![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Vector Linux
Last Updated: Jul 09 2007 09:49, Started by
seby87
, Jul 08 2007 21:20
·
0

Posted 08 July 2007 - 21:20

Salutare! Tocmai mi-am instalat o versiune de linux,anume Vector Linux,instalarea decurs ok dar se pare ca nu poate rula in modul grafic.Imi afiseaza eroarea "Recent X-Window was respawned too short" , dupa care imi zice sa incerc 1 minut si sa incerc iara "init 4". Stie cineva ce pot face sa remediez problema?
![]() Multumesc anticipat! |
Posted 09 July 2007 - 09:49

vezi in /var/log gasesti un fisier X.org.log sau ceva in genul asta, si vezi ca fiecare linie incepe cu ceva in genul (II), (EE) (WW) vezi ce linii au EE in cap
ca sa ajungi acolo, in caz ca nu stii sa folosesti textmode ctrl+alt+f1 ca sa intri in text-mode dupa ce te loghezi dai: # cd /var/log # ls # vi <numele fisierului> <= poti apasa tab ca sa iti completeze automat restul denumirii, vezi ca literele mici sau mari conteaza |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users