![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Reqviem For A Dream
Last Updated: Dec 09 2006 04:08, Started by
galiev
, Jul 18 2004 21:24
·
0

Posted 28 August 2004 - 15:45

Same here, numai ca nu aveam casti ci eram inconjurat de un sistem 4.1 . Am incercat dupaia sa vad Indiana Jones, da ma uitam mai mult in gol.
Oricum, e un film la care nu m-as mai uita prea curand, desi mi-a placut foarte mult. Iar muzica e bestiala. |
Posted 31 August 2004 - 08:57

Apropo de muzica, tema a fost folosita intr-unul din trailerele de la LOTR, cred ca la Return of the King, iar ce a iesit e excelent!
|
Posted 12 October 2004 - 00:30

mistho filmul, si eu l-am vazut de 2 ori si doar a doua oara l-am inteles cat de cat. Tin minte ca am fost socati si eu si prietena ceva vreme dupa ce l-am vazut... nu ne mai ardea de nimic... cred ca l-am vazut cam deodata cu salsa
![]() sper sa nu-l inteleg mult mai bine de atat ![]() Pacat ca nu avem si niste filme "personalizate" pt romania... ar fi super. Ia dati niste exemple mioritice de iluzii... Edited by tudor, 12 October 2004 - 00:31. |
Posted 09 December 2006 - 03:57

................
Edited by Got money for milk ???, 09 December 2006 - 04:09. |
Posted 09 December 2006 - 04:08

parerea mea "nu va bagati in lumea drogurilor .... si asa suntem destuli de multi" galiev: vezi ca stai p Stefan cel Mare si din cultura mea generala eu stiu ca ala a fost moldovean
![]() ![]() Attached Files |
Posted 09 December 2006 - 04:08

si .... apropo TARANE .... stai p Stefan cel Mare si esti mai prost decat "sabia lui" si mai lasa filozofiile astea .... ca poate te afla lumea si iti baga niste amfeta in GAT sa vezi ce`nseamna sa ai trick`uri
![]() ![]() Edited by Got money for milk ???, 09 December 2006 - 04:28. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users