Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Aparat de gatit cu aburi-cum alegem?
Last Updated: Mar 20 2020 20:47, Started by
AdelaTm
, Dec 21 2007 08:21
·
0
#1
Posted 21 December 2007 - 08:21
Vreau sa cumpar un aparat de gatit cu aburi.Dar sunt destul de multe pe piata si as vrea sa stiu cum sa fac alegerea potrivita.In primul rand firma:Steam Gourmet(topshop),Moulinex,Tefal,Braun,Kenwood etc.poate mai stiti voi.Vreau sa consume putin,sa pot gati odata pentru 4 persoane chiar 5 (poate si pentru mai putine 2-3 daca consuma putin pentru ca imi doresc sa-l folosesc zilnic),sa fie si buna mancarea,ma gandesc ca daca nu se foloseste ulei sa pot pune macar contimente,retete mai caut.Vreau sa inlocuiesc mancarea gatita traditional si il achizitionez si pentru ca nu treb sa stai langa manacare,plus ca e mai sanatoasa sper si mai gustoasa. Eventual magazine de unde il pot achizitiona,sunt din Timisoara.
Am vazut cu diferite puteri,preturi,cu 2 sau 3 compartimente.Voi ce ziceti?Atept un raspuns cat mai repede (eventual de la cine are acest aparat).Mersi. |
#2
Posted 27 December 2007 - 14:26
DORESC SA PRECIZEZ CA SUMA MAXIMA AR FI 200 LEI PENTRU ACHIZITIONAREA UNUI STEAMER.
|
#4
Posted 02 February 2008 - 20:48
Pentru 4-5 persoane n-ai nicio șansă, părerea mea. Unul micuț cu 3 compartimente ajunge pentru o cină de două persoane, sau cam pe-acolo, hai, fie 3.
A doua chestie, vrei să nu stai lîngă el. Se recomandă să nu-l lași nesupravegheat. Ideea e că jos are un vas cu apă și o rezistență care se încinge și fierbe apa aia; dacă rămîne fără apă efectele pot fi în cel mai bun caz neplăcute. Iar motivele pentru care poate rămîne fără apă sînt multe, te-ai grăbit și ai pus prea puțină sau alteori nu reușește s-o fiarbă și bolborosește rapid jumate pe-afară, nu m-am prins în ce condiții face asta, apoi reușește să termine ce-a mai rămas prea repede, sau se îneacă și nu mai gătește deloc. Dacă apa scade sub minim tre' să fii prin zonă să adaugi, iar dacă se umple vasul ăla de scurgere habar n-am ce poți să-i faci, și nici în manual nu scrie. Din păcate nu-ți pot spune mai multe pentru că n-am experiență, am încercat de cîteva ori un model prost și am renunțat. Mîncarea pe care o scotea cînd mergea era totuși foarte bună, așa că dacă are cineva experiențe plăcute cu așa ceva aș fi și eu curios cu ce model. |
#5
Posted 03 February 2008 - 13:07
Am vazut dinalea electrice ...nu stiu cum sunt ....si o poza cu 3 oale steamer, care se pune pe foc ....Sunt asa ceva prin Romanica asta? Prin supermarketuri n-am vazut ....
|
#7
Posted 04 February 2008 - 20:03
am Cookworks, marca englezeasca cu 3 etaje si merge f. bine.
nu ne facem problema ca se termina apa... nu se termina la o singura preparare... asa ca nu trebuie sa-l supraveghem. se poate gati mancare si pentru 4-5 persoane... daca faci faci vegetale in 2 etaje... orez in ultimul si carnea o pregatesti in tigaie. nu stiu care-s mai bune , poate gasesti un Phillips. |
#9
Posted 05 February 2008 - 18:33
Eu am Steam Gourmet de la Craciun. Nu consuma mult, gateste repede si e si ieftin, are 3 oale mari. eu, pt 2 pers gatesc intr-o sg oala deci, fa calculul. Sa-ti mai zic ca a costat 130 de lei? :lol: Alea de firma ofera mai multe, nu zic, dar eu nu am vrut sa cheltuiesc mult si sunt foarte multumit. Oricum, recomand aparatul in sine, gatesti sanatos.
|
#10
Posted 30 August 2009 - 03:07
Eu am luat la 40$. un grand gourmet , e foarte bun si mancarea iese foarteeee buna. Nu e ca la cele fierte.
Deci pentru peste , fructe de mare, ciuperci sunt cea mai multumita de acest aparat. Am incercat orice:cuptor, gratar , prajit..... Nu-ti trebuiesc retete speciale, pui acolo ce ai in camara, frigider, si dupa in functie de ce ai si ce vrei, condimentezi. Daca vrei sa ti regim doar un pic de sare, piper, si diferite verdeturi. daca nu esti la regim diferite sosuri. De ex:Salata boeuf iese f buna, lasi legumele la aparat si dupa pui maioneza si condimete. Iese mai repede ca la cuptor si mai gustos ca cele fierte. Si in plus cica isi pastreaza vitaminele mai mult ca la cele gatite in diferite feluri. Nu fac reclama ca le vand(nu vand), doar ca mia placut si sunt multumita de aparat. |
|
#11
Posted 02 September 2009 - 11:02
exista un model TEFAL care are o functie numita vitamin+ care se zice ca pastreaza cu 50% mai multe vitamine in mancare. Am acest model si sunt foarte multumit de el, dar nu gasesc niste retete pentru el, ca deja ne-am saturat de 5-6 feluri pe care le stim, iar oferta pe internet este foarte saraca si experimentata deja. Putem face un schimb de retete din cele primite odata cu aparatele?
|
#12
Posted 14 September 2009 - 21:32
I-am luat maica-mii un steamer blue- nu-stiu-cum cu doua nivele la 50RON din carrefour. E foarte incantata, ca-i obsedata cu eurile si mancarea naturala.
Acasa mai folosesc niste "flori" de metal cromat ca o sita care-s pentru oala.. se pune in oala normala de 3-5l apa cca 1-2cm pe fund, se pune "floarea" in oala si pe ea ce vrei sa gatesti... Oala pe aragaz desigur. Se gasesc la ikea cu 15ron bucata. |
#14
Posted 21 September 2009 - 19:59
Mah, te pomeni ca voi, cand trageti cate un pirt, miroase a parfum!
|
#15
Posted 11 November 2009 - 23:29
tentante la gatirea cu aburi mi se par aceste cuptoare cu aburi. Doar ca ....stiti voi melodia aia cu "money, money"? :D
|
|
#16
Posted 18 November 2009 - 23:29
AdelaTm, on 21st December 2007, 08:21, said: Vreau sa cumpar un aparat de gatit cu aburi. Parerea mea este ca cel mai bun este Couscoussier-ul. Este MULT mai economic , apa fiind fiarta la aragaz. Sunt site-uri franceze care prezinta acest tip cu f multe modele. Sunt f multumit de acest vas. Nu trebuie neaparat sa se faca mancarea in intregime in acest vas! Se pot face combinatii intre produse fierte in abur cu altele pregatite altcum. |
#17
Posted 19 November 2009 - 09:20
snipest, on 5th February 2008, 18:33, said: Eu am Steam Gourmet de la Craciun.. Oricum, recomand aparatul in sine, gatesti sanatos. Steamerul e mai breaz? |
#18
Posted 25 March 2010 - 22:06
Am un steamer Tefal de mai bine de un an. sunt foarte multumit de el atat eu cat si sotia mea.
http://forum.softped...tml#add-comment Acum doresc sa achizitionez ceva asemanator, dar pentru aragaz. Adica sursa de caldura sa fie gazul si nu o rezistenta electrica. Doresc acest lucru pentru ca posed o rulota si este destul de greu sa transport si sa gatesc la rulota cu steamerul casnic Tefal. Ca sa nu mai vorbim de eventualele mirosuri inevitabile gatitului care s-ar propaga si imbiba intr-un aer inchis cum ste o rulota. Si acum vin intrebarile: Stie cineva de unde se poate achizitona asa ceva? Exista asa ceva? Ar fi ceva couscoussiera care ar corespunde cerintelor sa aiba mai multe etaje si compartimente si sa se foloseasca pe foc de aragaz? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users