![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Unde gasesc jocuri Java MIDP 2.0?
Last Updated: Nov 09 2004 22:21, Started by
Artystul
, Aug 28 2004 01:11
·
0

Posted 28 August 2004 - 01:11

am si eu un sagem myx5-2
si cica este compatibil cu aplicatii java MIDP 2.0 alte tipuri de jocuri java nu am reusit sa instalez nicicum pe tel ma poate ajuta careva sa gasesc aplicatii compatibile sau sa ma lamuresca de ce nu merg celelalte merci mult :help: :help: :help: |
Posted 28 August 2004 - 15:03

unele jocuri nu sunt compatibile deoarece poate nu sunt facute la rezolutia ecranului tau!
|
Posted 28 August 2004 - 21:56

pai nu exista jocuri facute la 128x160
o gramada de telefoane au rezolutia asta nu cred ca asta sa fie problema |
Posted 30 August 2004 - 09:45

incearca la midlet.org. in general nu prea o sa gasesti joace care sa mearga pe sagem deoarece desi platforma java e comuna la telefoane, totusi nokia/siemens/ericsson au propriile clase java suplimentare.
|
Posted 30 August 2004 - 19:49

nici un joc nu merge cu rezolutia telefonului!
De ex. daca rezolutia este 128x128 atunci jocul este facut pe rezolutie 128x96! |
Posted 03 September 2004 - 10:02

Am un sagem myx5-2
si vreau sa imi pun niste jocuri java midp 2.0 ( ca cica aceste tipuri de aplicatii le suporta ) am gasit pe un site niste jocuri faine si vreau sa va intreb daca le pot trimite prin ir si daca a mai incercat careva asa ceva pe acest tip de tel va multumesc :yeah baby :yeah baby |
Posted 03 September 2004 - 10:21

Salut. Si eu am acelasi telefon - Sagem myX5-2. Din cate am mai citit pe net, nu prea merge sa pui jocuri java prin infrarosu.
Se poate ori prin cablu (usb sau serial), ori prin wap (dar costa - la orange 1mb = 2$). |
Posted 04 September 2004 - 23:45

@Artystul:
daca ai gasit spune-ne si noua adresa ca poate mai sunt altii care cauta |
Posted 05 September 2004 - 12:19

imi pare rau da nu am gasit nimic inca
am reusit in schimb sa imi pun niste wav-uri care suna foarte fain poze garmada eu insa am infrarosu si am inteles ca nu pot trimite aplicatii java prin ir numa cablu de date sau prin wap dar mai caut in continuare sper sa gasesc |
Posted 11 September 2004 - 17:18

uita-te pe un forum asemanator si o sa gasesti adresele wap corespunzatoare: http://geocities.com/javalavagp/top10/
|
|
Posted 21 October 2004 - 15:37

Vreti jocuri java pentru mobil, luati de pe wap la adresa http://www.seclub.org/en/java.wml
Din cate am inteles eu jocurile merg cam pe orice telefon cu suport java si/sau MIDP2. Eu am un Sagem MyX5-2 si toate jocurile pe care le-am download de acolo mi-au mers. Sunt destule adrese de unde puteti lua, dar asta e singura k lumea. Tot ce platiti e timpul cat stai conectat pe wap, la Orange e 9 centi pe minut, la cartela. |
Posted 23 October 2004 - 16:19

da imi traduci tu din rusa in romana sau macar in engleza?
![]() |
Posted 26 October 2004 - 18:44

relutzzzu, on Oct 21 2004, 16:37, said: Vreti jocuri java pentru mobil, luati de pe wap la adresa http://www.seclub.org/en/java.wml Din cate am inteles eu jocurile merg cam pe orice telefon cu suport java si/sau MIDP2. Eu am un Sagem MyX5-2 si toate jocurile pe care le-am download de acolo mi-au mers. Sunt destule adrese de unde puteti lua, dar asta e singura k lumea. Tot ce platiti e timpul cat stai conectat pe wap, la Orange e 9 centi pe minut, la cartela. Explica-ne si noua ce scrie acolo ca nu inteleg nimik. |
Posted 28 October 2004 - 19:32

Artystul, on Aug 28 2004, 02:11, said: am si eu un sagem myx5-2 si cica este compatibil cu aplicatii java MIDP 2.0 alte tipuri de jocuri java nu am reusit sa instalez nicicum pe tel ma poate ajuta careva sa gasesc aplicatii compatibile sau sa ma lamuresca de ce nu merg celelalte merci mult :help: :help: :help: |
Posted 31 October 2004 - 22:19

noroc....
cum se pun jocuri java pe sony ericsson k500i ? k am luat cateva jocuri in dalea .jar ... si sunt arhive... cum fac sa pun pe tel ? dezarhivez si stau sa pun fisier cu fisier in tel ? sau cum ? sau pun toata arhiva ?! |
Posted 09 November 2004 - 19:42

daca aveti jocuri java luate de pe siteuri, pe calculator, faceti un zip si trimiteti-mi si mie. va rog!
am si eu cateva si putem face schimb! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users