Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dade, dade

Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...
 Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik
 Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...
 Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?
 

Disney Channel România.

- - - - -
  • Please log in to reply
323 replies to this topic

#289
Julian9000

Julian9000

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 191
  • Înscris: 15.01.2020
In Olanda au difuzat prin 2011-2012 Wunschpunsch, Copiii de la 402, si Caine rau.

#290
denisbirda1

denisbirda1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 363
  • Înscris: 07.03.2022
https://www.paginade...go-nou-20843824

#291
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,833
  • Înscris: 06.11.2018

NOUTĂȚILE LUNII SEPTEMBRIE 2022 LA DISNEY CHANNEL ȘI DISNEY JUNIOR


Două seriale noi, „Școala vikingilor” și „O vrăjitoare îngrozitoare” vor fi transmise la Disney Channel, iar micii telespectatori se vor putea bucura și de noi episoade din „Ghostforce” și „Fantoma și Molly McGee”. Începând din 10 septembrie, la Disney Junior, va intra în grila de programe un nou serial, „Evrica”, o fetiță de 8 ani care întotdeauna are noi idei pentru a crea invenții menite să facă lumea un loc mai bun.

DISNEY CHANNEL

CASA BUFNIȚELOR, PREMIERA SEZONULUI 2

Luz încearcă să găsească o nouă cale spre casă, Eda se luptă cu pierderea magiei și se confruntă cu demonul interior, iar King încearcă să descopere cine este el cu adevărat în al doilea sezon din Casa Bufnițelor.

De luni până vineri, din 5 septembrie, de la ora 16:00

O VRĂJITOARE ÎNGROZITOARE

După ce a intrat la școala de vrăjitoare, o eroină își dă seama că ar putea să aparțină acelei lumi. Serialul este bazat pe cărțile îndrăgite ale lui Jill Murphy.

De luni până vineri, din 12 septembrie, de la ora 20:25

ȘCOALA VIKINGILOR

Erik, Ylva și Arni trăiesc cele mai amuzante aventuri în timp ce se pregătesc să devină următoarea generație de vikingi.

De luni până vineri, din 19 septembrie, de la ora 18:30

EPISOADE NOI DIN GHOSTFORCE

Aventurile echipei Ghostforce formată din Liv, Andy și Mike se apropie de final. Cei trei se luptă în continuare cu fantoma care bântuie New York-ul.

De luni până vineri, din 5 septembrie, de la ora 19:00

EPISOADE NOI DIN FANTOMA ȘI MOLLY MCGEE

Aventurile fantomei morocănoase Scratch, alături de simpatica Molly, vor reuși să îi lege pentru totdeauna.

De luni până vineri, de la ora 18:00

DISNEY JUNIOR

EVRICA

Evrica este o fetiță de 8 ani care întotdeauna are noi idei pentru a crea invenții menite să facă lumea un loc mai bun. Alături de cei mai buni prieteni ai săi, Evrica va învăța să accepte că nu este obișnuită… ci este extraordinară – iar tinerii telespectatori își vor da seama că își pot folosi propria imaginație pentru a face o lume mai bună!

Sâmbăta și duminica, din 10 septembrie, de la ora 16:30

NOI EPISOADE DIN EROII IN PIJAMA

Pisoi, Bufnița și Șopi continuă să față oricărei situații în aventurile lor pline de acțiuni, rezolvând mistere și luptându-se cu răufăcători.

De luni până vineri, din 5 septembrie, de la ora 16:00

NOI EPISOADE DIN GAȘCA PUIȘORILOR

Gașca va fi nevoită să formeze din nou echipă pentru a-l ajuta pe căpitanul Tully să aducă pace în cartierul lor.

De luni până duminică, din 12 septembrie, de la ora 21:30

NOI EPISOADE DIN MICKEY MOUSE: CASA DISTRACȚIEI

Clătite delicioase, jocuri de baseball, gnomi magici. Distracția va face gașca să trăiască cele mai incredibile aventuri în noile episoade din Mickey Mouse: Casa distracției.

Sâmbăta și duminica, din 17 septembrie, de la ora 17:30

Sursa: https://www.tvmania....y-junior-372063

#292
denisbirda1

denisbirda1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 363
  • Înscris: 07.03.2022
Disney Channel Romania are astazi 13 ani de la lansarea pe piata din Romania. Oricum, a evoluat foarte mult. Am avut 12 ani  in 2009 cand s-a lansat. :)
Trece timpul asta rapid

#293
Julian9000

Julian9000

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 191
  • Înscris: 15.01.2020
Offtopic:

Wunschpunsch pe Disney Channel Olanda, in 2012.

Attached File  20220918_095044.jpg   19.1K   42 downloads
Attached File  20220918_095017.jpg   36.49K   39 downloads

La noi, nimic.

#294
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,228
  • Înscris: 22.02.2017
Pfff... de vis..

#295
Julian9000

Julian9000

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 191
  • Înscris: 15.01.2020

 ronuquet, on 23 septembrie 2022 - 12:21, said:

Pfff... de vis..
Mda. Ei au avut noroc maxim, din pacate noi nu avem decat un episod in romana din el. Poate daca aveam si noi norocul lor, nu mai era pierdut, dar asta e...

Edited by Julian9000, 23 September 2022 - 12:33.


#296
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,833
  • Înscris: 06.11.2018

NOUTĂȚILE LUNII OCTOMBRIE 2022 LA DISNEY CHANNEL ȘI DISNEY JUNIOR


Filmele „Zombi 3” și „Misterul mumiei 2” vor avea premiera la finalul lunii pe Disney Channel, iar telespectatorii se vor putea bucura și de noi sezoane din „Casa lui Raven” și „O vrăjitoare îngrozitoare”. Tot în octombrie, la Disney Junior vor fi difuzate noi episoade din „Alice în cofetăria minunilor” și „Eroii în pijama”.

DISNEY CHANNEL

CASA LUI RAVEN – PREMIERA SEZONULUI 5

Serialul „Casa lui Raven” urmărește poveștile amuzante și aventurile a două prietene, Raven și Chelsea, fiecare divorțate și cu proprii copii – gemenii lui Raven, Booker și Nia, și fiul lui Chelsea, Levi – și care locuiesc împreună într-o casă agitată, dar amuzantă, în care uneori apare și cea mai bună prietenă a gemenilor și vecina lor, Tess. În cel de-al cincilea sezon, când tatăl lui Raven, Victor, are o problemă de sănătate, Raven și Booker se întorc în San Francisco pentru a-l ajuta. Booker își dă seama că îi place San Francisco și va decide să rămână acolo o vreme.

Din 10 octombrie, de luni până vineri, de la ora 17:00

O VRĂJITOARE ÎNGROZITOARE – PREMIERA SEZONULUI 2

Bazat pe seria de romane cu același nume scrisă de Jill Murphy, serialul o urmărește pe Mildred Hubble și pe prietenele ei la Academia Cackle, sub conducerea grijulie a directoarei Miss Cackle și a directoarei adjuncte Miss Hardbroom (Raquel Cassidy). În al doilea sezon al seriei, Mildred se întoarce în cadrul Academiei, o vrăjitoare mult mai bună, însă obstacolele o vor împiedica să-și ducă la capăt prima magie.

De luni până vineri, din 17 octombrie, de la ora 20:25

ZOMBI 3

Zed și Addison sunt în ultimul an de liceu la Seabrook și totul merge cât se poate de bine. Orașul a acceptat în sfârșit monștrii ca parte din comunitate și a devenit un cămin pentru monștri și oameni deopotrivă. Zed e aproape de obținerea unei burse la fotbal, devenind astfel primul zombi care urmează colegiul (și e bucuros că va merge cu Addison, care a fost acceptată deja). Addison vrea să marcheze inaugurarea noului pavilion al majoretelor și invită echipe din toată lumea să concureze la campionatul de majorete. Orașul e șocat de apariția unui grup intergalactic de intruși extratereștri care vor să concureze. Reticenți, monștrii și oamenii din Seabrook acceptă ca extratereștrii să participe la campionat, dar devin suspicioși când descoperă că aceștia vor ceva mai mult decât un concurs amical. Luminile intermitente sau care alternează rapid pot afecta telespectatorii fotosensibili.

Sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 17:00

MISTERUL MUMIEI 2

Amy se pregătește pentru nunta cu tematică Halloween a tatălui ei cu logodnicul său Carl, când Amy, Gilbert și Marshall descoperă că prietenul lor mumie Harold și iubita sa Rose ar putea fi în pericol. Stobek, o mumie malefică care de o mie de ani îl dușmănește pe fostul său cel mai bun prieten, devenit rival, Harold, este trezit în mod neașteptat și caută să se răzbune. Cu ajutorul lui Larry, lacheul său hipnotizat, Sobek o răpește pe Rose, iar Amy, Gilbert, Marshall, Buzzy și Harold trebuie să-și folosească talentele pentru a o salva și a o aduce la timp la nuntă.

Duminică, 30 octombrie, de la ora 17:00

WEEKENDUL DE HALLOWEEN

În weekendul 29-31 octombrie, începând de la 9 dimineața, puteți urmări la Disney Channel un maraton de episoade cu tematică de Halloween și filmele înfricoșător de amuzante: Misterul Mumiei 1 și Misterul Mumiei 2, dar și cele 3 părți ale francizei Zombi.

DISNEY JUNIOR

NOI EPISOADE DIN EROII ÎN PIJAMA

În timpul zilei, micuții de 6 ani Connor, Amaya și Greg merg la școală ca toți ceilalți. Însă când ceva rău se petrece în oraș, acești copii speciali, motivați de curiozitate și un simț al dreptății, se pregătesc pentru misiunile lor – însă trebuie să aștepte căderea serii când întregul oraș adoarme pentru a nu fi văzuți. Ei își pun pijamalele și își activează amuletele de animale și se transformă în alter ego-urile lor de supereroi, Pisoi, Bufniță și Șopi și devin Eroii în pijama. În noile episoade, Pisoi vrea să își testeze viteza incredibilă și să îi depășească pe răufăcătorii Carly și Cartoka. O mulțime de aventuri rapide îi așteaptă luna aceasta pe micii telespectatori.

Din 21 octombrie, de la ora 19:30

NOI EPISOADE DIN ALICE ÎN COFETĂRIA MINUNILOR

Tânăra Alice continuă să facă magie în Cofetăria Minunilor, urmând rețetele minune din cartea de bucate fermecată lăsată moștenire de bunica sa. Ajutată de Ferghi, Hati, Rosa și alte personaje, Alice va reuși să aducă oamenii împreună pentru a sărbători prietenia. În noile episoade micii telespectatori vor descoperi pentru cine va trebui Alice să coacă de data aceasta.

Din 1 octombrie, de la ora 20:00

WEEKENDUL DE HALLOWEEN

În acest an, în weekendul 29-31 octombrie, Disney Junior sărbătorește cel mai înfricoșător și mai fantastic Halloween de până acum! Alăturați-vă nouă în aceste trei zile în care vor fi difuzate episoade cu tematică de Halloween ale serialelelor preferate de telespectatori printre care: Prietenii cățeluși, Doctorița Plușica sau Eroii în pijama.

Sursa: https://www.tvmania....y-junior-376961

#297
denisbirda1

denisbirda1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 363
  • Înscris: 07.03.2022

 Masterchief, on 21 martie 2008 - 21:05, said:

Ce pot sa zic si acum la douzeci si...de ani ma uit cu mare placere Posted Image
Ah, asta era vechiul Disney Channel, varianta straina. Poza e din anul 2008. Pe vremea aia aveau seriale bune. Pacat ca nu mai difuzeaza seriale vechi ca Aaron Stone, K-9, Nevastuica Rock, Kim Possible, Dragonul American, Kuzko, Replacement, Brandy si Mustacila. Nu au mai fost difuzate de mult timp. Probabil ca motivul este ca au expirat licentele de difuzare. Acum difuzeaza toate prostiile.

#298
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,071
  • Înscris: 15.11.2021
☆Miraculous: Buburuza și Motan Noir - episoade noi, din 21 noiembrie, la ora 18:30, la Disney Channel.

#299
popadanut1997

popadanut1997

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,103
  • Înscris: 12.11.2022
Au pus din nou Phineas si Ferb, Cars Toon.

#300
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,833
  • Înscris: 06.11.2018

NOUTĂȚILE LUNII APRILIE 2023 LA DISNEY CHANNEL ȘI DISNEY JUNIOR


Luna aprilie vine cu multe noutăți și surprize: două seriale noi la Disney Channel – „Ultra Violet & Scorpionul negru” și „Piloții de drone”, plus un maraton de episoade „Miraculos Buburuza și Motan Noir”, în weekendul Pastelui.

Iar la Disney Junior sărbătorim Ziua Pământului, înconjurați de peisajele naturale din Rocky Falls, satul Evricăi, cât și alături de serialele lor preferate care vor avea episoade tematice.

DISNEY CHANNEL

PILOȚII DE DRONE – PREMIERĂ

Corto, Enki și Mouse vin de pe Nui, o insula superbă, care se scufundă. Pentru ca Nui să nu dispară, cei trei trebuie să câștige Cupa Balenă! Organizatorul ei, Wyatt Balenă, îl va numi pe câștigător noul lui moștenitor și îi va îndeplini o dorință tehnologizată! Pe măsură ce dronele se întrec, Echipa Tiki își va descoperi atu-urile și, cel mai mult, cum prietenia îi poate ajuta să depășească orice pericol. Vor afla despre trecutul lumii Terraqua și despre misterioșii Aqua… Urmăriți-I pe eroii noștri în zborul lor prin aventuri colorate!

De luni până vineri, din 3 aprilie, la ora 17:30

MIRACULOS: BUBURUZA ȘI MOTAN NOIR – GRUPAJ DE PROGRAME SPECIAL DE PAȘTE

În perioada Paștelui, Disney Channel va fi din nou preluat de Buburuza și Motan Noir. Telespectatorii sunt invitați să se alăture celor doi în noi aventuri miraculoase pentru trei zile de cascadorii! Eroii noștri, care lucrează din nou împreună ca un duo, se vor dovedi a fi mai uniți și mai apropiați ca niciodată, iar fiecare provocare întâmpinată va marca profund relația și viața lor privată.

Din 15 până pe 17 aprilie, de la ora 6:00

ULTRA VIOLET & SCORPIONUL NEGRU -PREMIERĂ

Violet Rodriguez, o adolescentă dintr-o familie mexicană-americană obișnuită, este aleasă de o mască magică de luchador care o transformă în Ultra Violet, o super-eroină care luptă împotriva infractorilor alături de unchiul ei, Cruz, cunoscut și sub numele de Black Scorpion. Deși Cruz o ia pe Violet sub aripa lui pentru a o învăța care sunt responsabilitățile aferente puterilor ei speciale, ea nu este întotdeauna de acord cu el când vine vorba de metodele lui de a captura escrocii. Între timp, ea trebuie să-și păstreze identitatea de super-eroină secretă față de familia ei, dar și de prietenii și colegii de la școală.

De luni până vineri, din 17 aprilie, la ora 20:45

CASA LUI RAVEN –NOI EPISOADE

Când tatăl lui Raven, Victor, are o problemă de sănătate, Raven și Booker se întorc la San Francisco pentru a-l ajuta. Booker își dă seama că îi place San Francisco și decide să rămână un timp.

De luni până vineri, din 17 aprilie, la ora 19:45

DISNEY JUNIOR

MICKEY MOUSE: CASA DISTRACȚIEI – SEZONUL 2

Al doilea sezon din Mickey Mouse: Casa distracției îi găsește pe Mickey, Minnie și prietenii lor, Daisy, Donald și Goofy, urcând Scările Imaginației din casa de distracții, către lumi și mai fantastice ale aventurii și imaginației!

Din 10 aprilie, la 17:00

ZIUA PĂMÂNTULUI

Micuții telespectatori sunt invitați să sărbătorească alături de Disney Junior această zi specială dedicată Pământului, înconjurați de peisajele naturale din Rocky Falls, satul Evricăi, cât și alături de serialele lor preferate care vor avea episoade tematice. Personajele Disney Junior le vor arăta micuților cum pot avea grijă de planeta noastră.

Pe 22 aprilie, de la 9:30

Sursa: https://www.tvmania....y-junior-410510

#301
Julian9000

Julian9000

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 191
  • Înscris: 15.01.2020
Aceleasi tampenii zi de zi pe postul asta. Mare pacat ca nu am avut grila cum au avut olandezii, la ei s-au dat desene Fox Kids pe Disney, efectiv

#302
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,071
  • Înscris: 15.11.2021
La Disney Channel vor fi difuzate în curând episoade noi din serialul ,,Miraculous: Buburuza și Motan Noir"
☆Elation- 22.05, ora 19:25
☆The kwamis choice: Part 1-23.05, ora 19:25
☆The kwamis choice: Part 2-24.05, ora 19:25
☆Perfection-25.05,ora 19:25
☆Migration-26.05,ora 19:25
☆Derision-29.05,ora 19:25
☆Intuition-30.05, ora 19:25
☆Protection-31.05, ora 19:25

#303
Julian9000

Julian9000

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 191
  • Înscris: 15.01.2020
Gunoi

#304
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,071
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile lunii mai, la Disney Channel:
☆Eroi pe jumătate- serial nou, de luni până vineri, din 8 mai, ora 17:50;
☆Familia Green la oraș- sezon nou(3), de luni până vineri, din 15 mai, ora 16:50;

View Post_Gaby_, on 17 aprilie 2023 - 18:18, said:

La Disney Channel vor fi difuzate în curând episoade noi din serialul ,,Miraculous: Buburuza și Motan Noir"
☆Elation- 22.05, ora 19:25
☆The kwamis choice: Part 1-23.05, ora 19:25
☆The kwamis choice: Part 2-24.05, ora 19:25
☆Perfection-25.05,ora 19:25
☆Migration-26.05,ora 19:25
☆Derision-29.05,ora 19:25
☆Intuition-30.05, ora 19:25
☆Protection-31.05, ora 19:25

Episoadele rămân în aceleași zile, se modifică doar ora, de la 19:25, la 18:50.

Edited by _Gaby_, 01 May 2023 - 16:06.


#305
popadanut1997

popadanut1997

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,103
  • Înscris: 12.11.2022
Televiziunea asta a ajuns la gunoi, in pubela...........

#306
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,833
  • Înscris: 06.11.2018
Serialul francez de animație pentru copii Taffy se va muta pe Disney Channel, inclusiv în România și Bulgaria după ce în ultimii 4 ani a fost difuzat pe Boomerang (actualul Cartoonito), Cartoon Network și HBO Max.

Disney Channel va difuza acest serial începând din 5 iunie. În România și Bulgaria serialul va fi difuzat luni-vineri ora 14:50, cu reluare ora 21:20, a doua zi ora 06:25 și în fiecare weekend la orele 06:45 și 11:55. https://recomandari-...-pe-disney.html

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate