![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
probleme cu variabile
Last Updated: Apr 23 2004 15:59, Started by
radd
, Apr 22 2004 10:21
·
0

Posted 22 April 2004 - 10:21

mesteri ai Flash-ului : :cya:
in "_root" am 4 movie-clipuri (a0,a1,a2,a3) in fiecare dintre ele sunt alte 4 variabile (b0,b1,b2,b3) cu care retin nr intregi (in total sunt 4*4=16 variabile dispuse in moduri egale in cele 4 movie-clipuri deci exista 4 de b1,4 de b2...).problema este ca nu stiu sa le modific valorile tuturor(in interiorul unui for).am incercat cu eval("_root.a"+i+".b"+j) dar nu merge pentru ca ce e in EVAL trebuie sa fie symbol-uri. daca nu, as vrea niste link-uri pe unde sa mai intreb stiu ca sunt sute de alte posibilitati dar pt scriptul care l-am facut,aribuirile din alt movieclip neutru merg cel mai bine.deci care-i functia cu care le modific (utilizant 'i' si 'j' ale unor for-uri). :help: |
Posted 22 April 2004 - 13:29

de ce te chinui cu structuri repetitive?
cel mai simplu e sa fol. variabilele direct... oricum for(i=0;i<4;i++) { for(j=0;j<4;j++) { set("_root.a" + i + ".b" + j, valoare_noua); } } cred ca megre... doar cred... succes! |
Posted 23 April 2004 - 15:59

ahh stiam de functia asta dar nu credeam ca acum tre' s-o folosesc
merge mai !! multumesc mult !!! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users