![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
vertical align intr-un div
Last Updated: Mar 22 2004 09:47, Started by
Hellriser
, Mar 08 2004 17:03
·
0

Posted 08 March 2004 - 17:03

.clasa {
position:absolute; top:0px; left:0px; width:100%; height:50px; border-color:border: 1px solid #7F9DB9; vertical-align:middle; } text
De ce textul nu este aliniat pe centrul vertical? Cum as putea sa fac acest lucru ? |
Posted 21 March 2004 - 20:27

http://www.w3.org/TR...-vertical-align Proprietatea aia aliniaza un element de tip inline (text, )... ceea ce nu este posibil decat daca bagi textul intr-un element bloc a carui inaltime sa o cunosti (deci alinierea nu va fi perfecta).
Daca vrei un exemplu de aliniere pe verticala a unui element de tip bloc vezi "site-ul" meu... |
Posted 21 March 2004 - 21:26

Stiu ce este vertical-align. Pe mine ma intereseaza cum se face cand este vorba de div-uri. Am gasit solutia: position:absolute .
|
Posted 22 March 2004 - 09:47

Mda. Marea problema insa este ca nu stii cat de inalt este textul, deci nu stii cat spatiu trebuie sa ai deasupra. De asta spuneam ca poti alinia pe verticala doua div-uri imbricate cu conditia sa stii inaltimea div-ului interior.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users