![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Care e destinatia preferata ?
Last Updated: Jan 25 2009 13:18, Started by
rottweiler2007
, Oct 19 2008 08:54
·
0

Posted 23 October 2008 - 16:19

Da, dar romanii se duc acolo in special pentru mare. Da, viziteaza ce e in zona, dar motivul vacantei e plaja, iar destinatiile sunt orasele de pe litoral.
|
Posted 23 October 2008 - 16:57

Da, dar romanii se duc acolo in special pentru mare. Da, viziteaza ce e in zona, dar motivul vacantei e plaja, iar destinatiile sunt orasele de pe litoral. |
Posted 23 October 2008 - 18:23

Desi in fiecare an incerc sa vizitez o alta tara, intotdeauna mi-am facut si putin timp pentru o saptamana in Grecia. Nu pot spune ca e cel mai frumos/deosebit loc, dar am ramas captivat de tara asta, asa ca votul meu acolo merge
![]() |
Posted 23 October 2008 - 19:28

hmmm sa votez trebuie sa pui mai multe destinatii,oricum dintre astea am fost decat in Grecia la plaja..
|
Posted 24 October 2008 - 10:24

In fiecare an ne spunem ca va fi ultimul concediu in Grecia. Cu siguranta sunt multe locuri minunate si in alte tari, dar Grecia asta ne deturneaza in fiecare an planurile. Din pacate nu ne permitem deocamdata mai mult de un concediu pe an cum spunea cineva pe aici, ca desi viziteaza si alte locuri nu a renuntat la Grecia.
Pamantul asta al Greciei are o alta vibratie, nu degeaba a fost leaganul zeilor, pe noi ne-a vrajit. ![]() |
Posted 24 October 2008 - 12:58

In fiecare an ne spunem ca va fi ultimul concediu in Grecia. Cu siguranta sunt multe locuri minunate si in alte tari, dar Grecia asta ne deturneaza in fiecare an planurile. Din pacate nu ne permitem deocamdata mai mult de un concediu pe an cum spunea cineva pe aici, ca desi viziteaza si alte locuri nu a renuntat la Grecia. Pamantul asta al Greciei are o alta vibratie, nu degeaba a fost leaganul zeilor, pe noi ne-a vrajit. ![]() |
Posted 26 October 2008 - 19:14

Am votat Grecia c-am fost de 3 ori : Halkidiki , Thassos si Lefkada dar tare m-as mai duce inca odata in Scotland
|
Posted 04 November 2008 - 00:49

Am votat Spania desi nu am fost decat la Valencia si Barcelona.Deocamdata!
As fi votat si cu Italia.Desi pana acum am vazut doar jumatatea de sus.Inca nu am coborat mai jos de Roma. Cred ca urmatoarea mea destinatie va fi Valencia.Cand am fost pe acolo (2001)era un mare santier si vazand documentarele de pe discovery as vrera sa vad rezultatul pe viu. |
Posted 06 November 2008 - 13:24

Posted 06 November 2008 - 17:44

|
Posted 06 November 2008 - 18:52

Malta, cu toate ca nu e in chestionar.... Am fost in Tunisia, in Turcia, dar in Malta mi-a ramas inima... Bastioanele Vallettei, Grand Harbour noaptea, cand oglideste mii de lumini, o noapte in St Julians, Grota si Fereastra Albastra, templele megalitice, civilizatia si curatenia, faptul ca nu trage nimeni de tine pe strada sa cumperi nu-stiu-ce... Stiu ca sunt subiectiva, dar imaginea Mediteranei, asa cum se vede din Upper Barraka Gardens, dincolo de intrarea in Grand Harbour, este una din cele mai frumoase amintiri pe care le am...
|
Posted 07 November 2008 - 18:09

Muntenegru cu toate ca nu e pe lista , am fost de doua ori numai anul asta in extrasezon si la anu cred ca merg din nou oricum e o zona superba --mare si munte.
Attached Files |
Posted 14 November 2008 - 23:46

Eu am votat Turcia este ceva la tara asta ce ma atrage mereu!
|
Posted 15 November 2008 - 02:26

Posted 16 November 2008 - 22:37

Italia si Franta,desi nu sunt trecute pe lista. |
|
Posted 16 November 2008 - 22:43

Eu asa: Egipt, Peru, Insula Pastelui si Aria 51. Apoi vin alea cu Spania, Croatia...s.a.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users