica o sa le mearga mai bine telefoanele. singura chestie buna din update e ca te scapa de rahaturile de scurtaturi, dar vine cu niste belele : de cand am schimbat firmwareul tre sa ma chinui cate 10 minute sa scot pe pc o poza din tel(se tot intrerupe conexiune), cablu nu e original dar inainte mergea de n'avea aer. hai sa zic ca mergea cum mergea dupa update dar dupa ce am trecut pe mypictures and sounds 7.09 s-a dus dracu tot. deci sa mor eu stau cate 10 minute pt o poza.acuma nu-mi ramane decat sa gasesc un fraier si sa vand tel

#23
Piorel

Piorel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,072
  • Înscris: 21.10.2003
Trist. Cuvy la tine tot asa?

Eu l-am stricat un pic... Am umblat cu nu stiu ce soft (ca le-am scos pe toate posibile de pe net) si mi-a stricat contrastul, s-a mai innegrit ecranul si acum contrastul la maxim este ala de la jumate. Asta e...

#24
Vanish

Vanish

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,023
  • Înscris: 30.07.2004
A mai aparut vreo ver mai noua de firmware? m-am cam plictisit de 3.09 si in plus imi face figuri cablul de date ...

#25
mugurels21

mugurels21

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 28
  • Înscris: 20.12.2004
va rog dati-mi si mie un driver pt cablu USB :(.. am luat cablu dar fara driver.. am gasit ceva pe net care imi vede 'Palladio USB Data Cable" dar nu stiu daca e bun.. ca mi se tot intrerupe conexiunea :( si nu vreau sa risc sa fac update daca se tot intrerupe.


mail: mg at adore.ro


mersi fain!

#26
mugurels21

mugurels21

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 28
  • Înscris: 20.12.2004
va rog dati-mi si mie un driver pt cablu USB :(.. am luat cablu dar fara driver.. am gasit ceva pe net care imi vede 'Palladio USB Data Cable" dar nu stiu daca e bun.. ca mi se tot intrerupe conexiunea :( si nu vreau sa risc sa fac update daca se tot intrerupe.


mail: mg at adore.ro


mersi fain!


cum dreku sterg un post.. ca am dat click de 2 ori :(

Edited by mugurels21, 08 May 2005 - 11:00.


#27
dannyel

dannyel

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 10.05.2005
Salut!

Intru si eu in discutia ref la Myx5-2 cu o intrebare (probabil) banala. Spuneti-mi si mie va rog cum transfer sms-urile din sim in memoria telefonului. Am incercat toate optiunile si nu merge.  :angry:

2. Stie cineva vreun soft pt PocketPc care sa mearga cu Myx5-2? (pt gestionare sms, apeluri samd). Am instalat cateva softuri insa nu merg.

Multumesc.

#28
Piorel

Piorel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,072
  • Înscris: 21.10.2003
Da... buna intrebare. Cu wellphone ai incercat?

P.S. Daca nu stiti, se vinde myx 7.

#29
Vanish

Vanish

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,023
  • Înscris: 30.07.2004

Piorel, on May 10 2005, 13:17, said:

Da... buna intrebare. Cu wellphone ai incercat?

P.S. Daca nu stiti, se vinde myx 7.

<{POST_SNAPBACK}>


Si e ceva de capul lui? Din ce review am citit de pe net cica nu ar fi mare branza in comparatie cu Myx5-2. Mys7 se gaseste pe undeva prin Romania?

#30
Tudo_R`

Tudo_R`

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 18.03.2005
unde gasesc shi eu MSU_309 ???? ca pe www.planetsagem nu este .... :(( plsss .. lasati-mi un link ceva ..... sau dati add la adresa mea de mess > tudy_oo_2004 < MC MULT ! :worthy:

#31
Piorel

Piorel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,072
  • Înscris: 21.10.2003
venisi: e mai frumos oricum, si are si tft daca nu ma insel, memorie mai mare... meniu mai bine structurat...


Tudor rel: verifica pe planet sagem. este acolo, dar citeste ce experiente am avut si eu, ca sa nu te incumeti degeaba sa il iei.

#32
Tudo_R`

Tudo_R`

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 18.03.2005
nu este mah ... nu gasesc msu_309 .. :((

#33
Tudo_R`

Tudo_R`

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 18.03.2005
gata .. am gasit .. acum ce trebuie sa fac ????? ce trebuie sa schimb ?? shi cum ...:) pls (exact ce trebe sa fac) PLS :worthy:

#34
Piorel

Piorel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,072
  • Înscris: 21.10.2003
Sa te stergem la fund nu vrei? Vezi ca s-a explicat foarte clar ce e de facut.  Chiar pe threadul asta. Deschide ochii!

#35
slammy

slammy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 20.05.2005

Cuvy, on Feb 17 2005, 10:52, said:

Am facut update la soft-ul telefonului, folosind un cablu USB. Iata pasii:
- backup agenda cu WellPhone
- backup poze & melodii cu MPAS
- download fisier MSU_309.exe de pe site-ul www.planetsagem.com, din sectiunea "Tools" - "Mis a jour"
- donwload TelMemPlus 3.7 (cautati pe google)
- folsind TelMemPlus, update la EPROM la campul 997, si se schimba din "XX XX XX XX XX XX 25 15 03 05 70 XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX" in "XX XX XX XX XX XX 25 14 81 32 60 XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX XX" (ce e cu x se lasa nemodificat) (viteza la transferul serial trebuie setata la 9600)
- se ruleaza MSU_309.exe care face update automat (viteza la transferul serial se poate seta la 115200), dureaza aproximativ 18 minute, nu se atinge telefonul.
- se face restore la agenda cu WellPhone

Ce modifica versiunea 309:
- nu mai exista ORANGE.
- se pot configura tastele stanga + dreapta (cu ok se intra in meniu, sageata stanga calculator, dreapta inbox, sus si jos agenda).
- are cateva melodii noi care sunt misto (din care Eurytmics e super), si wallpaper-uri marfa
- se poate scoate logo-ul operatorului (deci sa nu mai apare Orange pe mijlocul ecranului..  :)  )
- bateria s-a schimbat in verde cand e 100% incarcata, si apoi devine rosie.
- nu are limba romana.
- din pacate tot nu se deblocheaza (am incercat un sim de Connex si zice "SIM Lock".

Am mai descoperit o chestie. Daca se intra in meniul secret (Meniu + apasare lunga "*"), e o chestie numita "SIM Lock" care nu stiu ce face... Cred ca daca se introduce un cod acolo, se deblocheaza de pe Orange, desi nu sunt prea sigur.

Telefonul e luat de la Orange in august 2004, bineinteles codat pe Orange. Sunt foarte multumit de el, bateria ma tine 4-5 zile, pozele sunt super.

Pentru cei care au nevoie de alte informatii, ma puteti contacta.

Bafta!

<{POST_SNAPBACK}>

frateeee nu mere asa am incercat shi zice k nush ce connection....bla bla .. ce sa fac??
ma poti gasi la slim15freakyman15(ID) sau la [email protected]

#36
Piorel

Piorel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,072
  • Înscris: 21.10.2003

slammy, on May 20 2005, 18:57, said:

frateeee nu mere asa am incercat shi zice k nush ce connection....bla bla .. ce sa fac??
ma poti gasi la slim15freakyman15(ID) sau la [email protected]

<{POST_SNAPBACK}>



Ai deja soft 3.08, care a codat fieldul 997. Deci pa pa... Are cineva solutii? Am aceeasi problema

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate