Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pagina Wikipedia

Masina veche sau indatorat in ban...

Incalzire cu Boiler cu PDC + IPAT...

Salariu de șofer Uber 8000 l...
 Problema token semnatura electron...

Incarcator diy China

Unde au disparut tancurile federa...

RMN Decontat
 Jgheab clasic forma "U"- ...

Reparatie plafoniera LED

Problema PC - se blocheaza sau re...

Notebook HP 840G2 - Upgrade RAM, ...
 Defect ciudat Videorecorder Panas...

lege de reglementare a shrinkflat...

Care este cota parte la succesiun...

Camera auto DVR PNI Voyager S2600...
 

Noua Toyota Corolla

- - - - -
  • Please log in to reply
215 replies to this topic

#55
adizaha

adizaha

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,207
  • Înscris: 17.06.2005
pentru romani o masina de 30 000 euto este masina de lux.
un Passat full este masina de lux, o laguna full e masina de lux etc.

asta am vrut sa spun, ca passatul nu e o masina de lux dar e perceputa ca atare. passatul nu iti da nici un status social. dar e perceputa ca ti-ar da.

mai sus cineva a remarcat faza cu xenoanele. asa e. le.am confundat. am o raca de mai de mult pe retardatii care merg cu proiectoarele aprinse pe vreme perfecta si prin oras si am facut trecerea de la xenoane la proiectoare. pe de alta parte. judecata ramane in picioare. si ce daca are xenoane sau nu are? eu am condus si fara si conduc si cu. si?

hai sa fim seriosi, lucrurile cu adevarat importante sunt cele care tin de siguranta. iar pe lista sigurantei xenoanele mi se par la urma. poate gresesc. e o opinie. sunt ca si camera la telefonul mobil.

discutia cu masinile de lux japoneze si cele europene am mai purtat-o in particular cu cineva.
asa este. masinile de lux (ma refer la cele pe ste 100 000 sau de pe acolo) au fata de cele japoneze ce avea parisul fata de micul paris. totusi eu nu cred ca nu e in puterea japonezilor sa le depaseasca in viitorul apropiat. totul e sa inteleaga si ei saracii ce e in mintea europeanului.
despre americani nu trebuie sa vorbim aici. faptul ca ei apreciaza BMW si Mercedes se datoreaza si altor aspecte de ordin istoric si al subconstientului colectiv.

dar, discutia noastra se poarta despre Corolla. nu masini de lux, si nici altceva.
este o masina fiabila (nu or fi toate celelalte bune si tocmai corolla nu respecta blazonul japonez)
da, masinile japoneze din europa nu corespund dorintelor vizuale (de design) ale europenilor. de aia Toyota e nr. unu mondial si nr. 1 american dar nu si nr. 1 in europa. (parca nu e, nu?)

ce am vrut eu sa spun celui care a postat suna asa: nu spune ca aceasta masina nu e buna doar pentru ca: ti-a prezentat-o un dobitoc, nu iti place tie designul, si mai ales, nu corespunde viziunii VW pe care o ai despre masini.

eu am fost la showroom renaul interesat de laguna II facelift. porcul cu care am vorbit putea fi de ajuns sa ma determine sa iau alt model de masina de la un alt producator. cu toate acestea, stiind ce vreau (cum a aratat cineva mai sus) am mers la 70km de orasul meu la alta reprezentanta si mi-am luat de acolo masina pe care o doream.

a atins cineva problema serviceului, romaximus. corect. dar nu uita ca nu exista service "per se" in romania (cine stie daca o fi si pe afara.

daca romaximus stie un service care nu e la mai mult de 200km de mine eu ma duc si fac numai acolo reviziile. in prezent fac reviziile in orasul de unde am cumparat-o adica la 70 km. am service la 13km dar e populat cu dobitoci asa ca prefer sa merg acolo.

eu pariez pe corolla. si ma refer la fiabilitate, caracteristici tehnice, consum etc.
pe de alta parte eu resping din start Opel, vw, si alte masini germane care nu sunt mercedes si bmw. (le excludem pe cele tip porche. vorbim de ce ne permitem nu de ce ne-am dori)

p.s. si mai este un aspect. cei care va luati masini ca sa va dati mari cu ele. ca o prelungire a egoului sau a stiti voi ce. cei care credeti ca daca ati luat un pasat full e ca si cum aveti un cayene full. cei care nu luati o masina mai ales pentru a va simti voi bine ci pe langa asta si pentru a va da masi la altii (sa nu uitam, cu proiectoarele pornite cand nu e cazul ca marlanii) atunci voi astia nu aveti de ce sa va uitati la o corolla. e lipsit de sens.
cred ca imi dati dreptate toti

Edited by adizaha, 06 March 2007 - 21:03.


#56
AMDG

AMDG

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,091
  • Înscris: 23.01.2007
" passatul nu iti da nici un status social. dar e perceputa ca ti-ar da."

Afirmatia asta e valabila de exemplu in vestul Europei , nu in Romania unde Logan e cea mai vanduta masina .

" totusi eu nu cred ca nu e in puterea japonezilor sa le depaseasca in viitorul apropiat. totul e sa inteleaga si ei saracii ce e in mintea europeanului.
despre americani nu trebuie sa vorbim aici. faptul ca ei apreciaza BMW si Mercedes se datoreaza si altor aspecte de ordin istoric si al subconstientului colectiv."

Competitia e esentiala , si duce la masini mai bune pentru toti .

"dar, discutia noastra se poarta despre Corolla. "

Care are bineinteles si alternative , mai ales ca nu e deloc ieftina ca unele masini sud-coreene .

"pe de alta parte eu resping din start Opel, VW, si alte masini germane care nu sunt mercedes si bmw."

Sa inteleg ca Audi e o masina proasta , sau VW Phaeton ?

"cei care credeti ca daca ati luat un pasat full e ca si cum aveti un cayene full."

Nimeni nu crede asta - in primul rand se dumireste atunci cand deschide portofelul :)

#57
AMDG

AMDG

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,091
  • Înscris: 23.01.2007
"cum adica?"

Atata timp cat passat-ul e de 3 ori mai scump decat un Logan , e evident ca iti ofera alta imagine .

"cand o sa ajunga sud coreenii Toyota ..atunci o sa scada si preturile toyota"

Problema Toyota in Europa e grupul VAG . Cand o sa ajunga Toyota pe VAG la finisari si combinatii optionale , o sa scada si VAG preturile :)

"audi e o masina prea scumpa pentru ce ofera (parere proprie)"

Oamenii platesc imaginea , exact ca la un ceas elvetian in loc de Seiko .

"daca din tot ce produce VW se poate lauda numai cu phaetonul"

VW se lauda si cu Touareg-ul . Ideea e ca marca VW s-a deplasat ca imagine spre cele de lux odata cu lansarea Phaeton-ului si Touareg-ului . Toyota nu are pur si simplu echivalent in zona aceea .

"cum adica?"

Nu poti compara masini diferite ca pret - de aceea Lexus-ul de exemplu va fi perceputa mereu ( inclusiv in SUA ) ca masina de lux a saracului ce nu poate sa dea dublu sa-si ia una germana echivalenta ca motorizare . Un exemplu similar a fost Opel Calibra , Porsche-ul saracului :) - Opel e ca imagine undeva langa Citroen , nu langa VW .

#58
petrerai

petrerai

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 28.11.2006
salut din nou! Intr-un fel imi pare bine ca am reusit sa starnesc aceasta controversa, sper eu si constructiva...am de facut insa unele precizari: Nu cred ca am scris undeva  in posturile mele ca Toyota ( in special despre corolla) ca ar fi o masina de rahat. Am scris doar ca, in opinia mea, are aspect de masina ieftina, chinezeasca. Ba chiar am subliniat ca in ceea ce priveste abilitatile tehnice ale corollei nu ma pot pronunta din simplul motiv ca nu am mers cu ea. Este foarte posibil sa merg cu una si sa-mi placa mai mult decat in Passat. Dar nu asta e discutia centrala. Asa cum tuturor ne este clar gusturile nu se discuta. Poate ca unul dintre colegi are dreptate cand spune ca sunt influentat de ceea ce detin de vreo 10 ani incoace - adica VAG. Insa, asa cum am scris mai sus, as renunta cu mare placere nu numai la un vag in favoarea oricarei alte marci, daca as putea fi convins sa fac asta. Si aici sunt mai multe criterii de care, cred eu, trebuie sa se tina seama ( raport calitate/pret, fiabilitate, optionale, design si nu in ultimul rand valoarea la revanzare - masinile asiatice, din cate stiue eu, au o mare problema cu asta...in Romania cel putin, nu discut despre alte piete). In rest, xenoanele mi se par deja o optiune de siguranta si nu de fitze, cum incerca mai sus un coleg sa ne convinga. Si ca sa ma exprim mai clar, orice accesoriu - lame de stergatoare mai bune, xenoane samd, care-ti fac viata mai usoara si mai sigura la bord toate sunt de apreciat. Si xenoanele nu sunt dedicate masinilor de 100.000 de euro, ci tuturor soferilor, asta ca sa fim exacti. Daca sunt si adaptive ( lucru demonstrat tehnic) este cu atat mai sigur. Chestiunea cu cutia automata ( mai tarziu am inteles dintr-un articol specializat ca "multimode" nici macar nu este o cutie automata, ci doar una manuala robotizata) este intr-adevar o chestiune care poate fi privita ca un moft. Dar, daca exista si cineva este dispus sa plateasca pentru ea, nu inteleg de ce sa nu fie disponibila, macar ca optional. Desi, in articolul respectiv Corolla de 1,4 tdi 90 cp si multimode era facuta praf pe motiv ca este puturoasa, iar cutia transmite smuciturile specifice automobilului, eu as opta in continuare pentru o cutie automata. Asta din ratiuni de confort.In rest chestiunile legate de piele samd ma privesc personal si am explicat ca e o chestiune de gust. Pur si simplu mie imi place sa ma ased pe un scaun care arata mai bine, cu configuratie sport, electric, incalzit samd. Am spus ca nu consider acest lucru ca o deficienta a celor de la toyota ci doar ca mi-ar fi placut sa fi macar la asta peste vag. Din pacate observ ca nu se poate. cei de la vag sunt mai aproape de gusturile unora dintre noi. Cam atat.

#59
adizaha

adizaha

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,207
  • Înscris: 17.06.2005
asa da.
am inteles ce ai vrut sa spui.
sunt de acord cu tine cam in tot ce ai scris acolo.
diferenta dintre noi e ca eu resping din start VW :)
si fac asta din cauza atitudinii romanilor fata de vw.
stii sentimentul ala pe care il ai cand vezi zeci de mercedesuri conduse de romi?
este un sentiment care te face sa preferi masini Tata, sau mai stiu eu ce. si nu sunt anti-romi.
la fel si cu vw. este o un sentiment pe care il am eu fata de producatorul asta. nu din cauza lui ci din cauza romanilor si este foarte subiectiv.

de aia am mers pe masina frantuzeasca in ciuda a tot ce se spune despre Renault.

p.s. sper ca nu mergi cu proiectoarele aprinse aiurea. ca atunci ne suparam :)

#60
sanddy1964

sanddy1964

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,862
  • Înscris: 13.10.2006

 petrerai, on Mar 7 2007, 17:38, said:

Are aspect de masina ieftina, chinezeasca.
Asa cum tuturor ne este clar gusturile nu se discuta. Poate ca unul dintre colegi are dreptate cand spune ca sunt influentat de ceea ce detin de vreo 10 ani incoace - adica VAG.
Din pacate observ ca nu se poate. cei de la vag sunt mai aproape de gusturile unora dintre noi. Cam atat.
Corect.100%

In rest:
-am citit ca Laguna II-Klasse  :lol: e masina de lux in provincie. B)
-Bordul de A6 cu Navi ar fi urat de tot :P  (o sa inventeze Citroen un bord frumos, deocamdata ma face sa vomit ce au ei pe bord acolo la C4-anosta masina, fie vorba intre noi dar nu poti ava pretentii) .
-O sa inventeze cineva un display de Navi rotund  :lol: pentru cateva persoane fan BMW si Mercedes.
-Plus multe chestii care par de bun simt despe marca Toyota DAR CARE NU AU LEGATURA CU CE SE DISCUTA AICI. Aici s-a spus ca aia nu stiu sa vanda in Romania (cum dreaq vand ei in America? de istetzi ce sunt aia probabil) dar si daca ar sti sa vanda, produsele sunt URATE.Ce legatura avem noi cu piata americana a Toyotei?
-Nu mai sariti in sus ca nu e bine! Gusturile nu se discuta.Eu am spus ce cred eu. Ce e obligatoriu sa haliti orice vi se serveste? Daca omu' se da jos dintr-o masina destul de "consistenta" si aia se uita la el cu spatele, ce sa faca? Sa cumpere in pofida evidentei? Masina e vanduta prost de personal incompetent uneori, e anosta si baietii se bazeaza pe faptul ca " nu se strica", nu e nevoie de service, de piese de schimb.Ia mergeti la Mercedes sa vedeti cum se vorbeste cu dvs? Sau la Audi? Si chiar la Seat , Skoda si altele.
-Nu a deturnat nimeni topicul spre Jetta vs Corolla.Trebuia din start facuta comparatia cu
Octavia 2. Eu as alege Octavia 2.
-A mai facut cineva o comparatie cu un ceas elvetian, unde se plateste marca.Timpul se masoara in secunde dar sunt ceasuri si ceasuri, masini si masini. Buna comparatie.De acord.
-Imi place si mie BMW (nu foarte tare, e drept) insa asta nu ma impiedica sa fiu fan Audi.
- Inteleg ca unii poate au si cumparat o Toyota.Le urez s-o stapaneasca sanatosi si fara evenimente sau Service cu probleme cel putin 10 ani.

ps Lasati flame-urile si cuvintele de gen "aberatii", "tampenii" , "debiteaza" etc. Va fac un deserviciu in dezvoltarea ideilor, anuleaza tot ce vreti sa transmiteti.

#61
petrerai

petrerai

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 28.11.2006

 adizaha, on Mar 7 2007, 23:22, said:

asa da.
am inteles ce ai vrut sa spui.
sunt de acord cu tine cam in tot ce ai scris acolo.
diferenta dintre noi e ca eu resping din start VW :)
si fac asta din cauza atitudinii romanilor fata de vw.
stii sentimentul ala pe care il ai cand vezi zeci de mercedesuri conduse de romi?
este un sentiment care te face sa preferi masini Tata, sau mai stiu eu ce. si nu sunt anti-romi.
la fel si cu vw. este o un sentiment pe care il am eu fata de producatorul asta. nu din cauza lui ci din cauza romanilor si este foarte subiectiv.

de aia am mers pe masina frantuzeasca in ciuda a tot ce se spune despre Renault.

p.s. sper ca nu mergi cu proiectoarele aprinse aiurea. ca atunci ne suparam :)
nu merg cu proiectoarele aprinse pentru ca vw Passat highline are senzori auto pentru aprinderea farurilor si sincer nu ma obosesc sa mai umblu la butoane. Senzorii aprind farurile ( doar farurile) atunci cand ei considera ca este necesar. Sincer, am proiectoare pentru ca masina pe care am cumparat-o a venit cu ele din grija celor de la pbn. Altfel, le-am aprins o singura data intr-o noapte ca sa vad daca sunt utile pentru mine si sincer din spatele volanului eu n-am sesizat nicio diferenta...Am inteles ca se folosesc exclusiv pe ceata, care se formeaza la o anumita distanta de sol, atunci luminand eficient marginile soselei. In rest, chestia cu proiectoarele nu ma pasioneaza, daca ai vrut sa stii despre asta. Consider ca fieare lucru trebuie utilizat pentru ceea ce a fost conceput. Insa, cred ca in mod normal nu ar trebui sa te deranjeze lumina proiectoarelor, la fel cum nici cea a farurilor. Asta daca ambele sunt reglate corect. De aceea, spre exemplu, nu prea sunt de acord cu montarea xenoanelor after market. Sunt de aproape 3-4 ori mai puternice decat becurile cu halogen, iar in lipsa auto-leveling standard exista posibilitatea orbirii celorlalti participanti la trafic. De asemenea nu sunt de acord cu xenoane de culoare albastra, ci cu cele cat mai apropiate de culoarea luminii naturale, adica albe. Deci, ca sa iesim din zona proiectoarelor - nu ma pasioneaza utilizarea lor decat pe ceata.
Cat de spre respingerea ta fata de masinile vag, pot sa-ti spun, in spiritul unor comentarii de mai sus, "crezi ca faptul ca merdes nu-stiu -care sau BMW X5 sunt conduse majoritar de populatia rroma le face mai putin bune sau luxoase?". Eu sincer prefer audi, o masina care imi satisface pe deplin toate gusturile, insa mi se pare putin cam scumpa pentru ceea ce face, in consecinta cu bani mai putini am ales VAG. :P

#62
cosmin26

cosmin26

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 11.03.2007
salut.doresc sa-mi exprim si eu cateva pareri in ceea ce priveste noua Corolla avand in vedere ca peste 2 saptamani imi soseste.Nu am fost niciodata un fan Toyota,pana acum conducand in cea mai mare parte frantuzisme,clio,megane cat si nemtesti.in fine la pretul care l-am  platit eu pe ea 17300eur cu tot cu vopsea mi se pare cea mai buna alegere de pe piata,am facut drive test cu seat leon,octavia 2 oprindu-ma la corolla,dupa un drive test cu versiunea 1.6 benzina vvt-i m-am decis.intradevar o masina de nota 10 la un pret bun

#63
AMDG

AMDG

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,091
  • Înscris: 23.01.2007

 cosmin26, on Mar 11 2007, 20:36, said:


E clar , fata de frantuzisme Toyota e ceva mai finisata . Si te si inteleg , pe banii dati nu puteai sa-ti iei o Octavia 1.6 FSI Trend , ca sa comparam versiuni cat de cat apropiate . Va fi interesat de vazut cat va valora peste vreo 4 ani .

Edited by MAK, 17 June 2007 - 14:43.


#64
horacescu

horacescu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 27.02.2007

 b0rgu`, on Feb 11 2007, 23:05, said:

E mai scumpa pentru ca in banii aia ai si taxe vamale. Dar e fabricata in Japonia!
deci nu e fabricata in japonia... ci in turcia si anglia... iar cei din turcia lucreaza chiar mai bine ca englezii...
eu am o Corolla D4D 2.0 si sunt super multumit inclusiv cu consumul...
imi place mult auris iar cand apare fiti pe faza ca o dau pe actuala la un pretz bunutz

#65
WildChild

WildChild

    Moderator

  • Grup: Members
  • Posts: 1,972
  • Înscris: 11.05.2006
Pfiu, da' s-au incins spiritele, nu gluma!
adizaha si sanddy1964, eu zic sa va mutati pe Head 2 Head daca aveti neaparat ceva de impartit. Sa va mai amintesc ca thread-ul este despre noua Corolla, pe cand despre xenoane, masini de lux si altele puteti vorbi in alte topicuri.

Multumesc si back to topic! ;)

#66
sanddy1964

sanddy1964

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,862
  • Înscris: 13.10.2006

 WildChild, on Mar 12 2007, 22:40, said:

Pfiu, da' s-au incins spiritele, nu gluma!
adizaha si sanddy1964, eu zic sa va mutati pe Head 2 Head daca aveti neaparat ceva de impartit. Sa va mai amintesc ca thread-ul este despre noua Corolla, pe cand despre xenoane, masini de lux si altele puteti vorbi in alte topicuri.

Multumesc si back to topic! ;)
Au disparut n-spe mii de chestii scrise aici...waw! :lol:  :lol:  Nici hartia si nici ecranul nu le-au suportat!!o pagina!!!
Ok, eu am spus ce am avut de spus!
Concluzie:
Toyota face numai masini urate-cel putin astea sub 30k sunt urate cu spume (exceptie Yaris-reusita masinutza). Merg in provincie , merg si la americani. Da la noi in Bucale nu merg.Sunt scumpe pt ce stiu sa faca.Si imaginea pe care o dau posesorului e una de: "medium toward low budget".In concluzie:
Masini mai bune:
Orice Honda, orice MASINA GERMANA, inclusiv de la Astra H in sus, Orice Laguna chiar si Laguna I, orice Renault Megane nitzel mai motorizat, Logan MCV diesel.
Lista e lunga.

ps cred ca e on topic. :lol:  :lol:

Edited by sanddy1964, 12 March 2007 - 22:06.


#67
b0rgu`

b0rgu`

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 249
  • Înscris: 03.09.2005

 horacescu, on Mar 11 2007, 22:36, said:

deci nu e fabricata in japonia... ci in turcia si anglia... iar cei din turcia lucreaza chiar mai bine ca englezii...
eu am o Corolla D4D 2.0 si sunt super multumit inclusiv cu consumul...
imi place mult auris iar cand apare fiti pe faza ca o dau pe actuala la un pretz bunutz

Noua Corolla a fost fabricata in prima faza in Japonia. Acum se va fabrica in Africa de Sud.
Aurisuri s-au fabricat primele 35 de bucati in Japonia. Acum se fabrica in Turica.

Edited by b0rgu`, 14 March 2007 - 11:59.


#68
romaximusro

romaximusro

    ↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑

  • Grup: Banned
  • Posts: 40,874
  • Înscris: 16.05.2005
adica 10% taxe vamale pt Corolla (sedanul),nu?

#69
b0rgu`

b0rgu`

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 249
  • Înscris: 03.09.2005
Da! Iar cele 35 de Aurisuri beneficiaza de subventie la taxa vamala, aceasta fiind suportata de Toyota Romania.

Edited by MAK, 17 June 2007 - 14:44.


#70
Zoro One

Zoro One

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 13.12.2006
Super, am reusit si eu sa comand noua Corolla, am citit si eu pe forum si va multumesc pt informatii, dupa ce am studiat piata m-am hotarat sa iai noua corolla diesel de 1,4 luna.
e clar si din discutii, este cel mai bun model la ora asta pe piatza pana in 20.000 de euro. initial nu condusesem niciodata Toyota dar de vreo 2 ani conduc numa japoneze in strainatate si m-au impresionat.
e adevarat, nu am vazut-o inca live, doar in poze pe internet, pt ca sunt 'capsunar' si nu sut in tara, dar merita investitia. din start am vrut sa iau diesel, am pornit cu ideea sa-mi iau un accent, dupa aia am zis...hai mai stau o luna, mai pun ceva si iau un megan sedan, apoi Ford focus, apoi corolla veche dar a parut asta in sfarsit asta care m-a dat pe spate. i-am zis lu nevasta-mea sa se duca imediat sa dea avansu de 500 E si cica pe la sfarsitul lui aprilie o sa vina. dealeru a zis ca inca se fac in japonia, dupa care in africa de sud, dar au foarte multe comenzi si de aia trebuie sa asteptam mai mult. Oricum...o luna doua...nu-i problema pentru o masina care poti sa o tii o viatza.
Mamaaa, de abia astept sa ajung sa dau o tura prin city cu masina. I-am dat deja si un nume:  "007 Action & Satisfactin". Adica de la anu 2007 in care o iau si pentru faptu ca o sa-mi aduca actiune si satisfactii. Dar aduce putin si a agent secret, nu?
Chiar am citit pe un site, a luat si 5 stele la un test de siguranta, care e destul de dur.
Mentionez ca sunt fost proprietar de dacie 1300, 1310 si reno 5 dar sincer...nu se compara cu noua corolla si nu pot sa fac aici compratii din moment ce inca nu am conduso.
Cei care ati primit deja masinile, va felicit si va rog mai povestiti cum merge ca sunt curios, mai ales despre dieselu de 1,4.
O sa va dau detalii dupa ce o primesc. A, si inca un amanunt am comandat albastru inchis metalizat ca sa iasa barele cromate din fata in evidenta precum si jentile.

Zoro

#71
sanddy1964

sanddy1964

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,862
  • Înscris: 13.10.2006

 Zoro One, on Mar 15 2007, 11:31, said:

Mentionez ca sunt fost proprietar de dacie 1300, 1310 si reno 5 dar sincer...nu se compara cu noua Corolla si nu pot sa fac aici compratii din moment ce inca nu am conduso.
Zoro
Felicitari.Este sper exact ceea ce-ti doreai si ce-ti trebuia...ca sa nu fie socul prea mare trecand direct pe vreun Passat sau Mercedes. :lol:
Bafta in exploatare si 1 milion :rolleyes:  de km fara evenimente .

#72
smythe

smythe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 117
  • Înscris: 11.01.2006
Sa nu amestecam Passat-ul cu Merc-ul! Si daca tot veni vorba de diesel, sa nu comparam vechiturile zgomotoase de la VAG cu diesel-urile silentioase si rafinate de la Toyota. Am facut drive test cu Corolla 1.6 VVT SOL si 2.0 D4D Luna, grozave motoare! Puternice, cuplu omniprezent, silentioase. M-am indragostit de ele. Sambata asta voi face un drive test si cu Avensis 2.2 D4D, daca dinamic masina va raspunde precum Corolla, poate o sa-mi schimb optiunea (tind sa dau avansul pentru o Laguna Luxury, unde raportul pret/dotari mi se pare foarte bun).

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate