Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Panasonic HC VXF990 in modul 4K n...

Compresor (domestic). recomandari?

Placa de baza veche

Mazda CX-60 Homura - Machine Grey
 Kraven the Hunter - 2024

TV 4K

Bga reball cpu telefoane

Mancare fara grasimi trans (trans...
 Antena interna wifi pentru card m...

La mulți ani @AlexFCSB4!

La mulți ani @silcar!

La mulți ani @Cipry7!
 [General](Dupa-criza) Preturi mai...

Change csc on samsung

Ce telefon recomandați intre...

Piese originale
 

iNES-148 de canale în format H.D. - 72 de canale în format S.D.

* * * * * 3 votes
 • Please log in to reply
2360 replies to this topic

#1063
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

  *Pro-Digital*

 • Grup: Moderators
 • Posts: 21,750
 • Înscris: 07.04.2006

iNES GROUP lansează primul canal TV 4K/Ultra HD din România.  iNES GROUP anunță lansarea primului canal TV 4K/Ultra HD din România – FUNBOX 4K/UHD – în pachetul iNES IPTV


iNES GROUP anunță lansarea primului canal TV 4K/Ultra HD din România – FUNBOX 4K/UHD – în pachetul iNES IPTV! Evenimentul de lansare se va desfășura în parteneriat cu SPI International, furnizorul canalului, în data de 27 octombrie 2016. La eveniment sunt așteptați reprezentanți din presa scrisă și on-line, personalități și blogger-i.

FUNBOX 4K/UHD este primul canal TV premium în standardul 4K/UHD din țară, care se regăsește acum în grila iNES IPTV. Programele difuzate vizează domenii precum: călătorii și natură (cele mai frumoase și mai misterioase locuri din lume), documentare (atracții unice din punct de vedere istoric și cultural), artă și cultură (seriale despre artă sau operă live, secrete istorice, mistere științifice și răspunsuri la întrebări cheie), sporturi extreme (aventuri printre cele mai sălbatice locații), filme și seriale TV (producții premiate la festivaluri internaționale).

iNES GROUP aduce revoluția tehnologică 4K/UHD în România, menținându-și astfel poziția de pionier și lider în distribuția de servicii de televiziune bazate pe cele mai avansate tehnologii IPTV. Pe lângă cele peste 200 de canale din grila iNES IPTV, clienții iNES sunt primii care se pot bucura acum de experiența 4K/UHD în propria casă, cu pachetul iNES IPTV, alături de serviciile internet de mare viteză prin fibră optică și telefonie fixă. Cu tehnologia 4K, experiența TV atinge o altă dimensiune, iar publicul poate percepe semnificativ mai multe nuanțe, detalii și contrast de o acuratețe de patru ori mai mare decât standardul Full HD 1080p.

Noul canal de televiziune, FUNBOX 4K/UHD, este disponibil acum pentru clienții iNES IPTV prin cea mai performantă tehnologie de acces internet gigabit prin fibră optică - GPON. Pentru a oferi acces la beneficiile noii platforme (conexiune gigabit la Internet și televiziune 4K/UHD), compania iNES GROUP a inițiat la începutul anului 2014 un amplu proces de migrare a rețelei de abonați rezidențiali către noua tehnologie – GPON.  

„4K/UHD, cea mai inovatoare tehnologie TV a momentului, este disponibilă acum și în țara noastră prin iNES GROUP. Ne concentrăm întotdeauna pe evoluția tehnologică pentru a oferi clienților o experiență diferită, detașându-ne de celelalte oferte de pe piață. Dacă în 2005 introduceam în România primul serviciu de tip IPTV, a venit acum momentul să ducem acest serviciu la următorul nivel – primul canal TV 4K/UHD. Ce înseamă asta? Ca și percepție, înseamnă să vezi mai mult decât poți cuprinde, să aduci cinematograful în confortul propriei case. Înseamnă tehnologie de ultimă generație, rezoluție de patru ori mai mare decât cea Full HD, fidelitate remarcabilă a culorilor, claritate și densitate a imaginii, detalii de finețe, practic o transpunere în mijlocul acțiunii. Suntem încântați să oferim clienților noștri, în același pachet iNES IPTV, domenii variate de divertisment, cu noul canal - FUNBOX 4K/UHD. Toate acestea sunt posibile întrucât anul acesta am finalizat migrarea rețelei de clienți rezidențiali iNES pe noua platformă de acces Internet prin fibră optică prin tehnologia GPON.”, declară dl. Cătălin Cuturela – Director Operațiuni, iNES GROUP.

iNES GROUP este cel mai mare operator independent de telecomunicații din București, care oferă servicii B2B și B2C. Pentru segmentul business, iNES GROUP oferă servicii precum acces dedicat prin fibră optică, servicii IT&C, telefonie fixă, servicii specifice de Data Center (colocare echipamente, servere private virtuale, servere dedicate etc) și proiecte la cheie integrate în IT&C. Pentru clienții din segmentul rezidențial, iNES oferă primul și cel mai performant serviciu IPTV din România - televiziunea digitală IP prin fibră optică, oferind cel mai mare număr de canale TV și, în premieră națională, primul canal în standardul 4K/UHD de pe piață – ca parte din pachetul iNES IPTV, alături de serviciile de acces la internet prin fibră optică și telefonie fixă.

SPI International/Filmbox este o companie globală de media, care operează mai mult de 30 de canale de televiziune, pe 5 continente, cu peste 45 de milioane de abonați. SPI este unul dintre cei mai mari furnizori  de conținut 4K/Ultra HD din lume. Compania  folosește tehnologie de ultimă generație,  oferind acces abonaților săi atât la conținutul linear, cât și la platforma de VoD, inclusiv live streaming de 4K/programare UHD, iar canalele FilmBox pot fi urmărite pe orice dispozitiv conectat la Internet, prin intermediul media playerelor principale, precum și prin intermediul furnizorii locali OTT. De peste 25 de ani, SPI International este furnizor de top de filme și programe de televiziune pe piața internațională, iar acordurile importante ale SPI cu parteneri de renume asigură conținut de calitate, cu apreciere puternică. Mai multe informații pe www.spiintl.com.
Sursa: https://www.realitatea.net

Edited by megafanro, 26 October 2016 - 19:58.


#1064
queron

queron

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 6,480
 • Înscris: 31.01.2016
Eu zic ca era mai bun Docubox HD care e subtitrat.

#1065
dondhanny

dondhanny

  Master of WebTV

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 6,444
 • Înscris: 09.03.2007
Docubox HD probabil o să intre de sărbători.
Ginx nu e în grila Ines?

#1066
linked

linked

  Junior Member

 • Grup: Members
 • Posts: 74
 • Înscris: 28.04.2005
Ginx nu, dar Kiss HD da

#1067
Courage

Courage

  Founder

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 21,605
 • Înscris: 26.11.2001
Acum primit pe mail

Quote

Stimate client,
Avem placerea sa va anuntam lansarea primului canal TV 4K/Ultra HD din Romania – FUNBOX 4K/UHD – in grila iNES IPTV!
Incepand de maine, 01 noiembrie 2016, canalul FUNBOX 4K/UHD se va regasi in grila iNES IPTV, intr-o noua categorie – 4K. FUNBOX 4K/UHD completeaza grila de canale TV in acelasi pachet premium iNES IPTV, disponibil in continuare la acelasi pret.

Ne bucuram sa va oferim acum noua experienta 4K/UHD, in propria casa, cu: rezolutie de patru ori mai mare decat standardul Full HD, mai multe detalii, o paleta extinsa de culori, reprezentare mult mai apropiata de cea naturala, precum si o miscare mai cursiva a imaginilor.
iNES GROUP aduce revolutia tehnologica 4K/UHD in Romania, mentinandu-si astfel pozitia de pionier si lider in distributia de servicii de televiziune bazate pe cele mai avansate tehnologii IPTV.

FUNBOX 4K/UHD difuzeaza programe din domenii precum: calatorii si natura (cele mai frumoase si mai misterioase locuri din lume), documentare (atractii unice din punct de vedere istoric si cultural), arta si cultura (seriale despre arta sau opera live, secrete istorice, mistere stiintifice si raspunsuri la intrebari cheie), sporturi extreme (aventuri printre cele mai salbatice locatii), filme si seriale TV (productii premiate la festivaluri internationale).

Noul canal de televiziune, FUNBOX 4K/UHD, este disponibil acum in pachetul iNES IPTV prin cea mai performanta tehnologie de acces internet gigabit prin fibra optica - GPON.
Pentru informatii referitoare la noul canal FUNBOX 4K/UHD, va rugam sa contactati Departamentul Suport – 031 620 2020, sau reprezentantul dumneavoastra de vanzari.


#1068
queron

queron

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 6,480
 • Înscris: 31.01.2016
Misto.. si mai misto era daca intrau toate posturile celor de la SPI in grila.

#1069
djmaxx

djmaxx

  Tehnicus20

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,111
 • Înscris: 15.07.2005
cine are bani sta in fata ...in curand ines o sa aiba DolceSport 1 2 3 4 5 6 Toate in HD si Digi Sport 1 2 3 4  Hd !
unele exista deja..gen completare..neoficiala...

Edited by djmaxx, 01 November 2016 - 20:05.


#1070
KLM2009

KLM2009

  The Punish3r

 • Grup: Moderators
 • Posts: 25,526
 • Înscris: 07.07.2009
Poate să intre și altele la ce preț au ăștia. Să nu mai zic că degeaba ai super grilă dacă cu acoperirea stai extrem de prost. :) 50 de euro nu merită nici dacă intră posturile Digisport.

#1071
queron

queron

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 6,480
 • Înscris: 31.01.2016

 djmaxx, on 01 noiembrie 2016 - 20:04, said:

cine are bani sta in fata ...in curand ines o sa aiba DolceSport 1 2 3 4 5 6 Toate in HD si Digi Sport 1 2 3 4  Hd !
unele exista deja..gen completare..neoficiala...

Nu mi se pare ca sta in fata cine are bani, nu au AXN HD si nici Travel HD.. multe altele lipsesc.

#1072
dondhanny

dondhanny

  Master of WebTV

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 6,444
 • Înscris: 09.03.2007
La categoria în curând de pe saitul ines nici urmă de antene în HD. Să nu le introducă inesul din start?

#1073
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

  *Pro-Digital*

 • Grup: Moderators
 • Posts: 21,750
 • Înscris: 07.04.2006
Așa pare... Nu cred că le vom avea din prima secundă la nici un operator de cablu ori D.T.H.

Edited by megafanro, 20 November 2016 - 17:58.


#1074
iZet

iZet

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 8,203
 • Înscris: 06.11.2014
Deja-s in teste. Vor fi din prima zi.

#1075
queron

queron

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 6,480
 • Înscris: 31.01.2016
Sunt la Ines? Le gasesti pe decodor?

#1076
decebal22

decebal22

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 956
 • Înscris: 27.01.2016
S-o fi ascuns deja Gadea intre mufele hdmi...

#1077
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

  *Pro-Digital*

 • Grup: Moderators
 • Posts: 21,750
 • Înscris: 07.04.2006
Vă rog să-mi comunicați activarea Antenelor în format H.D. și poziția lor oficială după activare. Mulțumesc mult pentru solicitudine!

 queron, on 22 noiembrie 2016 - 18:39, said:

Sunt la Ines? Le gasesti pe decodor?
Sunt.

#1078
neo007

neo007

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 793
 • Înscris: 12.11.2003
Voiculescu is now in Hunedoara!

Attached Files#1079
daniel1976

daniel1976

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,483
 • Înscris: 30.04.2006
Și asta neavand in grila: AXN HD; BBC Earth HD; Nat Geo People HD; Docubox; canalele Trace s.a, ca faceau de vreo 70 de HD lejer...

Edited by megafanro, 28 November 2016 - 21:10.


#1080
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

  *Pro-Digital*

 • Grup: Moderators
 • Posts: 21,750
 • Înscris: 07.04.2006
Păcat că au numai 1000 de abonați. Posted Image

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate