![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
A murit Gāscanul!
Last Updated: Nov 12 2007 11:00, Started by
carman
, Oct 26 2007 06:51
·
0

Posted 26 October 2007 - 08:03

Posted 26 October 2007 - 08:09

eu nu stiu cine e Moxul... Nu mai intalnesti in zilele noastre la romani asa ceva Zi-mi unul din nationala care stie sa dribleze, harapleastine de aproape 2 metrii care nu stiu cu mingea. Asta avem acum la nationala. |
Posted 26 October 2007 - 08:11

Zi-mi unul din nationala care stie sa dribleze, harapleastine de aproape 2 metrii care nu stiu cu mingea. Asta avem acum la nationala. Pardon, el si cu Pisica. Edited by killeru_x, 26 October 2007 - 08:12. |
Posted 26 October 2007 - 08:15

Posted 26 October 2007 - 08:17

Posted 26 October 2007 - 08:19

Ca unul ceva mai batran, l-am si vazut jucand si am si auzit multe despre el.
Eram pe Dinamo in vara lui '79. Era finala campionatului iar "caini" aveau 2 sanse din 3. Victoria sau egalul le aducea titlul. Asa ca au plecat cu totii la atac ca sa ii lichideze si sa termina cu fanfara. Dupa 5 minute s-a vazut ca si arbitrul stia ce are de facut... Dar la FC Arges juca Dobrin. Care la un monent dat a simtit ca toti adeversarii au facut un prea mare pas inainte, a aruncat o minge, Radu II a sprintat din spatele adversarilor, a ajuns in fata portarului si l-a executat scurt si sec...Golul nu numai ca nu fi putea fi anulat, dar a si turnat plumb in piciarele dinamovistilor.. Iar la sfarsitul meciului Dobrin a inceput sa croseteze si a semnat 3-2-ul cu care Argesul si-a castigat titlul... Atunci am realizat ce inseamna un adevarat jucator. Care are si creier, nu numai muschi. "Ochii lui Dobrin " este tuica cu 2 prune pe eticheta. Care ii placea in mod deosebit, ca si tutunul. Da, avea pacatele astea. Dar sa nu uitam ca a jucat la o singura echipa, desi fusese momit cu foarte multi bani de catre altele. Si, ca din cate stiu eu, nu a primit niciodata macar un cartonas galben sau rosu. Asta denota o tinuta pe care altii, nu o au. Desi se cred regi... Dzeu sa-l odihnesca. |
Posted 26 October 2007 - 08:36

Dumnezeu sa-l odihneasca ! A fost si va ramane cel mai talentat fotbalist al Romaniei. Pacat ca astia mai mici nu l-au vazut jucand. Un om modest, cu un caracter cum rar se intalneste, singurul fotbalist pe care nu s-a suparat nimeni niciodata, nici pe teren, nici in afara lui. Nu-l mai comparati cu nimeni. Nu poate fi comparat. Incercati sa aflati mai multe despre el, si o sa va dati singuri seama de ce.
|
|
Posted 26 October 2007 - 08:44

Dumnezeu sa-l odihneasca ! A fost si va ramane cel mai talentat fotbalist al Romaniei. Pacat ca astia mai mici nu l-au vazut jucand. Un om modest, cu un caracter cum rar se intalneste, singurul fotbalist pe care nu s-a suparat nimeni niciodata, nici pe teren, nici in afara lui. Nu-l mai comparati cu nimeni. Nu poate fi comparat. Incercati sa aflati mai multe despre el, si o sa va dati singuri seama de ce. Edited by ploiesteanu, 26 October 2007 - 08:49. |
Posted 26 October 2007 - 09:19

Dumnezeu sa-l ierte!... :((
parca ma doare ca si cum l-as fi cunoscut, desi eram mica atunci cand auzeam de el prima oara... e o legenda si va trai in inimile noastre mereu. |
Posted 26 October 2007 - 09:49

Adio, Nicolae Dobrin! "Gascanul" s-a stins la doar 60 de ani, din cauza unor metastaze pulmonare recidivate in urma operatiei de acum 6 luni. Nćscut pe 26 august 1947, Nicolae Dobrin, poreclit „Prinžul din Trivale", este considerat de mulži cel mai bun fotbalist pe care l-a avut Romānia. A debutat īn prima divizie la 14 ani ŗi 10 zile, fiind fidel din 1959 pānć īn 1982 echipei FC Argeŗ, cćreia i-a oferit īn aceastć perioadć singurele sale titluri de campioanć a Romāniei.
Declarat de trei ori cel mai bun fotbalist al Romāniei (1966, 1967 ŗi 1971), a evoluat de 48 de ori pentru echipa nažionalć, marcānd 6 goluri pentru tricolori. Astazi va fi declarata zi de doliu national in memoria legendei Nicolae Dobrin. http://prosport.ro/i...c...ex&id=64221 Dumnezeu sa-l ierte! :upset: |
Posted 26 October 2007 - 10:43

daca ar fi fost duculeana acolo sa-l previna sa nu bea si sa fumeze, ar mai fi trait inca 40 de ani
|
Posted 26 October 2007 - 11:04

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users