![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
firma mea de web design
Last Updated: Aug 21 2004 17:05, Started by
radd
, Apr 14 2004 12:14
·
0

Posted 14 April 2004 - 12:14

daca imi fac o firma de facut pagini web o s am probleme cu programele nelicentiate folosite? s da amenda sau s fac controale la firmele c s ocupa cu d'astea? :help:
|
Posted 14 April 2004 - 12:29

Incearca sa folosesti programe free sau linux, sigur vei gasi ceva decent. Si daca faci bani, incearca sa si dai acolo cativa dolari pentru oamenii care ii merita.
|
Posted 14 April 2004 - 12:35

Marea problema este Macromedia Flash, daca ai de gand sa folosesti asa ceva. Pentru restul, se gasesc foarte usor inlocuitori, mai ales sub Linux. Editoare de text gasesti cu duiumul, iar pentru grafica poti sa folosesti GIMP (nu se ridica la performantele Photoshop-ului, dar nu e chiar de aruncat).
|
Posted 14 April 2004 - 12:40

Quote Originally posted by radd daca imi fac o firma de facut pagini web o s am probleme cu programele nelicentiate folosite? s da amenda sau s fac controale la firmele c s ocupa cu d'astea? :help: 1.DA 2.DA |
Posted 14 April 2004 - 17:54

radd, nu tre sa te sperii
tre sa gandesti pozitiv: n-o sa faci tu cine stie ce in flashu' macromediei si daca o sa faci nu te verifica nimeni, NIMENI cred ca toata lumea care a luat macar 1 data flashu' de coarne sa gandit la lucru la care te gandesti tu acum pt. ca cca. 3 sferturi (parere personala, poate cunoscatorii o sa ma contrazica...) din flash e destinat crearii aplicatiilor ce pot fi rulate pe net (in browsere, mai exact) si doar 1 sfert pentru exe-uri.... nu sta nimeni de la macromedia sa ia google-ul la rand de la prima pg. care contine cuvinte cheie ca web design, profesional, portfolio, s.a. pana la infinit:) concluzie apucate odata daca alegi 1 astfel de drum batut de multa lume in ultima vreme (o lume priceputa sau mai putin, originala sau mai putin, dupa cum am putut vedea intr-unul din thread-urile precedente :)) end. |
Posted 15 April 2004 - 16:09

OFF TOPIC
alex stiu de unde tzi-ai luat avatarul. nu e tare tipul? |
Posted 16 April 2004 - 16:40

acu' stau si ma intreb
OARE vine fotograful ala (de pe unde am luat poza / ca nici nu mai stiu de pe unde) si ma da in judecata?!?!??!????!?!?! :) / :) / :) |
Posted 28 April 2004 - 14:48

si eu imi fac de 2 ani de zile
timp sa ai, cunostinte sa acumulezi in timpu care il ai si nervi sa suporti fitzele clientilor |
Posted 28 April 2004 - 15:00

ca sunt unii care te freaca de te indoaie, si apoi spun ca tot nu le place :drac:
|
Posted 30 April 2004 - 19:45

BIGphAntom
u got that righ si nu cred ca ai dat inca de aia mofturosi tare :) |
Posted 01 May 2004 - 21:14

dar nu poti s faci un fel de pre-contract prin care stabiliti ce si cum ca sa nu apara nazuri?
chiar si atunci cand faci comanda la un sacou, te masori intai nu???? e spre binele ambelor parti |
Posted 07 May 2004 - 18:51

:ciocan: o idee buna, dar ce inseamna firma pentru tine?
nu e mai usor sa faci un site cu o oferta decenta, cu exemple ale muncii tale si sa ii faci publicitate? cel putin mie imi pare o ineptie sa imi fac o "firma" de genul asta. bafta mare! :oK: |
|
Posted 08 May 2004 - 22:19

pai treaba e ca atunci cand faci un site unor alte firme (pe bani) acestia din urma trebuie sa-si dovedeasca plata acelor bani (care ajung la mine) prin inmanarea unei chitante care va rula atat pe firma mea cat si la ei. astfel totul este legal si lumea are parca mai multa incredere in tine
gresesc? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users