![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Dimensiune variabila la <Input type="text">
Last Updated: Apr 07 2004 02:40, Started by
iuliandum
, Apr 02 2004 21:02
·
0

Posted 02 April 2004 - 21:02

E o problema care nu-mi da pace. Am scris un formular de introducere date in HTML pt data. Adica zz-ll-aaaa. Cu alte cuvinte am scris pt a introduce data si ziua iar pt an am pus maxlength=4, fireste. Chiar pt un design mai placut am pus size="1" ca dimensiune "boxului" sa fie exact cit 2 cifre.
Problema care se pune este ca pe un browser (Internet Explorer 6) imi arata frumos, adica dimensiunea boxului este exact cit cele 2 cifre dar pe un alt pc, tot cu IE 6 dimensiunea boxului este mult mai mare si mi se da toata formatarea peste cap. A patit cineva asa ceva? Care sa fie cauza? Ce rezolvare sa existe? Multumiri de pe acum pt timpul acordat |
Posted 07 April 2004 - 02:40

Seteaza marimea boxului cu CSS. Ceva de genul:
<style> .date { width: 1em; height: 1em; padding: 0.1em; } </style> <input type="text" class="date" maxlength="2" />Joaca-te cu marimile ca sa vezi cum preferi. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users