Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Unde au disparut tancurile federa...

RMN Decontat

Jgheab clasic forma "U"- ...

Reparatie plafoniera LED
 Problema PC - se blocheaza sau re...

Notebook HP 840G2 - Upgrade RAM, ...

Defect ciudat Videorecorder Panas...

lege de reglementare a shrinkflat...
 Care este cota parte la succesiun...

Camera auto DVR PNI Voyager S2600...

Cartelul din Carpati - mafia PNL ...

Trecut: Europa versus S.U.A. la c...
 Garantie apartament dezvoltator

Aplicație GPS cu zoom automa...

Ipad Pro & Air 2024

Service si revizii reprezentanta
 

3 milioane de utilizatori

- - - - -
  • Please log in to reply
64 replies to this topic

#55
Cosmin5

Cosmin5

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 191
  • Înscris: 19.06.2007

View Postdanutz1, on Nov 6 2007, 21:27, said:

O sa fii surprins dar la mine si la multi, e de mult prima optiune.
asa e! majoritatea vor sa se mute pe cosmote, dar au telefoanele codate, sau parintii sunt pe orange sau vodafone si  la cat de multe minute au de la tzeparii aia nu ii pot suna. Dc nu se muta si ei pe cosmote? R: "Au de mult timp abonamentele si sunt cunoscuti cu numaru ala" , kiar dak cea mai amarata cartela de cosmote, are mai multe minute ca un abonament vodafone sau orange! ink o data BRAVO COSMOTE!!!  :thumbup: :coolspeak:

#56
nickmania

nickmania

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 28
  • Înscris: 15.05.2007

View PostCosmin5, on Dec 30 2007, 02:44, said:

asa e! majoritatea vor sa se mute pe cosmote, dar au telefoanele codate, sau parintii sunt pe orange sau vodafone si  la cat de multe minute au de la tzeparii aia nu ii pot suna. Dc nu se muta si ei pe cosmote? R: "Au de mult timp abonamentele si sunt cunoscuti cu numaru ala" , kiar dak cea mai amarata cartela de cosmote, are mai multe minute ca un abonament vodafone sau orange! ink o data BRAVO COSMOTE!!!  :thumbup: :coolspeak:


Asa este! Ma bucur sa vad k mai sunt oamenii care chiar apreciaza ofertele f bune la preturi f avantajoase. E normal k lumea sa se schimbe mai greu, sa le vina mai greu sa isi schimbe abonamente vechi de 10 ani, dar dc promoveaza astia cum trebuie portabilitatea, sunt convins k o sa iasa bine. Eu sunt multumit de Cosmote, chiar nu inteleg cum poti sa te plangi de sute de minute la preturi mici

#57
vlad2006

vlad2006

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,804
  • Înscris: 05.02.2006
pai la un moment dat se ajunge la un punct critic cand aduni toata familia la un loc (vodafone, orange) si trec toti la cosmote. eu am vazut ceva grupuri din astea la coada la abonamente. chiar si asa nu o sa stea degeaba nici orange si nici vodafone....desi la vodafone e o fericire cu arpu lor mare ca au uitat sa mai fac oferte.

la fel o sa vina si o vreme la cosmote cand o sa zica stop la ofertele astea cu sute de minute.

#58
Ignition

Ignition

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,971
  • Înscris: 03.10.2005

View PostCristian Suciu, on Nov 7 2007, 10:03, said:

Un lucru care mi se pare deranjant e ca mesajele text ajung foarte tarziu, cand deja nu mai sunt de actualitate. Degeaba ai 300-400 sms-uri daca nu ajung instant.

Duminica trecuta a durat 4-5 ore pana a ajuns un SMS din Vodafone in Cosmote.... oricum mesajul a fost receptionat mult prea tarziu pt. a mai fii util :(

#59
cmidp

cmidp

    medicine for the brain

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,078
  • Înscris: 02.03.2003

View PostIgnition, on Jan 8 2008, 17:56, said:

Duminica trecuta a durat 4-5 ore pana a ajuns un SMS din Vodafone in Cosmote.... oricum mesajul a fost receptionat mult prea tarziu pt. a mai fii util :(

Ca sa lamurim o chestie:

SMS-urile trimise dintr-o retea mobila in alta retea mobila n-au mare legatura cu reteaua de destinatie pt ca mesajul nu trece prin SMSC-ul retelei mobile de destinatie.

Deci daca trimiti un SMS de pe Connex spre Cosmote, aia de la Cosmote pot sa aiba si SMSC-ul picat ca mesajul tot ajunge la destinatar.

Performantele SMS-ului pot fi apreciate doar prin a trimite un SMS din retea in retea, adica de exemplu din Cosmote tot in Cosmote, atunci este implicat SMSC-ul Cosmote in tranzactie. Daca alea merg prost poti spune ca Cosmote-ul are probleme cu SMS-ul.

#60
kriss2005

kriss2005

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 256
  • Înscris: 12.08.2006
ha ha  :) , de cateva zile din lispa de ocupatie la servici, am inceput sa citesc printre primele 100 de pagini dedicate Cosmote-ului ... si am gasit acolo sute de posturi de la lansarea cartelei revolutionare ... cand reteaua a fost zile in sir la pamant ... si toata lumea zicea ca asta e  capacitatea maxima a retelei ... si in cateva luni va da faliment ... :lol:

ma apuca nostalgia cand ma gandesc la momentul cand stateam eu in statia de autobuz, si deodata observ undeva in fata un banner urias care dadea sfoara in tara de revolutia celor 2000 de minute ...

sincer, chiar nu am bagat de seama acel afis, chiar daca treceam zilnic pe acolo ...
mai tarziu, peste cateva zile ... am auzit niste vecini de scara, care vindeau nu stiu ce cartela minune cu 500 de mii ... am zis : ce naiba sa fac eu cu cartela aia ... so forget it ... ( fara macar sa stiu ce naibii facea)

in momentul ala, nu stiam decat un singur prieten care sa fie clientul cosmote-ului, si ce mai radeam de el ... ha ha ha ... TU ai COSMOTE ... cobori 3 trepte la metrou si iti pica semnalul ... ha ha ha ... te urci in lift si la fel ... pica semnalul ... ce naiba mai STAI la astia ? vino si tu pe vomafone ... ca ia uite ce tari sunt astia (semnal si in pivnita)... insa el a ramas fidel ... pana in ziua de astazi !


din luna martie 2006 si pana in februarie 2007, nici ca am mai auzit de cosmotel ... pana cand am dat de o prietena ... care inca mai avea cartela de 2000 de minute ... si inca o luna activa de EO... mi-a facut-o cadou, si am zis ... what the heck... e FREE, take it ...

am luat-o si am vb 1800 si ceva de minute din EO aia ... pur si simplu intr-o luna am vb, cat nu vorbisem 3 ani la VOMAFONE ... intr-adevar calitatea nu era grozava ... zgomote de fundal ... fluctuatii aiurea de semnal, intreruperi ale convorbirilor ... DAR ... posibilitatea de a comunica cu cineva la distanta, fara restrictii pur si simplu m-a dat gata ...

a disparut EO2000, si a venit EO300 ... am pastrat cartela aia, pt ca am zis ca e o afacere buna, si speram ca totusi reteaua sa-si revina si calitativ ... ei bine asta chiar s-a intamplat, coincidenta sau nu ... dupa expirarea cartelelor minune

ei bine surpriză ... din aprilie 2007, si pana in noiembrie, acelasi an ... absolut toti prietenii mei aveau cosmote ! am zis wow ... ce mai imi puteam dori mai mult ?

la inceput nici nu am vrut sa aud de cosmote ... la un moment dat ... vodafone si cosmote au mers in paralel vreo 6 luni de zile ... la vodafone nu vorbeam deloc și imi venea factura mai mare ca la cosmote unde faceam si cost suplimentar ... din acest motiv ... incet, incet cosmote devenise prima optiune, pana cand am reziliat contractul la vodafone, care nici macar nu au avut bun simț sa ma treaca pe cartela, desi le-am cerut acest lucru, asa ca cosmote a devenit UNICA optiune !

De la 200.000 de utilizatori, s-a ajuns la 3.000.000, poate chiar 3.700.000 neoficial si numarul va CRESTE ! De ce ? pentru ca usor, usor .. lumea isi baga picioarele in abonamentele lor vechi de la vomafone, care pur si simplu iși bat joc de clientii vechi oferindu-le 30 de min in retea (nici macar nationale), chiar dupa 10 ani petrecuti la ei !


BRAVO COSMOTE ! Tine-o tot asa !

Nu tin cu COSMOTE, TIN cu ofertele pentru buzunarele romanilor ! Cine crede ca are buzunarul mare, sa ramana in UE !
Ii doresc si DIGIMOBIL-ului oferte identice sau chiar mai bune !

http://www.o2.co.uk/...ymonthlytariffs << astea sunt oferte de dumping la ce salarii exista in anglia !

Edited by kriss2005, 09 January 2008 - 01:18.


#61
alexandranyd

alexandranyd

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 682
  • Înscris: 27.07.2007
Neoficial au depasit 4 milioane ....

#62
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004
nu cunosc pe nimeni care are cosmote. dar pot sa zic ceva despre numarul de clienti raportati de aceste companii mirifice

orange - 9,3 milioane
vodafone - 8,2 milioane
cosmote - 3 milioane
zap - dracu stie citi


daca ar fi sa luam populatia romaniei de 22 de milioane, sa scadem 2 milioane de culegatori de capsuni, 4 milioane de copii sub 14 ani (sint mai multi, da presupunem ca sint care au si telefon), 4 milioane de pensionari (sint vreo 6 milioane, presupunem ca 2 milioane au telefoane, evident pe cartela, ca e vai de viata lor), raminem cu 12 milioane de indivizi. daca presupunem ca toti astia 12 milioane sint clienti inseamna ca avem cam 1,75 telefoane pe cap de locuitor cu cartele activate in ele. eu cunosc o gramada de persoane, zeci si sute :lol: , dar numai doua dintre ele imi vin in minte care au 2 telefoane cu 2 cartele (ca telefoane in sertar am si io) :w00t:

prin urmare nu dau doi bani pe milioanele de clienti pe care le arunca aia la interval. poate ca oamenii isi ascund telefoanele de mine, dracu stie. evident ca sint o gramada de oameni care au telefoane de serviciu, insa asta de obicei inseamna ca nu mai vorbesc de pe ala personal decit cind n-au incotro, ca doar nu sint cretini la cap, si astfel din doi "clienti" tot ai numai unul :)

eu sint sigur ca daca cineva renunta la vodafone si trece la cosmote, cosmote il adauga la milioanele lor de clienti si vodafon il pastreaza la milioanele lor de clienti :lol:

oricum, important este profitul, nu numarul de miliarde de cartele consumate la limita si tinute pentru bipuri, raportate cu mindrie. deocamdata cosmote e in pierdere bine mersi si spera ca o sa intre pe profit din 2009, deci pina o sa-si scoata banii investiti, daca o sa ii scoata vreodata, pentru ca a aparut si rds cu puroaiele lor 3g, probabil ca noi toti care scriem aici o sa fim morti demult

#63
jamesbond

jamesbond

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 746
  • Înscris: 02.04.2007

View PostMosotti, on Jan 9 2008, 02:45, said:

daca ar fi sa luam populatia romaniei de 22 de milioane, sa scadem 2 milioane de culegatori de capsuni, 4 milioane de copii sub 14 ani (sint mai multi, da presupunem ca sint care au si telefon), 4 milioane de pensionari (sint vreo 6 milioane, presupunem ca 2 milioane au telefoane, evident pe cartela, ca e vai de viata lor), raminem cu 12 milioane de indivizi. daca presupunem ca toti astia 12 milioane sint clienti inseamna ca avem cam 1,75 telefoane pe cap de locuitor cu cartele activate in ele. eu cunosc o gramada de persoane, zeci si sute :lol: , dar numai doua dintre ele imi vin in minte care au 2 telefoane cu 2 cartele (ca telefoane in sertar am si io) :w00t:

prin urmare nu dau doi bani pe milioanele de clienti pe care le arunca aia la interval. poate ca oamenii isi ascund telefoanele de mine, dracu stie. evident ca sint o gramada de oameni care au telefoane de serviciu, insa asta de obicei inseamna ca nu mai vorbesc de pe ala personal decit cind n-au incotro, ca doar nu sint cretini la cap, si astfel din doi "clienti" tot ai numai unul :)
eu sint sigur ca daca cineva renunta la vodafone si trece la cosmote, cosmote il adauga la milioanele lor de clienti si vodafon il pastreaza la milioanele lor de clienti :lol:
Mare dreptate ai si m-a amuzat citind insa asta e adevarul.Cui nu ii convine....  Oricum...noi ne certam...analizam oferte...suntem fani sau nu ai unuia sau a altuia insa EI NE IAU BANII INDIFERENT CUM SE NUMESC. ;)

#64
soso_cnx

soso_cnx

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 72
  • Înscris: 23.03.2006

View PostMosotti, on Jan 9 2008, 02:45, said:

nu cunosc pe nimeni care are cosmote. dar pot sa zic ceva despre numarul de clienti raportati de aceste companii mirifice

orange - 9,3 milioane
vodafone - 8,2 milioane
cosmote - 3 milioane
zap - dracu stie citi


daca ar fi sa luam populatia romaniei de 22 de milioane, sa scadem 2 milioane de culegatori de capsuni, 4 milioane de copii sub 14 ani (sint mai multi, da presupunem ca sint care au si telefon), 4 milioane de pensionari (sint vreo 6 milioane, presupunem ca 2 milioane au telefoane, evident pe cartela, ca e vai de viata lor), raminem cu 12 milioane de indivizi. daca presupunem ca toti astia 12 milioane sint clienti inseamna ca avem cam 1,75 telefoane pe cap de locuitor cu cartele activate in ele. eu cunosc o gramada de persoane, zeci si sute :lol: , dar numai doua dintre ele imi vin in minte care au 2 telefoane cu 2 cartele (ca telefoane in sertar am si io) :w00t:

prin urmare nu dau doi bani pe milioanele de clienti pe care le arunca aia la interval. poate ca oamenii isi ascund telefoanele de mine, dracu stie. evident ca sint o gramada de oameni care au telefoane de serviciu, insa asta de obicei inseamna ca nu mai vorbesc de pe ala personal decit cind n-au incotro, ca doar nu sint cretini la cap, si astfel din doi "clienti" tot ai numai unul :)

eu sint sigur ca daca cineva renunta la vodafone si trece la cosmote, cosmote il adauga la milioanele lor de clienti si vodafon il pastreaza la milioanele lor de clienti :lol:

oricum, important este profitul, nu numarul de miliarde de cartele consumate la limita si tinute pentru bipuri, raportate cu mindrie. deocamdata cosmote e in pierdere bine mersi si spera ca o sa intre pe profit din 2009, deci pina o sa-si scoata banii investiti, daca o sa ii scoata vreodata, pentru ca a aparut si rds cu puroaiele lor 3g, probabil ca noi toti care scriem aici o sa fim morti demult


exista un sistem de auditare extern care nu poate sa dea gres in ceea ce priveste numarul de clienti pe care il raporteaza fiecare operator.....
problema e de fapt cum numara cartelele prepaid ...pt ca tu poti baga un client activ de exemplu o persoana care nu a folosit cartela de ceva vreme ...dar ea este inca activa...
daca ne mai gandim ca ponderea  e de 34 % abonamente si restul cartele prepaid....calculul va rog sa il faceti voi...

toate cele bune

#65
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004
34% abonamente, din 20,5 milioane? asta pare a fi corecta, majoritatea cunoscutilor au abonamente, 7 milioane de abonamente PARE a fi realist. inca 14 milioane de cartele active NO WAY

ah, depinde ce se intelege prin cartela activa :w00t: eu inteleg o cartela care se afla intr-un telefon pornit, ei inteleg ca inca mai e valabila, chiar daca saraca e demult sub 5 metri de gunoi, la groapa. ca si cum ai avea 10 cartele de romtelcom fix valabile pina in septembrie 2009, da goale :lol:

Edited by Mosotti, 12 January 2008 - 02:08.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate