Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Reclamatie produs neconform

La Multi Ani Aether(Nicu)!

Contractele de inchiriere - de de...
 Motorola Edge 30 Pro

Asociație de Proprietari car...

La multi ani de Sfantul Nicolae&#...

Problema grupe bms
 Windows 8.1 Error Code: 0x800

Recomandare router wifi

Clapeta soc L200 ?

Caut o aplicatie android / windows
 Solutie functionare Ridesharing U...

Adobe Acrobat Reader RdrCEF consu...

chimie ex

Problema soft htc u ultra
 

AC adaptor pt laptop ...sau alta dracovenie improvizata!

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
salsaGalaxy

salsaGalaxy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 217
  • Înscris: 14.05.2004
Va rog daca ma puteti ajuta si pe mine daca am vreo solutie ....incarcatorul s-a ars...s-a facut ca o floare  si acum nu mai am calculator si chiar in acest moment dupa concediu chiar nu am sa iau unul nou cu 100 de euro .....aveti vreo idee unde sa incerc ceva second-hand eventual sau o improvizatie ceva ...macar sa mearga pana mai lucrez ceva sa mai scot un ban sa cumpar un adaptor ca lumea ....
e vorba de un toshiba tecra 8200
cred ca de acesta vorbim
http://store.yahoo.c...stec520530.html

practic scrie pe el cam asha :
INPUT:100v-240V ~ 1.50A-0.85 50-60Hz
OUTPUT: 15V~ 4A

ce ziceti?
poate cineva sa-mi construiasca asha ceva (platesc serviciul)? sau imi da cineva o idee unde gasec un incarcator universal ?
sunt in bucuresti!

mersi in avans!

#2
alicumircea

alicumircea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 476
  • Înscris: 11.06.2004
am luat ceva de la adelaida. e o sursa in comutatie cu tensiune reglabila intre 2,7-30 , 3 A, iar laptopul mi-a mers ok. daca te descurci iti voi trimite o schema.

#3
salsaGalaxy

salsaGalaxy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 217
  • Înscris: 14.05.2004

Quote

Originally posted by alicumircea
am luat ceva de la adelaida. e o sursa in comutatie cu tensiune reglabila intre 2,7-30 , 3 A, iar laptopul mi-a mers ok. daca te descurci iti voi trimite o schema.


Adelaida????????????????

nu nu ma descurc nu sunt electronist ...dar da-mi schema ca am dat peste un domn ..preieten de familie care zice ca incearca si poate ca o sa-i foloseasca si schema ....

cum facem?

#4
alicumircea

alicumircea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 476
  • Înscris: 11.06.2004
nu-ti pot trimite schema pt ca sunt ceva piese care nu stiu ce valoare au, dar iti pot da placa. Eu sunt din Cluj, asa ca....

#5
.ral:cr

.ral:cr

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,591
  • Înscris: 16.07.2004
http://www.discoverc.../V/volt-reg.htm
poate gasesti pe acolo ceva.
dar eu spun ca: mai bine vinzi casa, iti iei transf, iar apoi cumperi la loc casa decat sa te incurci cu prostii destea.

a incercat cineva sa repare transf original?

#6
alicumircea

alicumircea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 476
  • Înscris: 11.06.2004
da' a incercat careva sa ti-l repare?

#7
salsaGalaxy

salsaGalaxy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 217
  • Înscris: 14.05.2004
acum se lucreaza la incearcarea de reparare...sa vedem ce iese!

#8
adipa

adipa

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 282
  • Înscris: 01.04.2004
www.adelaida.ro
le spui tensiunea si amperajul si se rezolva.
costa cam 1.5 mil dar are dimensiuni cam mari.
ei sunt din craiova parca, trimit prin prioripost
cu o astfel de sursa mie imi merge f bine laptopul (fara baterie chiar)

#9
salsaGalaxy

salsaGalaxy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 217
  • Înscris: 14.05.2004
mersi adipa ...o sa astept sa vad daca se repara ..daca nu vorbesc cu cei recomandati de tine !

#10
salsaGalaxy

salsaGalaxy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 217
  • Înscris: 14.05.2004
cel care zicea ca-l repara nu a resuit ...din pacate ...se pare ca ma indrept spre adelaida.ro ...:(((
mi-a mai zis cineva ca de ce nu-l leg la o sursa obisnuita de desktop ....credeti ca se poaite ? sau risc sa distrug laptopul?

#11
softeam

softeam

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 541
  • Înscris: 26.03.2003
Daca-i ajung 12V in loc de 18 sau 19 cit scoate cea originala, ar trebui sa mearga. Nu stiu daca originala scotea doua tensiuni, oarecum apropiate, caz in care s-ar complica problema... Nu te sfatuiesc de loc sa cuplezi sursa de PC direct in interior (pt. 5V), bypassind circuitele de reglare ale tensiunii din laptop, ci numai sa incerci pe mufa exterioara a sursei originale.

#12
tudor

tudor

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 640
  • Înscris: 13.01.2003
se va rezolva cumva salsa, stai linistit. tu ai nevoie de 14V dar s-ar putea sa-i ajunga si 12 de la o sursa normala. vezi ca preturile de la astia cu electronice sunt cam umflate :(
ia mai da o raita pe la seconduri poate are cineva adaptor...

#13
alicumircea

alicumircea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 476
  • Înscris: 11.06.2004
n-o sa mearga sursa de pc!

#14
add

add

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,074
  • Înscris: 09.09.2003
eu zic sa-ti iei un adaptor nou original...  e sfant...

#15
Sir_Vaska

Sir_Vaska

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 626
  • Înscris: 12.06.2004
sursa de la pc merge numai daca o conecteaza in locul bateriei si nu la mufa de alimentare

#16
.ral:cr

.ral:cr

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,591
  • Înscris: 16.07.2004
eu zic sa nu te complici, cauta la okazii.ro , vazusem una din greseala, sigur gasesti

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate