![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
A murit Gāscanul!
Last Updated: Nov 12 2007 11:00, Started by
carman
, Oct 26 2007 06:51
·
0

Posted 09 November 2007 - 15:34

daca ar fi fost duculeana acolo sa-l previna sa nu bea si sa fumeze, ar mai fi trait inca 40 de ani |
Posted 11 November 2007 - 16:04

crede-ma ca nu tre sa citesc nimic. de prima data cind i-am vazut fatza m-am gindit "pfuai, ce distrus, ma intreb cind crapa". mai e unu care mi-a facut aceeasi impresie, tipu de la iris. nu cred ca va mai trece mult pina va avea si el un thread lacrimos
|
Posted 11 November 2007 - 16:24

crede-ma ca nu tre sa citesc nimic. de prima data cind i-am vazut fatza m-am gindit "pfuai, ce distrus, ma intreb cind crapa". mai e unu care mi-a facut aceeasi impresie, tipu de la iris. nu cred ca va mai trece mult pina va avea si el un thread lacrimos Articolul respectiv se vrea un semnal de alarma pentru toti fumatorii, sa priceapa sa se lase pana nu e prea tarziu. Dobrin se lasase de-abia in martie anul acesta, fara sa stie ca are cancer (dar probabil se simtea el rau, simtea ca nu mai poate sa fumeze), familia i-a ascuns boala pana la moarte. |
Posted 11 November 2007 - 16:34

ma, daca dobrin fuma numai un pachet pe zi pot sa-ti dau o poza de-a mea sa te rogi la ea, pentru ca eu sint noul isus cristos din timisoara. poate un pachet fuma de la mic dejun pina la prinz.
iar de fumat pachete pe zi pot sa-ti dau o gramada de exemple care NU au nici un cancer. de fapt nu cunosc pe nimeni sa fi murit de cancer pulmonar de la fumat si am vazut o gramada de morti :D |
Posted 12 November 2007 - 11:00

am auzit ieri de cineva care s-a privat ultimii 30 de ani din viata de prajeli, grasimi, alimente cu e-uri, dulciuri, de frica cancerului , a murit din cauza cancerului de colon...
Edited by H725, 12 November 2007 - 11:01. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users