Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sfat achizitie SUV - 36k euro

Open AI nu (este) Skynet

Soft care face așa ceva

Funcționare boiler Ariston
 Liceul militar?

Ce ratie are soldatul roman?

Autoturism Euro 4 poate intra la ...

Ce credeți ca ar putea sa fi...
 Situatia telefoanelor in 2023 in ...

Casa Franța

Flori pe langa gard

Tranzacții suspecte
 Despre SHEIN

Montaj WC suspendat - casa struct...

Credit agricol

Transport in comun, Bucuresti

Slobozia-Autostrada soarelui

- - - - -
  • Please log in to reply
22 replies to this topic

gamezcdr

gamezcdr

Active Member

• Grup: Validating
Mersi de informatie ca tocmai pe acolo vroiam sa merg.

abancor

abancor

Senior Member

• Grup: Senior Members
Deci e nasol de la Slobozia la Harsova? In ce sens? Tre sa plec la Tulcea duminica, si n-as vrea sa lungesc mergind pe alta varianta.

HADE 61

HADE 61

Member

• Grup: Members
astazi am venit pe drajna - slobozia si retur , soseaua e in stare noua de la cap la cat , o parte are marcaj de despartire a sensurilorsi , mai are si unele denivelari dar cam in 10 minute o parcurgi de la un capat la altul , asta e in functie de tirurile de dinaintea ta , dar se merge cu 100 si asa . denivelarile alea sunt de la lipsa unor straturi de asfalt care probabil se vor mai pune .deocamdata e multumitor .

dintimisoara

dintimisoara

Member

• Grup: Members
Slobozia-Harsova este un drum bun,se poate circula in conditii foarte bune,e destul de aglomerat,depinde cand mergi pe el,in ce zi,iar portiunea aia de la Drajna e reparat complet si se circula foarte bine.Eu am parcurs acest traseu si in 14 iulie,dar si 17 iulie.La dus catre Cta si la intoarcere.Pentru mine e cea mai buna varianta,caci autostrada soarelui este cel mai mare cosmar...

CataPro

CataPro

Senior Member

• Grup: Senior Members
e o intersectie prost facuta la iesirea din slobozia, inspre A2. Nu e doar aici; am observat ca indicatoarele de A2-Constanta cam lipsesc, in general, se pare pt. ca nu e terminata...

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate