![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
incarcare swf nou peste cel vechi
Last Updated: Apr 06 2004 15:14, Started by
lixandru
, Apr 06 2004 15:00
·
0

Posted 06 April 2004 - 15:00

SALUT
am facut si eu un site in flash. daca dai clic pe un buton imi incarca peste swf main un alt swf(am folosit "loadMovie") Problema este ca trebuie la un capitol din site sa fac update la 7 zile. Dupa modificare il ridic pe server si trebuie sa dai din InternetExplorer "delete files" ca sa vad noul swf. Aveti ideie de ce, sa ce trebuie sa fac ca sa nu mai fie default vechiul swf din temporare? nota: am incercat sa schimb denumirea swf-ului dar atunci problema este swf cu butoane care ramane cel din temporare cu link-ul catre vechiul swf |
Posted 06 April 2004 - 15:06

Poti sa incerci niste workaround-uri, dar nu-s garantate 100%:
- setezi pagina sa nu fie salvata in cache (lucru ignorat de browsere, cateodata); aici te mai poate incurca cache-ul serverului/ISP-ului, daca este proxy transparent etc. - in "loadMovie", la adresa, adaugi o variabila oarecare cu valoare un numar aleator, astfel incat sa-l "pacalesti" ca incarca de fiecare data altceva (exemplu gasesti in documentatie). |
Posted 06 April 2004 - 15:14

multam dar am incercat
se incarca pe rand: index.html avand integrat main.swf in main incarc automat butoanele am schimbat demumere swf ex 331, 332 dar butonul cu link-ul respectiv ramane ce vechi si ar trebudi deci sa schimbsi swf-ul cu butt, apoi swf-ul main multam oricum, am crezut ca se poate ceva mai simplu din flash de ex _root.loadMovie("xxx.swf", 2) |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users