INTERBRANDS Suceava
Last Updated: Jun 23 2008 19:25, Started by
justi_
, Feb 16 2008 07:40
·
0

Posted 15 March 2008 - 19:08

Ce arogant prost crescut! Ti-ai facut un cont si te-ai asezat undeva sus de unde te dai rotund, fara sa citesti atent ce am scris eu acolo... Cine a spus mai profesionistule ca sunteti morti de foame?! Eu nu imi permit sa fac astfel de aprecieri. Pai semnale de alarma nu se dau pe forumuri pe care nu le citeste cine trebuie. O sa vezi tu ca niciodata nu o sa se sesizeze nimeni la o astfel de abordare lipsita de eleganta... Problemele se rezolva in scris si la obiect, nu asa cu tupeul asta al tau obraznic. Auzi la el FGM... parca ar spune Industrie Aerospatiala, ce crezi tu ca este diferit in acest mediu decat in vanzari in general?! Domnilor acesta este un forum public, in care fiecare individ isi poate expune parerea... fie ca va convine fie ca nu. In cazul in care insistati si purtati un dialog privat, sunteti liberi sa folositi mesageria privata.
nu te supara pe mine, da' sunteti prosti rau, daca nici macar urechi de auzit si minte de inteles nu aveti sa va dati seama cand primiti un sfat de bine sau cand cineva va spune cum sa va aparati drepturile! ![]() |
Posted 15 March 2008 - 19:16

B 58 RET SI B 76 FUD sunt cei mai tari din Interbrands ( bucuresti ) !!!
![]() ![]() |
Posted 01 April 2008 - 09:53

Imi place! ati inceput cu asm suceava ca sa ajungeti la care masina e mai tare !
Tipic loser-ilor ! |
Posted 02 April 2008 - 20:51

Am plecat de ceva timp din filiala Interbrands de la Suceava si tot mai am cosmaruri din cauza unui nenorocit de ASM care a distrus totul in filiala noastra. A distrus echipa, vanzarile, relatiile cu clientii,............TOT, si ma intreb de ce nu ia nimeni masuri. De ce nu se intreaba nimeni din cei de sus, de la Bucuresti, de ce in aprox. 7 luni s-au schimbat aproape 2 echipe de pre-selleri?????? De ce nu-l dati afara d-lor pe acest vierme de ASM care nu stie altceva decat sa stea la birou si sa dea ordine prin telefon fara sa cunoasca situatia din teren? E normal ca atuni cand ai 2 rute descoperite sa stai in birou si sa stresezi pe altii in loc sa iesi pe teren sa rezolvi problemele macar a clientilor de top? E strigator la cer d-lor!!!!! Nu stiu ce sa mai zic, imi pare sincer rau, am pus mult suflet in aceasta companie si imi pare rau cand vad cum se duce asa usor in jos din cauza unor "manageri" incompetenti. Asa ca fratilor, fugiti de Interbrands Suceava cel putin cat mai e lasat acest ASM "Lica" sa-si faca de cap! Ai plecat de buna`voie sau ai fost dat afara? |
Posted 13 April 2008 - 15:43

Posted 19 May 2008 - 22:13

Intrebarea mea dragilor este,credeti ca mai exista vreo filiala in care sa fie bine?Unde sunt acei oameni de calitate cu care am fost invatati atunci cand am venit prima data in IBR ,cineva intreba daca colegul de mai sus i-a pus in tema pe ,,mai marii de la Bucuresti",chiar credeti ca ei nu stiu ce se intampla?Dar oare cine i-a promovat pe acestii inepti (scuzati sinceritate) gen Lica Cosovan(suceava),Catalin Orasteanu(Bucuresti), Sorin Bogdan(Constanta),si cate alte filiale or mai fi in aceasta situatie.Pe vremea cand inca mai era Gabi Decu la Procter am avut o discutie cu el privitoare la aceste aspecte si raspunsul a fost,, noi nu suntem in masura sa ne judecam sefii" tocmai de la el a fost un raspuns neasteptat ,aveam un mare respect pentru acest om ,la vremea respectiva am crezut ca este cel mai corect om din companie,din pacate m-am inselat ,sau poate ca nu... si a fost doar o greseala a lui caci este totusi om.La vremea respectiva mi-a replicat ca nu isi pun intrebari daca unui Asm ii pleaca un om sau 2 ci dupa ce pleaca 4-5 la Constanta de atunci au pleca vreo 10 dar Asm e tot unul care spunea ,,merchandises cu privirea" concluziile le trageti voi.
![]() ![]() Eu din pacate privesc cum se afunda si sincer regret anii in care exista acel spirit de echipa ce ne unea pe toti indiferent in ce filiala lucra si care ne facea sa fim mandri ca lucra la Interbrands.PACAT |
Posted 22 May 2008 - 12:56

Mai nene Floraur...am impresia ca tu n-ai inteles de fapt ce am vrut noi sa spunem aici. Nu stiu daca ai lucrat vreodata in vinzari sau ai habar cu ce se maninca vinzarile in domeniul FGM, dar cea ce urmarim noi aici nu este obtinerea vreunui avantaj material de pe urma acestei firme (Interbrands)... (poate tu ai timp sa umbli prin tribunale). Noi nu suntem muritori de foame nici nu am ajuns la mila vreunei firme, oricare ar fi ea. Am vrut sa tragem un semnal de alarma persoanelor de decizie din IBR la ceea ce se petrece in filiale, poate alti viitori agenti la aceasta firma nu vor mai avea norocul sa dea peste aceleasi specimene de asa-zisi sefi de care am avut noi parte si care, sincer, nu au ce cauta in acele functii, incapabili fiind de a conduce o echipa de 2 oameni, daramite a coordona o intreaga filiala. Daca tot n-ai legatura cu subiectul, pe care noi il discutam concret si in cunostinta de cauza (fapte traite pe propria piele), macar nu te amesteca si vorbi din carti... parerea mea poate ma bag ca musca dar imi asum eventualele reprosuri. ce inseamna FGM ca la urechile mele nu a ajuns pana acum o asemenea denumire. am cautat ceva pe google si mi-a returnat Female Genital Mutilation. daca ai vrut sa spui FMCG ar fi o treaba dar FGM nu suna a industria in care lucrati voi. |
Posted 22 May 2008 - 15:04

poate ma bag ca musca dar imi asum eventualele reprosuri. ce inseamna FGM ca la urechile mele nu a ajuns pana acum o asemenea denumire. am cautat ceva pe google si mi-a returnat Female Genital Mutilation. daca ai vrut sa spui FMCG ar fi o treaba dar FGM nu suna a industria in care lucrati voi. Sunt super pregatiti agentii, de fapt agentul frustrat care tot face useri noi si mai scrie cate ceva. ![]() Fratilor, tineti-ma, am interviuri in cam o luna, si daca majoritatea candidatilor din SV sunt de astia cu experienta in "fgm" am pus-o, ma las de treaba ![]() |
Posted 23 May 2008 - 10:21

Posted 23 June 2008 - 16:02

M-a sunat azi un tip da la Interbrands pentru interviu pentru postul de Key Account Executive&Distribution Account Manager...dar dupa ce am citit pe acest forum am dubii sa ma duc! Stie acum cineva care mai este treaba pe la Interbrands Suceava?? Multumesc mult!
|
|
Posted 23 June 2008 - 19:25

M-a sunat azi un tip da la Interbrands pentru interviu pentru postul de Key Account Executive&Distribution Account Manager...dar dupa ce am citit pe acest forum am dubii sa ma duc! Stie acum cineva care mai este treaba pe la Interbrands Suceava?? Multumesc mult! |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users