![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
salvare pdf si nu deschidere
Last Updated: Apr 19 2004 20:33, Started by
petman
, Apr 18 2004 13:46
·
0

Posted 18 April 2004 - 13:46

Am mai multe fisiere pdf pe site. Am facut eu o pagina de download dar as vrea ca atunci cand dau click pe un link care duce la un fisier pdf sa-mi apara optiunea de salvare si sa nu mi-l deschida. Pagina e html pur si fara nici un fel de script.
Cum pot sa fac acest lucru? Pentru exemplificare: www.senzor-suceava.ro/download.html |
Posted 18 April 2004 - 20:51

Hmmm, chiar nimeni?
Poate nu ati inteles ce vreau eu. Vreau un script sau o alta smecherie care, atunci cand cineva da click pe un link care duce la un fisier pdf, sa faca sa apara un fel de pop-up cu mai multe optiuni: view, save as..., save etc. Anyone? |
Posted 18 April 2004 - 21:04

Pai depidne de computer, nu de IE sau HTML.
Daca vizitatorul are instalat Adobe Acrobat Reader, atunci il va deschide automat in IE Nu poti face nimic impotriva acestui lucru. Daca nu are programul instalat, atunci apare fereastra dorita de tine. Singura posibilitate este sa le arhivezi zip. |
Posted 18 April 2004 - 21:10

Nasol.
Singura solutie ramane un pop-up care sa aiba aceste optiuni. Ramane pe tapet problema. |
Posted 18 April 2004 - 23:05

Nu e ma simplu sa le arhivezi... sau ceva de genul?
Eventual langa link sugerezi utilizatorului sa faca clic dreapta / save as... |
Posted 19 April 2004 - 16:24

Ai putea incerca sa servesti fisierul via PHP. Ceva in genul
Daca plugin-ul se uita dupa Content-type, l-ai pacalit. Daca insa se uita dupa extensia fisierului (ma cam indoiesc totusi), trebuie sa modifici si extensia fisierului din al doilea header. In cazul asta trebuie sa-ti avertizezi utilizatorii sa salveze cu extensia pdf, ceea ce e cam aiurea. Nu prea am timp sa testez scriptul ala, dar sper sa functioneze. |
Posted 19 April 2004 - 20:01

Intr-un fisier cu extensia .php.
fisier.pdf trebuie sa existe pe disc (in webserver) Poti sa complici scriptul PHP, in sensul ca poti sa-i trimiti printr-un paramentru fisierul PDF pe care sa-l serveasca (ex: http://www.domeniu.r...?file=something). Oricum testeaza-l asa deocamdata. Nu sunt foarte convins ca o sa functioneze. |
Posted 19 April 2004 - 20:33

Chestia e urmatoarea. Eu am deja pagina web in html chior....si as vrea doar sa inserez un cod ceva in aceasta pagina.
Oricum.... pina vineri cand mai ajung la calc asa o sa ramana. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users