![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
ARRAKIS to Earth: need help
Last Updated: Nov 22 2003 23:25, Started by
Irulan
, Nov 22 2003 22:40
·
0

Posted 22 November 2003 - 22:40

Salut.
In vara asta m-am apucat de web deasign. Am descoperit ca-mi place si vreau sa lucrez in domeniu. Problema e ca am nevoie de un portofoliu. Am invatzat pana acum html, ceva flash, photosop, si acum ma chiuni cu php si mysql. Daca vrea careva sa-i fac vreun site eu lucrez pe gratis. Am pus nishte chestii pe care le-am facut in flash si Photoshop aici . |
Posted 22 November 2003 - 22:55

man.... fa mult surfing pe net, uita-te la ceva reclame marfa, la site-rui msito si pe urma icnearca sa iti folosesti imaginatia, NU SA COPIEZI!
Ce ai facut aici e chestie de copil mik.... adik daca tu spu ica ai invatat Photoshop si flash, trebuia sa arate ca atare. |
Posted 22 November 2003 - 23:21

Ce nu arata ca atare? Ala nu era un site! Daca tot vrei sa-mi dai o lectie atunci fa-o pana la capat!...sau iti plac lucrurile facute pe jumatate?
|
Posted 22 November 2003 - 23:25

Quote Ce nu arata ca atare? Ala nu era un site! Daca tot vrei sa-mi dai o lectie atunci fa-o pana la capat!...sau iti plac lucrurile facute pe jumatate? pai si de ce ai dat link-ul ala ?! PS: ca sfat, redenumeste din prima.html in index.htm sau index.html si pe viitor cand vei da altcuiva link-ul catre site-ul tau nu va mai trebui sa specifici si pagina ! get it !? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users