Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Ajutor turatie ventilatoare rgb c...

Ce riscuri sunt daca folosesc vop...

Trafo microunde
 Tethering Telefon -Xbox series S ...

Boxa Portabila - buget ~1.500 RON

Sisteme second hand

Laser circular basculant cu glisare
 Permis suspendat - intrebare

Care a fost primul film din istor...

Inlocuire bloc pedalier

Sa-i actionez in judecata?
 Google Stadia se Închide

Sorin Cimpeanu și-a dat demi...

Mailer Daemon-am fost blocat?

Port popular?
 

GamePad-uri

- - - - -
  • Please log in to reply
49 replies to this topic

#19
ccrst

ccrst

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 146
  • Înscris: 11.07.2007
Daca are vreo relevanta, cam asa arata versiunea wireless de la Gembird.

#20
lopi

lopi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,175
  • Înscris: 11.10.2006
Parerea mea - ca e mai bun cu fir decat wireless. Daca @ccrst e multumit, mergi pe mana lui, in banii astia.  :peacefingers: Consider raport pret/calitate face banii.

Edited by lopi, 10 September 2007 - 22:09.


#21
ccrst

ccrst

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 146
  • Înscris: 11.07.2007

View Postlopi, on Sep 10 2007, 23:07, said:

Parerea mea - ca e mai bun cu fir decat wireless. Daca @ccrst e multumit, mergi pe mana lui, in banii astia.  :peacefingers: Consider raport pret/calitate face banii.

Eu am zis sa isi ia cu fir, eu doar accentuam faptul ca versiunea wireless arata aproximativ ca si cea din linkul lui devlin3x. Si plus ca gamepadul meu era de fapt un cadou de la un coleg :thumbup:

#22
devlin3x

devlin3x

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 146
  • Înscris: 13.07.2007

View Postccrst, on Sep 11 2007, 00:02, said:

Eu am zis sa isi ia cu fir, eu doar accentuam faptul ca versiunea wireless arata aproximativ ca si cea din linkul lui devlin3x. Si plus ca gamepadul meu era de fapt un cadou de la un coleg :thumbup:

nice present. tot se apropie ziua mea...dar cred ca o sa mi-l fac singur :)

#23
titix

titix

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 26.02.2007
Mi am luat de 2 zile thrusmaster 2 in 1 rechargeable wireless.
http://www.itpromo.r...ad_pc_ps2~75883
Am dat destul pe el, dar ma rog, e un moft de ziua mea. Vreau doar sa contrazic pe cineva mai sus care spunea de delay. Pe scurt, nu exista. Conexiunea este pe 2.4 GHz, mult mai mult decat e nevoie. Are motoare in fiecare maner, memorie pt setari, poti sa schimbi schema practic instantaneu deci poti sa folosesti 2 setari in acelasi joc, asa ai practic mai multe butoane pt diferitele chestii (in cazul in care nu erau de ajuns). Toate butoanele pot fi programate.
Acumulatorii sunt cam mici ce i drept (1200), dar scrie in manual ca poti sa pui de cat vrei (AA sa fie). Daca ramai fara acumulatori in timpul jocului, iti dau baietii si cablu, ca sa poti continua si acumulatorii se incarca in timp ce joci.
Ce sa mai zic... leduri in butoane, chip EEPROM ca sa salvezi mai multe scheme - nu stiu cate, am pus 3 deocamdata  , in apartament cu 4 camere merge de oriunde (nu ca ar fi nevoie :D), am incercat chiar si din baie :D.

Chestia e ca e mai scump, dar nu ai ce sa mai ceri de la el. As fi preferat sa fie pe albastru, dar asta e :)

Edited by titix, 19 September 2007 - 12:00.


#24
lopi

lopi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,175
  • Înscris: 11.10.2006

View Posttitix, on Sep 19 2007, 12:58, said:

Mi am luat de 2 zile thrusmaster 2 in 1 rechargeable wireless.
http://www.itpromo.r...ad_pc_ps2~75883
Am dat destul pe el, dar ma rog, e un moft de ziua mea. Vreau doar sa contrazic pe cineva mai sus care spunea de delay. Pe scurt, nu exista. Conexiunea este pe 2.4 GHz, mult mai mult decat e nevoie. Are motoare in fiecare maner, memorie pt setari, poti sa schimbi schema practic instantaneu deci poti sa folosesti 2 setari in acelasi joc, asa ai practic mai multe butoane pt diferitele chestii (in cazul in care nu erau de ajuns). Toate butoanele pot fi programate.
Acumulatorii sunt cam mici ce i drept (1200), dar scrie in manual ca poti sa pui de cat vrei (AA sa fie). Daca ramai fara acumulatori in timpul jocului, iti dau baietii si cablu, ca sa poti continua si acumulatorii se incarca in timp ce joci.
Ce sa mai zic... leduri in butoane, chip EEPROM ca sa salvezi mai multe scheme - nu stiu cate, am pus 3 deocamdata  , in apartament cu 4 camere merge de oriunde (nu ca ar fi nevoie :D), am incercat chiar si din baie :D.

Chestia e ca e mai scump, dar nu ai ce sa mai ceri de la el. As fi preferat sa fie pe albastru, dar asta e :)

Personal, inca nu sunt convins de un GamePad wireless. GamePad-ul meu are un cablu lung cu care pot sa joc linistit din pat/fotoloiu etc. + mai am si un prelungitor USB (luat pentru alte scopuri) cu care pot sa joc si din cada, daca vreau :) . Eu am vazut GamePad wireless care avea delay (poate era mai slab calitativ sau bateriile mai proaste). Ma incainta sa vad ca nu are delay ! Inca mi se pare mai comod fara un USB Docking Station prin camera si fara sa mai cumpar acumulatori. La un GamePad cu fir nu-i mai trebuie nimic.

Majoritatea GamePad-urilor au cate 2 motoase in fiecare maner. Sunt si cu 4, poate si cu mai multe. GamePad-ul tau nu mi se pare scump. Poti sa dai banii pe unul mai ieftin si sa ai surprize - sa nu vibreze cum trebuie, sa ramai cu analog stick-ul in mana, sa se rupa cablul ( :) ), fara prea multe setari etc. sau sa cumperi ceva mai scump (eventual un Logitech) si sa poti seta cum sa vibreze fiecare motoras in parte, sa fie foarte rezistent, cu mult mai realist. Eu zic ca merita si unul ieftin si unul scump, oricum e cu mult mai bine decat sa joci de la tastatura. Bine ca esti multumit de el. Bafta la jucat  :peacefingers:

#25
titix

titix

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 26.02.2007

View Postlopi, on Sep 20 2007, 11:24, said:

Bine ca esti multumit de el. Bafta la jucat  :peacefingers:

Senchiu, senchiu. :)

Oricum, merita clar experienta.
Am luat de pe softpedia Xpadder. Works like a charm :)

Bafta la joc si voua!

PS: imi cer scuze pt o greseala de mai sus. Am scris ca am salvat 3 configuratii in memorie. FALS. :( Se oare ca am salvat de 3 ori, dar le a suprascris. Deci nu poti salva decat 1 BUCATA configuratie. Sper ca nu am incurcat pe nimeni.

Edited by titix, 21 September 2007 - 10:39.


#26
inter_milano

inter_milano

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 145
  • Înscris: 15.02.2007
Am cumparat si eu gamepad-ul asta
si nu-l pot folosi, imi zice USB Device Not Recognized. Ma poate ajuta cineva cu un sfat?

#27
lopi

lopi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,175
  • Înscris: 11.10.2006

View Postinter_milano, on Sep 28 2007, 13:33, said:

Am cumparat si eu gamepad-ul asta
si nu-l pot folosi, imi zice USB Device Not Recognized. Ma poate ajuta cineva cu un sfat?

Nu am gasit prea multe despre el. Incearca sa-i dai din ControlPanel/AddNewHardware si selecteaza Sound,Video and GameControllers. Lasa-l sa caute pe net poate gaseste ceva. Daca nu poti incerca cu un driver de la alt GamePad, poate merge.

#28
inter_milano

inter_milano

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 145
  • Înscris: 15.02.2007
Nu am rezolvat nimic nici din control panel si nici cu drivere de la alte gamepad-uri. Eu cred ca nu are nevoie de drivere, altfel as fi avut un CD inclus in pachet, site-ul lor nu merge, e in constructii sau cam asa ceva

#29
vlad2006

vlad2006

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,804
  • Înscris: 05.02.2006
eu am deja un gamepad cumparat acum n ani cand nu stiam eu la ce mi-ar putea trebui 2 stick asa ca am luat un thrusmaster firestorm care nu are stick-uri.

acum ca sta sa apara pes 2008 as vrea sa imi iau unul 2 stick. care e diferenta intre un logitech si cele mai ieftine ? calitatea materialelor ? la ce sunt bune vibratiile ?

pentru cei care au jucat fifa/pes ce imi recomandati ? poate sa fie si mai scump ca doar o singura data o sa dau bani pe el. am vazut ca pe unele sunt trecute simbolurile de la pes pe altele cele de la fifa...la unii numere la altii forme geometrice. si nu vreau wireless....daca trebuie un cablu de extensie usb, dar nu e cazul.

Edited by vlad2006, 29 September 2007 - 08:17.


#30
lopi

lopi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,175
  • Înscris: 11.10.2006
@ inter_milano - in mod normal nu ar avea nevoie de driver pentru a functiona. Driverul poate aduce unele optiuni in plus. L-am vazut si eu prin magazine, nu am avut ocazia sa ma jocul cu unul. Incearca sa-l pui pe alt USB, eventual pe alt calculator vezi daca merge. Daca ai avut inainte ceva pe USB-ul respectiv poate sa fie si asta o cauza, in cel mai rau caz incerca o reinstalare de sistem, trebuie sa mearga zic eu. Daca l-ai luat din magazin, intreaba vanzatorul care e treba de nu-l vede.

@ vlad2006 - diferenta intre un logitech si cele mai ieftine - calitate. Cu cele mai ieftine poti sa ai probleme sa nu le vada cum trebuie, controlul sa fie aiurea, sa fie fragile, foarte putin configurabile, daca vrei ceva pe termen lung sa nu le vada Vista etc. Pe un GamePad Logitech platesti ceva mai mult si doar pentru ca e Logitech. Daca nu se pune problema de bani - mergi pe Logitech, daca se pune problema - Thrustmaster, Genius mi-au facut o impresie buna. Altceva depinde de noroc.
Vibratiile sunt folosite la jocuri cu masini. Nu am incercat Fifa, nu stiu daca te ajuta cu ceva in fifa.
Recomandare - vezi modelul pe care l-a cumparat @ titix. Este un model mai nou de la Thrutmaster si cred ca o sa-l gasesti prin magazine. L-am vazut si eu, e robust, pare ok. Alte modele de GamePad nu mi-au placut, decat unele de la Logitech.
1. Logitech Rumblepad II Vibration - un GamePad superb la banii astia si e si un Logitech !, cred ca face mai bine decat un ThrustMAster ! - cred ca este cea mai buna alegere la pretul asta.
2. Saitek P2600 - mai merge, vad ca nu are drivere pentru VISTA ! ci doar pentru XP si x64. La banii astia eu zic mai degraba ceva de la Logitech sau ThrustMaster, modelul recomandat de @titix.

Cea mai buna solutie zic ca este Logitech Rumblepad II Vibration. Pret/calitate - foarte bun. Daca il gasesti eu zic ca merita.

#31
devlin3x

devlin3x

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 146
  • Înscris: 13.07.2007

View Postvlad2006, on Sep 29 2007, 09:16, said:

eu am deja un gamepad cumparat acum n ani cand nu stiam eu la ce mi-ar putea trebui 2 stick asa ca am luat un thrusmaster firestorm care nu are stick-uri.

acum ca sta sa apara pes 2008 as vrea sa imi iau unul 2 stick. care e diferenta intre un logitech si cele mai ieftine ? calitatea materialelor ? la ce sunt bune vibratiile ?

pentru cei care au jucat fifa/pes ce imi recomandati ? poate sa fie si mai scump ca doar o singura data o sa dau bani pe el. am vazut ca pe unele sunt trecute simbolurile de la pes pe altele cele de la fifa...la unii numere la altii forme geometrice. si nu vreau wireless....daca trebuie un cablu de extensie usb, dar nu e cazul.

Merita unul cu stick-uri, dar o sa iti fie destul de greu la inceput sa te acomodezi. Eu am luat un Thrustmaster Firestorm Dual Analog 3 si merge bine. Am avut o mica problema cu SHIFTul in FIFA, dar am modificat ceva intr-un fisier si acum mi-l recunoaste.
Am inteles ca la FIFA iti vibreaza gamepad-ul la anumite faze: intrari tari ale adversarului si alte chestii (e pe site la EA), dar parerea mea e ca , cel putin pentru jocurile de fotbal, nu are rost sa iti iei unul cu vibratii. Daca vrei sa il folosesti si pentru altceva, mai bine cu, decat fara, diferenta de bani e prea mica.
Logitech sunt cele mai tari, dar poti sa incerci si Thrustmaster sau Gamebird.
Bafta!

#32
andrei83

andrei83

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 14.12.2002

View Posttitix, on Sep 19 2007, 12:58, said:

Mi am luat de 2 zile thrusmaster 2 in 1 rechargeable wireless.
http://www.itpromo.r...ad_pc_ps2~75883
Am dat destul pe el, dar ma rog, e un moft de ziua mea. Vreau doar sa contrazic pe cineva mai sus care spunea de delay. Pe scurt, nu exista. Conexiunea este pe 2.4 GHz, mult mai mult decat e nevoie. Are motoare in fiecare maner, memorie pt setari, poti sa schimbi schema practic instantaneu deci poti sa folosesti 2 setari in acelasi joc, asa ai practic mai multe butoane pt diferitele chestii (in cazul in care nu erau de ajuns). Toate butoanele pot fi programate.
Acumulatorii sunt cam mici ce i drept (1200), dar scrie in manual ca poti sa pui de cat vrei (AA sa fie). Daca ramai fara acumulatori in timpul jocului, iti dau baietii si cablu, ca sa poti continua si acumulatorii se incarca in timp ce joci.
Ce sa mai zic... leduri in butoane, chip EEPROM ca sa salvezi mai multe scheme - nu stiu cate, am pus 3 deocamdata  , in apartament cu 4 camere merge de oriunde (nu ca ar fi nevoie :D), am incercat chiar si din baie :D.

Chestia e ca e mai scump, dar nu ai ce sa mai ceri de la el. As fi preferat sa fie pe albastru, dar asta e :)
Sa inteleg ca ai si cablu la el si ca functioneaza fie wireless fie cu cablu?

#33
ralea

ralea

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 13.01.2007
Salut. Am cumparat un Apollo GP-3070 ELITE si nu reusesc sa il configurez pentru Fifa. Nu gasesc corespondentul SHIFT-ului de la tastatura. Ma poate ajuta cineva? :huh:

#34
ralea

ralea

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 13.01.2007

View Postralea, on Oct 4 2007, 14:30, said:

Salut. Am cumparat un Apollo GP-3070 ELITE si nu reusesc sa il configurez pentru Fifa. Nu gasesc corespondentul SHIFT-ului de la tastatura. Ma poate ajuta cineva? :huh:



Am reusit.  :coolspeak:  E chiar ok la banii lui.

#35
lopi

lopi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,175
  • Înscris: 11.10.2006

View Posttitix, on Sep 19 2007, 12:58, said:

Mi am luat de 2 zile thrusmaster 2 in 1 rechargeable wireless.
http://www.itpromo.r...ad_pc_ps2~75883
Am dat destul pe el, dar ma rog, e un moft de ziua mea. Vreau doar sa contrazic pe cineva mai sus care spunea de delay. Pe scurt, nu exista. Conexiunea este pe 2.4 GHz, mult mai mult decat e nevoie. Are motoare in fiecare maner, memorie pt setari, poti sa schimbi schema practic instantaneu deci poti sa folosesti 2 setari in acelasi joc, asa ai practic mai multe butoane pt diferitele chestii (in cazul in care nu erau de ajuns). Toate butoanele pot fi programate.
Acumulatorii sunt cam mici ce i drept (1200), dar scrie in manual ca poti sa pui de cat vrei (AA sa fie). Daca ramai fara acumulatori in timpul jocului, iti dau baietii si cablu, ca sa poti continua si acumulatorii se incarca in timp ce joci.
Ce sa mai zic... leduri in butoane, chip EEPROM ca sa salvezi mai multe scheme - nu stiu cate, am pus 3 deocamdata  , in apartament cu 4 camere merge de oriunde (nu ca ar fi nevoie :D), am incercat chiar si din baie :D.

Chestia e ca e mai scump, dar nu ai ce sa mai ceri de la el. As fi preferat sa fie pe albastru, dar asta e :)

Mi-am luat si eu modelul asta. Este excelent, chiar mai bun decat modelul mai vechi de la ThrustMaster. Nu are delay, merge super ok. Il recomand.  :coolspeak: Eu l-am gasit la 90RON. La pretul asta cred ca este cea mai buna alegere.

Edited by lopi, 13 October 2007 - 01:33.


#36
ZooZ

ZooZ

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 13.10.2007
eu ma gandeam la asa ceva : http://www.emag.ro/a...--pETJOY-ET2129 are force feedback...arata foarte bine....si e si ieftin...ce parere aveti? :peacefingers:

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate