Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Masina electrica de tocat carne
Last Updated: Apr 16 2017 06:06, Started by
asifilip
, Feb 04 2008 19:00
·
0
#1
Posted 04 February 2008 - 19:00
Stiti o marca mai buna si unde o pot gasi mai ieftin?
Ma gandeam la un Bosch dar am vazut pe un site si Kenwood care arata bine. Nu stiu insa ce calitate au. Important e sa mearga bine motorul ca vreau s-o folosesc mai des. |
#2
Posted 06 February 2008 - 15:56
Bosch mi se pare cea mai ergonomica si cel mai solid construita. De aia mi-am si cumparat, o folosesc cam o data pe luna, de citiva ani, si nu am reclamatii.
|
#3
Posted 08 February 2008 - 21:10
#5
Posted 25 March 2008 - 15:18
eu am un AFK (de vreo 5 ani de zile) o firma nemtzeasca si sunt f multumita de ea
are 2 site toaca mai mare sau mai marunt, are si pentru facut carnati... insa stiu ca nu trebuie tinuta mai mult de 7 minute in functiune apoi ii trebuie o pauza:) |
#6
Posted 25 March 2008 - 15:29
bosch champion am si eu cam de 2 ierni ,folosita aprox 1 data pe luna .nu are ceva in plus fata de o masina obisnuita insa exista sa poti cumpara piesele pe care masina de mai sus le are cumparate odata .am tocat carne ,ceapa ,patrunjel ,astea care se pun odata data , am tocat si urzici ...cred ca toc odata cam 2 kg de carne ,nu stiu daca se toaca in 7 min ,insa daca trebuie mai mult timp nu mi s-a parut ca are probleme .
|
#7
Posted 24 September 2009 - 19:23
Am cumparat o masina electrica de tocat carne ZASS. Dupa ce m-am chinuit 30 min sa toc 1 kg carne :curse: , am renuntat si am schimbat-o, gandindu-ma ca este ceva in neregula cu ea, dar si a doua a facut la fel. Concret, toca numai prima bucata de carne, apoi melcul metalic se umplea cu carne si nu mai iesea tocatura decat daca apasam cu forta pe cilindru din plastic cu care se indeasa carnea. Sotia mea, trebuia sa se apese cu toata forta pe acel cilindru. Asa ca am returnat-o, gandindu-ma sa iau un ZELMER, recomandat de o colega de serviciu. Nu am gasit Zelmer si nici Bosch (initial am evitat Bosch-ul pt ca sistemul de fixare al partii metalice prin care se introduce carnea si care contine sistemul de taiere/tocare la corpul masinii nu mi s-a parut de incredere, prezentand un joc), de Philips auzisem ca este la fel de bun ca Zass-ul, asa ca am luat un BRAUN POWER PLUS G1300 la 290 lei. Primul lucru pe care l-am sesizat cand am scos-o din cutie a fost ca este mai grea decat celalalt model. Am incercat-o :coolspeak: si merge super, practic, nu am nevoie de cilindrul de plastic pt a indesa carnea in tocator. Am folosit pt proba mai bine de 0,5 kg de carne de vita si a tocat-o fara nici o interventie din partea mea, singura actiune pe care am facut-o a fost sa pun bucatile de carne. Singurul lucru care nu imi place la ea (vezi fotografiile) este faptul ca, (virgula) :P canelurile motorului si ale melcului sunt din plastic, nu din metal cum erau ale Zass-ului si parca si ale Bosch-ului. Nu are accesorii pt carnati, dar cred ca voi gasi sa cumpar separat. Am vazut pe cartea masinii ca modelul GC1500 are aceste accesorii. De asemenea, nu are buton revers, dar nu este necesar, la cat de bine toaca si probabil si pt ca avand un diamentru mai mic al orificiului prin care se baga carnea in sistemul de taiat/tocat, nu ai sanse sa bagi o bucata mai mare care sa o blocheze.
Ca o atentionare: atunci cand am ales Zass-ul, a contat si faptul ca pe eticheta scria ca are 2 viteze si buton de revers. Ei bine, are o singura viteza, a doua fiind cea care se foloseste cu butonul de revers <_< Sper ca experienta mea sa ajute pe cei care intentioneaza sa-si cumpere o masina de tocat carne. Attached FilesEdited by geekos, 24 September 2009 - 19:38. |
#8
Posted 26 September 2009 - 08:25
Cand am vazut titlui topicului. prima chestie care mi-a trecut prin cap a fost "cine vrea nene, acum, retete pentru masina de tocat carne?" :rolleyes:
|
#9
Posted 12 October 2009 - 14:15
iordake_nl, on 26th September 2009, 09:25, said: Cand am vazut titlui topicului. prima chestie care mi-a trecut prin cap a fost "cine vrea nene, acum, retete pentru masina de tocat carne?" :rolleyes: Este lume ce isi doreste asa ceva. Eu doresc sa imi fac anual carnati. Nu imi place ce gasesc in comert si uite asa caut acum sfaturile aici pe forum. Am facut cu o masina manual aanul trecut si aucm doresc ceva mai de ajutor. |
#10
Posted 12 October 2009 - 14:26
Io personal ma gandesc sa iau un robot de bucatarie cu masina de tocat Philips. Ma doare un pic sufletul ca e 1000RON da' macar voi stii ce contine carnea tocata din mancare :rolleyes:
|
|
#11
Posted 12 October 2009 - 20:40
shiva, on 12th October 2009, 15:26, said: Io personal ma gandesc sa iau un robot de bucatarie cu masina de tocat Philips. Ma doare un pic sufletul ca e 1000RON da' macar voi stii ce contine carnea tocata din mancare :rolleyes: Uite aici o masina de tocat care face minuni: Braun G1300 :P Edited by Un-Baiat, 12 October 2009 - 20:41. |
#12
Posted 13 October 2009 - 05:32
Referitor la robotul Philips..am gasit o gramada de comentarii pe forum si unii detinatori spuneau ce a spus si Un-Baiat
|
#13
Posted 13 October 2009 - 08:38
Shiva ai grija cu unealta minune. Un amic a detinut asa ceva (cadou de pe afara) si dupa trei ture de carnati s-a tocit nu stiu ce piesa de plastic, dupa care a umblat ca un turbat. Modelul era Essence daca nu ma insel.
|
#14
Posted 14 October 2009 - 20:31
Am vazut si un Moulinex ieri. Daca toaca la fel ca un Braun, atunci se merita incercat, cu atat mai mult cu cat mecanismul de angrenare al melcului este metalic, deci nu sunt parti de plastic care sa se toceasca. Diferenta de pret fata de un Braun este insa de 100 lei.
|
#15
Posted 17 October 2009 - 11:48
Ma intereseaza o masina electrica de tocat carne cu tot cu oase (gaturi de pasare). Exista asa ceva?
|
|
#16
Posted 18 October 2009 - 00:44
La gaturi de pasare nu cred ca are vreo problema una din masinile recomandate mai sus
|
#17
Posted 18 October 2009 - 08:48
cipone, on 13th October 2009, 09:38, said: Shiva ai grija cu unealta minune. Un amic a detinut asa ceva (cadou de pe afara) si dupa trei ture de carnati s-a tocit nu stiu ce piesa de plastic, dupa care a umblat ca un turbat. Modelul era Essence daca nu ma insel. 3 ture de carnati??? :huh: Nu intentionez s-o folosesc asa hardcore - doar de-o ciorba/o sarmala. Inteleg ratiunea de a le lua separat, insa nu prea am spatiu prin bucatarie ;) |
#18
Posted 18 October 2009 - 10:05
Trei ture separate si la fiecare tura facea asa de-o pofta. Daca ma pot exprima asa, dupa 3 metri de carnati :)
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users