![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Ce prefera lumea?....
Last Updated: Sep 25 2008 21:29, Started by
greuum
, Sep 03 2004 12:12
·
0

Posted 31 October 2004 - 19:16

Armor2net + Kaspersky ruuulz rau
mananka putzine resurse shi ![]() ![]() ![]() shi sa nu uit shi de Ad-Aware 6.0 ... cu astea 3 reusheshti sa tzi sistemu in picioare destul de bine la ora actuala ![]() |
Posted 14 February 2005 - 16:11

firewall harware + bitdefender ar fi cel mai bine dupa mine.....
daca nai hardware atunci merge si sygate+bitdefender ![]() |
Posted 14 February 2005 - 16:13

by the way:
Nane, dupa combinatzia aia ata de 4 termeni...catzi rami itzi raman liberi ?? sau ai 1GB de ram? |
Posted 15 February 2005 - 18:50

Pt. mine combinatia perfecta este NOD32 + Outpost Firewall Pro 2.5...
|
Posted 23 March 2005 - 20:18

Kaspersky Anti-Virus Personal(ultima ver.) si Kaspersky Anti-Hacker(ultima ver.) sau Armor2Net(ultima ver.)
|
Posted 24 March 2005 - 10:07

un bitdefender profi plus e de ajuns...le face pe toate
![]() |
Posted 24 March 2005 - 18:16

kaspersky anti-hacker (deci ce sa mai.. nu voi hackuit niciodata ca doar e anti-hacãri !)
+ NOD32 (un antivirus excelent) =LOVE |
Posted 31 March 2005 - 11:52

bit defender e tot ce imi trebuie. nu i-a scapat nimic pana acum
![]() |
Posted 31 March 2005 - 14:45

nod32 + sygate firewall = combinata letala care spune
![]() ![]() |
|
Posted 31 March 2005 - 15:24

iarasi ?
![]() variatiuni pe tema data ... thread de genul "hai sa mai marcam un post" ... on topic: AVG 7 + Outpost/Sygate (ca hard nu are mama prin curte) |
Posted 03 April 2005 - 18:01

eu folosesc panda cu fw incorporat si mai rulez zilnic spyboot search &distroy si pest patrol,toate cu updateuri la zi si...credeti!...nimic nu scapa!(buna treaba mai fac astia de la titanium panda...;nici rav-ul sau nav-ul nu mi-au demonstrat ce poate panda)
|
Posted 08 June 2005 - 12:17

Kaspersky Personal 5 si firewall-ul din XP SP2.
E de ajuns tinand cont ca am windows-ul la zi cu update-urile si am firewall pe server, cat despre "hackerii" din retea, doar gura de ei ![]() |
Posted 09 June 2005 - 16:12

Observ cu uimire ca majoritatea prefera un personal firewall in locul unul firewall hardware. Poate cei care au votat au facut-o in necunostinta de cauza. Le sugerez sa se mai documenteze.
In afara de asta, un AV bun (ce folositi e decizia voastra, fiecare AV are partile lui bune si rele) si firewall-ul din xp sp2 (care e doar pt inbound si multi nu stiu lucrul asta) care daca e configurat cu cap face exact ceea ce ar trebui sa faca. Dupa parerea mea nu e nevoie de un personal firewall atat timp cat am un AV bun si sunt atent pe ce dau click. Daca nu ai spyware'n'shit nu ai nevoie de un firewall care sa te protejeze de outbound leaks. |
|
Posted 09 June 2005 - 16:59

smeclem nu ma mai chinui sa te contrazic, n-are rost, oricum aberezi fara nici un fel de probleme. eu as zice sa te linistesti.
|
Posted 13 June 2005 - 10:48

se7enports, on Jun 9 2005, 16:59, said: smeclem nu ma mai chinui sa te contrazic, n-are rost, oricum aberezi fara nici un fel de probleme. eu as zice sa te linistesti. Exprima-te clar, concis si la obiect. Spicuiesc din: http://forum.softped...showtopic=34630 Acest regulament intra in vigoare in momentul in care va INREGISTRATI pe forumul Softpedia! Indatoririle userilor: [...] - Sa NU aduca jigniri membrilor forumului (sub NICI O FORMA) [...] Data viitoare te rog sa postezi obiectiile pe care le ai tu la ceea ce am scris eu. Nu cred ca acest forum e un loc bun pt tacuri personale. Raspunde pertinent la idee, nu ataca omul. E un minim de bun simt. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users