Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 

DoQ (Închis).

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
26 replies to this topic

#1
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006

                                 Vor aparea doua noi posturi TV pe piata media.

  • Consiliul National al Audiovizualului (C.N.A.) a acordat, în sedinta de ieri, doua licente de televiziune grupului IKO, care opereaza si postul pentru copii Minimax, una pentru un post de televiziune de sport si una pentru un post de documentare.
  • Postul de documentare se va numi Doq si va difuza în special materiale europene, dintre care si un procent considerabil de documentare românesti. Postul se va lansa în primavara anului 2007, va avea emisie 24 de ore pe zi. Targetul va fi format din publicul cu vârste cuprinse între 18 si 49 de ani. Radu Morar, reprezentant Minimax, prezent la C.N.A. în echipa care a cerut licentele, a declarat ca postul Doq va reprezenta o alternativa mai ieftina la actualele posturi de documentare. Radu Morar a declarat ca IKO a avut deja discutii cu operatorii de cablu, R.C.S. si cablistii mici fiind de acord sa retransmita posturile. „Cu U.P.C. este putin mai greu“, a spus el.
Sursa: http://www.gardianul...dia-s91128.html
--------------------------------------------

Consiliul National al Audiovizualului (C.N.A.) a acordat ieri doua licente audiovizuale grupului IKO, care opereaza si postul pentru copii Minimax. DoQ TV va fi un canal dedicat documentarelor, iar Sport Klub Premium va transmite sport.                                                                  
  • Radu Morar, reprezentantul postului DoQ TV, a spus ca postul se adreseaza publicului intre 18 si 49 de ani, se va lansa in primavara, va emite non-stop si va fi distribuit prin cablu la un pret 0,05 euro pentru fiecare abonat.   Sursa: http://www.evz.ro/ar...hp?artid=295123
----------------------------------------
  • IKO România și IKO Poland au luat licențe audiovizuale pentru România și Centrul și Estul Europei, una pentru canalul Doq, respectiv Sport Klub Premium.
  • Doq se va distribui prin cablu la un preț de 0,05 eurocenți pentru abonat pe lună. Publicul țintă este format din bărbați și femei de 18-49 de ani. Televiziunea va emite 24 de ore pe zi și este prevăzută a fi lansată în primăvara 2007. Televiziunea va achiziționa filme documentare realizate inclusiv în România. Licența este valabilă pentru teritoriile României, Poloniei, Ungariei, Cehiei, Slovaciei, Serbiei, Bosniei, Sloveniei și Croației. Programul este format din emisiuni de entertainment factual, biografii și documentare de călătorie. Licența este deținută de S.C. IKO România S.R.L., director general Kokeny Tamas.
Sursa:    „Media Expres“.

Edited by megafanro, 07 March 2007 - 00:11.


#2
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006

Mai mult sport si stiinta pe telecomanda romanilor.

O alternativa mai ieftina la Discovery si un post de sport pentru barbati educati sunt ultimele aparitii in grila romaneasca de TV.
  • Sport Klub Premium si Doq au primit ieri licenta de televiziune de la Consiliul National al Audiovizualului. Cele doua posturi sint operate in Romania de grupul Iko, care mai detine in portofoliu canalul pentru copii Minimax, Sport Klub, Cool TV si Film Plus.
In vizor: documentarele romanesti.
  • Doq va face concurenta pe segmentul documentarelor, aducind insa in prim-plan productii europene si romanesti. Postul se va lansa in primavara acestui an si va emite, 24 de ore pe zi, documentare din „toate domeniile de activitate“, potrivit reprezentantilor acestuia, prezenti la sedinta C.N.A.. Printre programele difuzate pe Doq se vor numara documentare de calatorie, programe de divertisment, de divertisment factual, precum si biografii. „Suntem inca in negocieri pentru contractarea mai multor documentare, atât cu case de productie romanesti, cât si cu unele din afară“, s-a limitat sa declare Mihai Ursoi, directorul executiv al postului Sport Klub Premium.
  • Sediul central al televiziunii va fi in Romania, dar postul va emite si in alte tari din Europa Centrala si de Sud-Est, cum ar fi Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Serbia, Bosnia, Slovenia si Croatia.
Mai ieftini decit restul.
  • Prezent la sedinta C.N.A. in echipa care a solicitat licentele, Radu Morar, reprezentant Minimax a declarat ca postul Doq va reprezenta o alternativa mai ieftina la actualele posturi de documentare, el fiind distribuit, pentru cablisti, la pretul de 0,05 eurocenti per abonat. Grupul IKO a avut deja discutii cu operatorii de cablu, iar R.C.S. si cablistii mici sunt deja de acord sa retransmita posturile. „Cu U.P.C. este putin mai greu“, a mai spus el pentru MEDIAFAX.
Nisele sint destul de pline.
  • Discovery Channel, Animal Planet sau National Geographic sint principalele concurente pentru Doq. Discovery Channel are o acoperire urbana de 81% si un profil asemanator cu National Geographic, ale carui programe ajung in peste 2,7 milioane de case din Romania. Pe acelasi segment mai activeaza insa si Viasat Explorer, Viasat History, Discovery Civilisation, Discovery Science, Discovery Travel&Living Zone Reality si Travel Channel.
Sursa: http://www.cotidianu...Hash=469d69fd9o

Edited by megafanro, 07 March 2007 - 00:31.


#3
hanssick

hanssick

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 427
  • Înscris: 11.07.2006
Pe cand la noi canele gen rtl ro,prosat 1 ro sau altele de aceeasi factura serioasa si la fel in ceea ce priveste calitatea,ca de gen televiziuni hu gen second hand sau thirdhand m-am cam saturat! <_<

#4
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,845
  • Înscris: 07.07.2009

[ https://i.imgur.com/84o9wbX.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] - RECOMANDĂRILE LUNII AUGUST 2017


SERII ÎN PREMIERĂ

Attached File  Yamato_battleship_under_construction.jpg   150.15K   2 downloads

Ultima redută a marinei militare
pe 5 august, de la 21:00


Povestea remarcabilă a minusculei flote a SUA care are purtată cea mai mare victorie din istoria modernă a navelor de război. Amenințată cu distrugerea iminentă a masivei flote japoneze, care avea în frunte cea mai puternică corabie de război construită vreodată, cuirasatul Yamato, şapte distrugătoare americane şi escortele sale (numite în jargonul militar „conserve”) au reușit să învingă japonezii, între 23 şi 26 octombrie 1944, în Bătălia din Golful Leyte - Marea Filipinelor, una dintre cele mai mari înfruntări navale din istorie.

FILME DOCUMENTARE ÎN PREMIERĂ

Attached File  i-04079_3_letter.jpg   348.41K   2 downloads

Secretul avionului Luftwaffe și Al Doilea Război Mondial
pe 19 august, de la 21:00


Designerii germani de aeronave militare au creat capodopere cu decenii înaintea omologilor lor din alte țări puternice. Pentru a asigura superioritatea aeronavei Luftwaffe, designerii acesteia au testat în premieră concepte extrem de avansate, inclusiv aripi înclinate în spate, decolarea verticală sau bombardierele invizibile de tip „stealth”.

ZIUA TEMATICĂ

Cele mai sângeroase bătălii din istorie - pe 13 august, între orele 10:00-20:00.

Attached File  fro.jpg   413.85K   1 downloads

Frontul iadului
de la ora 10:00


O privire detaliată asupra a trei dintre cele mai importante bătălii ale celui de-al doilea Război Mondial: ofensiva din Ardeni, bătălia de la Kursk și debarcarea aliaților în Normandia.

Attached File  bat.jpg   403.6K   1 downloads

Bătălii decisive
de la ora 13:00


Cele mai devastatoare și pline de implicații bătălii pe care le-a avut omenirea în decursul formării ei, de la bătălia de la Termophilae până la atacurile hunilor conduși de Attila asupra Imperiului Roman.

Attached File  raz.jpg   382.39K   1 downloads

Războiul Coreean
de la ora 14:00


Istoria documentată a Războiului Corean, care a stabilit legile conflictului dintre Est / Vest în timpul erei nucleare și în același timp a adus o lume neștiuitoare mai aproape ca niciodată de războiul atomic. În acest episod, un atac surpriză al Coreei de Nord ia pe nepregătite forțele ONU, care luptă cu spatele către mare.

Attached File  aer.jpg   105.75K   2 downloads

Războaie aeriene din viitor
de la ora 16:00


Haideți să aruncăm o privire asupra performanțelor de ultimă generaţie ale avioanelor F-22, F-35 şi Eurofighter Typhoon. De asemenea, vom compara și profilele adversarilor precum avioanele rusești Su-35s şi su-37s, dar și omologul lor chinez, Chengdu J-10. Apoi, aceste aeronave vor fi aruncate împreună în aer într-un „scenario de combat” foarte realist. Interviurile cu specialiști din industria militară și animațiile CGI vor oferi telespectatorilor un spectacol unic al celor mai avansate tehnologii din aeronautică.

Attached File  mis.jpg   304.38K   2 downloads

Misiuni periculoase
de la ora 18:00


În timpul iernii aspre din nord-vestul Canadei, satele de la distanţă şi șantierele de lucru sunt de obicei rupte de lume. Pentru a menţine permanent legătura cu ele, un tenace grup de camioane de mare tonaj aduc cele necesare celor aflați în dificultate, fiind nevoiți să străbată mii de kilometri de drumuri troienite pe suprafețele înghețate ale lacurilor canadiene. Uneori gheața nu poate susţine platformele grele iar şoferii trebuie să aibă în permanență grijă ca ei, și ca încărcăturile lor prețioase să nu eșueze prin apele pline de pericole.

Culoarea războiului
de la ora 19:00


Continuând călătoria epică în adâncul celui de-al doilea război mondial, acest documentar premiat pentru cea mai bună imagine revine pentru a dezgropa arhive şi colecţii personale ce nu au mai fost folosite până acum. Această serie relevă extraordinara relație dintre un soldat şi instrumentele de care vrea să scape cât mai repede... De la uniforma care l-a protejat în vremuri crâncene, până la insignele și medaliile de care se diferențiază față de camarazii săi de arme.

TRIPLA DE SÂMBĂTĂ

Cele mai populare programe ale noastre, trei episoade unul după altul! Pe 26 august, între orele 11:00–20:00.

Attached File  det.jpg   379.79K   2 downloads

Detectivii din adâncuri
de la ora 11:00


Echipele de scafandri-detectivi utilizează astăzi tehnologii de vârf pentru a afla poveștile navelor naufragiate. Fiecare episod investighează un mister subacvatic, folosindu-se de fascinantul material filmat subacvatic, grafică generată de computer, interviuri cu experți în domeniu, arhive uimitoare și reproduceri dramatice.

Attached File  va.jpg   192.58K   1 downloads

Valul ucigaș
de la ora 14:00


Nimic nu face televiziunea mai potrivită decât captarea istoriei așa cum s-a întâmplat ea, chiar dacă obiectul filmării îl reprezintă o cameră video personală, un telefon, sisteme de supraveghere sau un cameraman profesionist dar incredibil de norocos. „Unda de șoc” este un serial excepțional care prezintă cele mai tari momente surprinse cu ocazia unor evenimente catastrofice și apoi, folosindu-ne de ultimele noutăți în materie de tehnologie grafică, vom diseca pelicula video, dezvăluind vederi 3-D uimitoare și explicații detaliate pentru ceea ce s-a întâmplat în realitate. De la prăbușirea catastrofală a podului din Minneapolis până la explozia la bord a super-portavionului USS Forrestal, vom arunca o privire în detaliu asupra poveștilor din spatele știrilor de pe prima pagină a ziarelor și vom cunoaște oamenii care au depășit tragedia cu ajutorul incredibilului lor spirit uman.

Attached File  uni.jpg   165.84K   1 downloads

Universul
de la ora 17:00


E timpul pentru o nouă privire asupra unui univers foarte vechi. În tainele ascunse de acesta, descoperim secretele din trecutul nostru şi cheia pentru un viitor mai bun. Au trecut mai mult de cincizeci de ani până la primul zbor în spațiu, dar cerurile ne sunt în continuare închise pentru alte descoperiri senzaționale. Roverele robotizate ne-au arătat prima dată stâncile roşii de pe Marte. Telescoapele performante capturează imagini cu stele care se nasc dar și cu transformarea lor în găuri negre. Toate acestea au schimbat semnificativ modul în care am început să privim lucrurile. Există oare altă planetă care să poată susţine viaţa? Sau niciun loc nu e ca acasă?

Sursa: https://zonadetelevi...ugust-2017.html

Edited by Kalman2007, 28 July 2017 - 15:30.


#5
queens_

queens_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,515
  • Înscris: 14.02.2018
De astazi, postul DoQ este disponibil si in grila celui mai mare operator de cablu din România : RCS&RDS.

#6
AidenIrish

AidenIrish

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,746
  • Înscris: 08.08.2018
DoQ are program dedicat în ziua de Halloween. Începe la 18.

#7
popika77

popika77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 258
  • Înscris: 17.05.2012
Pe ce frecventa este DoQ ?

#8
AidenIrish

AidenIrish

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,746
  • Înscris: 08.08.2018
La ce operator?

#9
narciso

narciso

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 810
  • Înscris: 18.03.2009
Traducerea lasa de dorit.

#10
popika77

popika77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 258
  • Înscris: 17.05.2012
La DIGI

#11
Veverita_8

Veverita_8

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 378
  • Înscris: 08.10.2018
Scanează frecvența pe care se afla Film Now HD.

#12
wiwwwau

wiwwwau

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 384
  • Înscris: 05.07.2018
Doq se închide pe 31 martie

#13
CABLE MAN

CABLE MAN

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,859
  • Înscris: 11.01.2006
Mai bine.Era un canal de umplutura cu preluari  de documentare vechi de pe HISTORY.

#14
Cosmin342

Cosmin342

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,020
  • Înscris: 18.04.2017
Umplutura? In niciun caz nu era post de umplutura. Documentarele erau de calitate.
Marea lor problema a fost subtitrarea

#15
wiwwwau

wiwwwau

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 384
  • Înscris: 05.07.2018
Doq încă emite

#16
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018
Si la această oră emite.

#17
BogdanI33

BogdanI33

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,564
  • Înscris: 03.01.2019
Până la 12 noaptea emite...apoi mira ca la DIGI locale

#18
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,023
  • Înscris: 31.07.2007
Pacat ca n-o sa mai emita. Erau documentare interesante marca History, mai vechi, din era pre-Pawn Stars si Storage Wars. Da, traducerea era aiurea, da' sincer nu prea stateam sa citesc.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate