Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

La multi ani @karax!

La multi ani @Yoda!

La multi ani @OvidiuNS!
 Cuvinte care contin cel putin ...

Tastatura silentioasa profi

Castrarea cocosului (clapon)

Instalație ornamentala lumin...
 probleme conectare wifi de pe tel...

Probleme cu alegerea facultatii

Cont Facebook spart

Modul GSM cu numarator de impulsuri
 Leduri de 12v la polițe de s...

Intrerupator bec

Recomandari Colagen

Recomandari Ciocolata Neagra 70-85%
 

Probleme/Nelamuriri legate de CATIA

- - - - -
  • Please log in to reply
336 replies to this topic

#1
ktod_16

ktod_16

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 23.08.2007
sal
tocmai am inceput sa fac si eu trecerea de la inventor la catia si dupa ce am lucrat 2 zile in catia, a treia zi imi da o eroare:
cand il pornesc imi zice "no warm start available" si are un buton de ok. Dupa ce apas ok nu mai face nik si imi sta procesorul la 50%. Deci nu mai porneste catia.
are cineva vreo sugestie??
Mentionez ca l-am instalat de 2 ori pe alta partitie, am sters temp-ul, am curatat registrii si tot degeaba.Urmeaza un reinstal de win(sper sa mearga).

#2
carman

carman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,583
  • Înscris: 06.02.2006

View Postktod_16, on Oct 16 2007, 22:14, said:

sal
tocmai am inceput sa fac si eu trecerea de la inventor la catia si dupa ce am lucrat 2 zile in catia, a treia zi imi da o eroare:
cand il pornesc imi zice "no warm start available" si are un buton de ok. Dupa ce apas ok nu mai face nik si imi sta procesorul la 50%. Deci nu mai porneste catia.
are cineva vreo sugestie??
Mentionez ca l-am instalat de 2 ori pe alta partitie, am sters temp-ul, am curatat registrii si tot degeaba.Urmeaza un reinstal de win(sper sa mearga).
em avut si eu eroarea asta candva, dar cand ii dadeam OK mergea fara probleme. ai FAT sau NTFS?

#3
ktod_16

ktod_16

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 23.08.2007
am NTFS
am rezolvat cu instal de windows dar fara a mai instala catia (era instalat pe alta partitie si l-am lasat asa) dar dupa instalare nu mai pot deschide fisierele pe care le-am lucrat inainte de instalare. imi zice ca: fisierul xxxx  is not a valid win32 application

#4
pro-e

pro-e

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 419
  • Înscris: 04.09.2006
Catia are posibilitatea sa salveze automat la un anumit interval de timp care se poate fi setat. Daca dintr-un motiv oarecare se inchide programul in mod fortat, atunci la urmatoarea pornire Catia va incerca sa deschida ultimele fisiere salvate automat. Daca nu le gaseste da eroarea "No warm start available".

Daca iti da eroarea asta chiar la inceput probabil ca trebuie sa reinstalezi programul.

Edited by pro-e, 18 October 2007 - 08:41.


#5
ploiesteanu

ploiesteanu

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,591
  • Înscris: 02.10.2006

View Postktod_16, on Oct 18 2007, 09:09, said:

am NTFS
am rezolvat cu instal de windows dar fara a mai instala catia (era instalat pe alta partitie si l-am lasat asa) dar dupa instalare nu mai pot deschide fisierele pe care le-am lucrat inainte de instalare. imi zice ca: fisierul xxxx  is not a valid win32 application
Ai avut cumva instalat win64 si varianta de catia pe 64 de biti ?

#6
mlhaltza

mlhaltza

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 156
  • Înscris: 09.06.2007
Salut tuturor!
Incerc de cateva zile sa-mi instalez CATIA v5r18...dar, apare mereu o eroare despre care nu gasesc nimic (vezi poza atasata)
Va rog ajutati-ma!!

Attached File  eroare.jpg   11.94K   140 downloads

#7
zamolxe888

zamolxe888

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 19.05.2008
am instalat catia...mergea pana cand am schimbat data la calculator. dupa schimbare imi da eroare "runtime exception". cum se poate rezolva, va rog

#8
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Ce nivel de Service pack ai ?!

#9
zamolxe888

zamolxe888

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 19.05.2008
last xp....daca asta e....am un dual cor, 2 gb ddr, video 512

#10
cuculea

cuculea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,505
  • Înscris: 08.12.2006
si daca dai data inapoi, exact cum era inainte sa iti faca eroare? isi revine, mai da aceeasi eroare?
foarte ciudat comportamentul.

#11
ferdo

ferdo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 158
  • Înscris: 09.06.2008
http://www.eng-tips....d=218478&page=1

#12
uzo

uzo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 18.06.2008
Salutare.

Am o problema legata de instalarea softului CATIA. Detin un laptop  http://www.emag.ro/n...501N-470701-111. Am incercat R18, R16, R13 s.a.m.d. Ajung la instalare la 100%, ma intreaba daca doresc sa lansez in executie Catia, fac acest lucru si de aici incepe veselia.
In primul rand: Eroare :"No license product registered.....samd". Apas OK, fereastra cu "CATIA"(nu va ganditi ca exista ceva pe acea fereastra) ramane deschisa insa in meniurile, File, start etc nu am nimic, sunt goale, nu am decat un Exit frumos. Mi s-a spus de necesitatea dll-ului JS0GROUP.dll , si asa am facut, l-am copiat in directorul in care mi s-a spus, Bin parca, chiar am cautat pe mai multe forumuri locatia. Ideea este ca ori de cate ori am incercat sa mai lansez catia in executie, nu a mai fost posibil. Se deschide o fereastra mica gen Command Prompt, pt 1 sec sa spunem si atat. Ii rog pe taticii CATIA sa ma scoata la liman. Va multumesc, astept raspuns sau direct pe id-ul   bogda_ny     :peacefingers:

#13
ferdo

ferdo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 158
  • Înscris: 09.06.2008
Sterge fisierele CATSettings si restarteaza CATIA.

Sfat de la un utilizator....mai bine incerci sa faci un training la unul din cei 2 parteneri DS din Romania (singurii autorizati dealtfel) decat sa incerci sa inveti singur acasa....e pe bani dar vei avea si o diploma recunoscuta....chiar si afara.....si sigur inveti mai repede si mai corect....

#14
ploiesteanu

ploiesteanu

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,591
  • Înscris: 02.10.2006

View Postferdo, on Jun 19 2008, 22:07, said:

Sterge fisierele CATSettings si restarteaza CATIA.

Sfat de la un utilizator....mai bine incerci sa faci un training la unul din cei 2 parteneri DS din Romania (singurii autorizati dealtfel) decat sa incerci sa inveti singur acasa....e pe bani dar vei avea si o diploma recunoscuta....chiar si afara.....si sigur inveti mai repede si mai corect....
Da-ne cateva preturi, cred ca multi ar fi interesati de asa ceva, iar tu, banuiesc, esti in domeniu si cunosti oferta.

Edited by ploiesteanu, 20 June 2008 - 06:00.


#15
ferdo

ferdo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 158
  • Înscris: 09.06.2008
Nu, nu sunt in domeniu dar am beneficiat de un asemenea curs facut la mine in firma. Cele doua firme sunt http://www.magic-engineering.ro  si http://www.cybernetics.ro  . Banuiesc ca pe cine intereseaza se poate adresa direct firmelor cu pricina si pot afla in felul asta direct de la sursa ce si cum.

Normal ar fi ca firmele care utilizeaza asemenea softuri sa-si trimita oamenii la scolarizare, nu sa le ceara dinainte experienta in asa ceva (ma refer la potentiali noi angajati)....pentru ca preturile pot fi destul de mari, functie de ce anume vrei inveti (ca si licentele dealtfel).

#16
ducuradu

ducuradu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 23.01.2008

View Postmlhaltza, on Feb 11 2008, 22:50, said:

Salut tuturor!
Incerc de cateva zile sa-mi instalez CATIA v5r18...dar, apare mereu o eroare despre care nu gasesc nimic (vezi poza atasata)
Va rog ajutati-ma!!

Attachment eroare.jpg


Ciao,
cred ca m-ai intai trebuie sa instalezi baza, adica programul propriu zis si dupa aceea SP-uri.
Incearca sa gasesti SP0 si sa il instalezi.
Catia se gaseste in 2 variante:
1. programul propriu zis + SP-urile;
2. numa SP-urile.

Eu cred ca tu ai numa SP-urile.

Spor la treaba.



View Postuzo, on Jun 19 2008, 18:59, said:

Salutare.

Am o problema legata de instalarea softului CATIA. Detin un laptop  http://www.emag.ro/n...501N-470701-111. Am incercat R18, R16, R13 s.a.m.d. Ajung la instalare la 100%, ma intreaba daca doresc sa lansez in executie Catia, fac acest lucru si de aici incepe veselia.
In primul rand: Eroare :"No license product registered.....samd". Apas OK, fereastra cu "CATIA"(nu va ganditi ca exista ceva pe acea fereastra) ramane deschisa insa in meniurile, File, start etc nu am nimic, sunt goale, nu am decat un Exit frumos. Mi s-a spus de necesitatea dll-ului JS0GROUP.dll , si asa am facut, l-am copiat in directorul in care mi s-a spus, Bin parca, chiar am cautat pe mai multe forumuri locatia. Ideea este ca ori de cate ori am incercat sa mai lansez catia in executie, nu a mai fost posibil. Se deschide o fereastra mica gen Command Prompt, pt 1 sec sa spunem si atat. Ii rog pe taticii CATIA sa ma scoata la liman. Va multumesc, astept raspuns sau direct pe id-ul   bogda_ny     :peacefingers:

Ciao,
nu ai JS0group.dll pt. ultima versiune de catia sau SP pe care o ai instalata.
Pt. fiecare SP pe care il instalezi trebuia sa ai un JS0group.dll  al lui propriu care trebuie sa il copiez in directorul BIN.
Cand instalez Catia pe comp, incep cu versiunea de baza (SP0) si pun acolo JS0group.dll, si verific daca merge si dupa aceea verific daca SP-ul are JS0group.dll.

Pe comp am:
Catia V5R16 SP5
Catia V5R18 SP2

Si merg amandoua variante fara probleme.

P.S.:
citeste cu atentie fisierul txt pt. instalare, daca il ai.



View Postferdo, on Jun 19 2008, 22:07, said:

Sterge fisierele CATSettings si restarteaza CATIA.

Sfat de la un utilizator....mai bine incerci sa faci un training la unul din cei 2 parteneri DS din Romania (singurii autorizati dealtfel) decat sa incerci sa inveti singur acasa....e pe bani dar vei avea si o diploma recunoscuta....chiar si afara.....si sigur inveti mai repede si mai corect....


Training-urile facute de asa zise firme de training sau parteneri DS, si alte firme de specialitate sunt varza.
Am facut trainingul de ProE cu o firma externa.
Ala nu stia ca in ProE poti sa faci un plan tangent.
Primesc de la firmele mama trainingul oficial si atat stiu sa faca
In rest sunt varza.

Dupa intamplarea aceasta, firma unde lucrez a decis sa facem training-urile de CAD sa le facem intern cu oameni care au lucrat in programe de CAD destul de mult timp.

Si oricum netul e plin de tot felul de "documente ajutatoare".

#17
ferdo

ferdo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 158
  • Înscris: 09.06.2008
Parca nu poti sa-i pui pe toti cei care fac training in aceeasi oala...depinde si de trainerul respectiv.....daca firma nu a aflat ca trainerul este varza si nu l-a dat afara pe acel trainer, cu atat mai rau pentru acea firma....

De obicei, o firma partener (in cazul CATIA ei sunt singurii acreditati sa faca traininguri recunoscute oficial, restul o fac pe "barba" lor....) este obligata sa-ti prezinte un formular de "customer satisfaction" (cel putin asa am vazut eu pe la unii...), daca nu scrii acolo nimic...cei care habar nu au ce si cum nu au cum sa dispara....

Chestia cu documentele ajutatoare de pe net e foarte utila (parerea mea), am postat si eu destule pe diverse forumuri si am beneficiat de asemeni de ce au scris altii, totul este sa iti faci timp pentru ele....

#18
ducuradu

ducuradu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 23.01.2008

View Postferdo, on Aug 2 2008, 18:50, said:

Parca nu poti sa-i pui pe toti cei care fac training in aceeasi oala...depinde si de trainerul respectiv.....daca firma nu a aflat ca trainerul este varza si nu l-a dat afara pe acel trainer, cu atat mai rau pentru acea firma....

De obicei, o firma partener (in cazul CATIA ei sunt singurii acreditati sa faca traininguri recunoscute oficial, restul o fac pe "barba" lor....) este obligata sa-ti prezinte un formular de "customer satisfaction" (cel putin asa am vazut eu pe la unii...), daca nu scrii acolo nimic...cei care habar nu au ce si cum nu au cum sa dispara....

Chestia cu documentele ajutatoare de pe net e foarte utila (parerea mea), am postat si eu destule pe diverse forumuri si am beneficiat de asemeni de ce au scris altii, totul este sa iti faci timp pentru ele....


Ii bag in aceasi oala.
2 colegi au facut trainingul de Catia la Brasov (firma unde lucrez e in Timisoara), si feedback-ul lor nu a fost OK pt. firma de training.
Si la urmatorul training de Catia, la care am fost si eu, a venit un tip din Germania si am invatat Catia.
Am facut destul de multe traninig-uri incat pot sa zic ca cam 85 % din aceste traininguri sunt facute de mantuiala, numai sa ia banii.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate