Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Sfat plantare arbori pentru o mic...

rachiu din gemuri si dulceturi

Bara de cautare sa o mut jos?
 Accesorii multitool Black and Dec...

Suma maxima.

Pilonul II - date de piata, tendi...

Geam la baie: va place sau nu va ...
 izolație balcon exterior

Izolatie balcon inchis

Device atasat instalatie PV

Greseala mp - 1/2 - in actul de v...
 [CUM] SPV ANAF - Gestionare cont ...

Presiune gaz scazuta

motocultor progarden 853/854

Am SRL in Romania dar vreau sa ma...
 

Sursa, Inger sau demon ?

- - - - -
  • Please log in to reply
3922 replies to this topic

#19
unpuisor

unpuisor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,369
  • Înscris: 28.04.2003
La aia ma gandisem si eu dar am inteles ca energmaxu e mai zgomotoasa ca Antecu care e si el modular.
Si pana in 3 mil sunt amandoua

#20
mascotzel

mascotzel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,130
  • Înscris: 07.06.2006
langa 3
antec neohe 430 e printre cele mai silentioase surse

#21
alibaba40theft

alibaba40theft

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 20.06.2004
Pentru cei care au asa ceva, ce imi recomandati sa cumpar ?
Carcasa Antec SLK3800 B cu sursa 400W
Carcasa Antec NSK6500-EC cu sursa 430W
ambele sunt cam la acelasi pret.
Cum sunt sursele ANTEC...? ( ma refer la cele montate pe aceste carcase )
...eventual o carcasa  ANTEC si o sursa de la alt producator...si care anume...?:huh:
Mentionez ca doresc o carcasa si o sursa de calitate ~ 400W-450W.
Multumesc anticipat.

#22
sisu_stelistul

sisu_stelistul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 188
  • Înscris: 01.02.2007
Cum pot sa aflu ce sursa am?

#23
cods

cods

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,512
  • Înscris: 05.06.2005
Te uiti pe eticheta :D sau in factura pc-ului. Daca nu apare nimic esti norocosul posesor al unei surse
no-name :)

#24
sisu_stelistul

sisu_stelistul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 188
  • Înscris: 01.02.2007
Deci no-name :P daca fac o poza carcasei puteti sa va dati seama de cat e sursa poate aveti si voi ceva asemanator?
nitel offtopic-numele placii de baza de unde il aflu  :newblush:

Edited by sisu_stelistul, 06 February 2007 - 23:34.


#25
bunutulalex

bunutulalex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 459
  • Înscris: 07.06.2005
Mi-a placut materialul de la inceputul topicului !

Edited by bunutulalex, 11 February 2007 - 12:41.


#26
unpuisor

unpuisor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,369
  • Înscris: 28.04.2003
Apropo de surse, prietenei mele i s-a ars sursa de la calc. Si a dus calc in garantie, i-au schimbat sursa dar este o problema.
Nu mai merge sa ne uitam la filme pe TV. Adica nu se mai vede bine, se vede mai slab, mai intunecat si cu niste linii ciudate.
Am incercat cu alte drivere, al cablu si pana la urma am rupt sigiliu si m-am uitat eu la sursa. Nu mi-am dat seama ce voltaj are dar e un Intex amarat. E posibil sa nu bage curent destul sau sa cauzeze probleme astfel incat placa video sa nu aiba putere pt a scoate in televizor ?

#27
kretzu77

kretzu77

    Custom title

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,573
  • Înscris: 06.06.2006

View Postunpuisor, on Feb 26 2007, 15:37, said:

Apropo de surse, prietenei mele i s-a ars sursa de la calc. Si a dus calc in garantie, i-au schimbat sursa dar este o problema.
Nu mai merge sa ne uitam la filme pe TV. Adica nu se mai vede bine, se vede mai slab, mai intunecat si cu niste linii ciudate.
Am incercat cu alte drivere, al cablu si pana la urma am rupt sigiliu si m-am uitat eu la sursa. Nu mi-am dat seama ce voltaj are dar e un Intex amarat. E posibil sa nu bage curent destul sau sa cauzeze probleme astfel incat placa video sa nu aiba putere pt a scoate in televizor ?
nu cumva ai vreo placa video cu alimentare suplimentara?

#28
unpuisor

unpuisor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,369
  • Înscris: 28.04.2003
E un jaf de geforce 4 mx nu stiu cat, dar pt filme mergea bine. Am gasit prin casa o alta sursa de la un calc antic de 300 si se vede mai bine dar nu la fel cum era cu sursa originala.

#29
kretzu77

kretzu77

    Custom title

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,573
  • Înscris: 06.06.2006

View Postunpuisor, on Feb 27 2007, 11:43, said:

E un jaf de geforce 4 mx nu stiu cat, dar pt filme mergea bine. Am gasit prin casa o alta sursa de la un calc antic de 300 si se vede mai bine dar nu la fel cum era cu sursa originala.
ia un driver mai vechi

#30
loock

loock

    Unas

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,748
  • Înscris: 29.03.2006
Am vazut ca ati amintit de Seasonic cu pret bun.
Caut una de 430 - 500 W, si am vazut preturi ceva mai mari decat s-a mentionat, drept pt. care intreb unde as putea sa gasesc si eu la un pret asemanator. ???
Care este diferenta dintre S si M ?
TKS.

#31
unpuisor

unpuisor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,369
  • Înscris: 28.04.2003
am pus alte drivere si tot ce vrei. nu mai merge cum mergea cu sursa aia originala. Si nu e de la drivere ca si cand booteaza calc tot asa prost se vede.

pt loock incearca aici unde au un pret cat de cat ok,

#32
bugatty7373

bugatty7373

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 426
  • Înscris: 15.10.2006
Haideti ca mai rau m-au incurcat calculatoarele astea pt sursa. Asta imi spune ca la ce vreau eu imi trebuie vreo 400 W, iar asta imi da la decent brand PSU vreo 280W.
Deocamdata, PC-ul comandat arata cam asa: E4300 + Asus P5N-E SLi + Gigabyte 7900GS + 1x1GB Umax DDR 667. Urmeaza sa mai adaug inca 1x1gb RAM UMAX DDR 667, un cooler, cel mai probabil Thermalright Si-128 si un ventilator de 120mm.
Voi face si OC, nu exagerat, dar voi face. Ma gandesc la procesor la 3 - 3,2 Ghz si memoriile alea sa le duc la 800 cu 2.1 V (ca tot ziceati voi ca duc foarte bine).  Ideea e urmatoarea: in comanda mea, am ales ca sursa si carcasa, un Antec NSK4400. Tine sursa aia de 380W tot ce am specificat eu acolo ? Inainte sa folosesc primul calculator, eram sigur ca duce, dar acum, mai bine cer o parere avizata. Eventual (daca nu ajunge aia) recomandati-mi si mie o sursa buna si o carcasa (care nu prea conteaza) in 2,6-2,7 mil.

#33
ianus

ianus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,046
  • Înscris: 01.02.2005
Ca tot vorbiti despre surse, iata o patanie de-a mea legata de componentele facute pe vapor si ce calitati au ele.
Astazi a trebuit sa testez o sursa mai veche adusa de cineva. Plin de entuziasm muncitoresc pun eu cabul de alimentare, apsa pe buton... cateva clipe nu se intampla nimik, apoi explodeaza ceva inauntru precum o petarda de Revelion si sursa ia foc... in cateva clipe tota camera era plina de fum si miros de plastic. Am avut un noroc chior ca nu mi-a bubuit chiar in mutra, era oricum extrem de aproape de mine. E prima data cand mi s-a intamplat o chestie de soiul asta, desi mi-au trecut multe compuri prin mana pana acum.
Ma intreb ce s-ar fi putut intampla daca aparea faza asta pe un comp nesupravegheat langa ceva materiale combustibile.
"Maxpower" scrie pe sursa, daca va ajuta cu ceva.
Asadar, un sfat: nu va zgarciti sa luati toate jegurile, in situatii rele va pot produce mai multe pagube decat visati.

#34
The_Napster

The_Napster

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,820
  • Înscris: 01.04.2005
Tu de obicei tii electronice langa canistra de benzina? :D
Orice sursa poate sa pocneasca, numai ca cele mai nou au soiuri de protectii mai alese. Eu merg pe un stift care a venit cu carcasa si vad ca ma duce bine. Tind sa cred ca uneori nu merita sa mergi pe brand :)

#35
ianus

ianus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,046
  • Înscris: 01.02.2005
Nu, langa comp nu tin decat C4, ca asta nu explodeza la caldura, trebe detonatoare pentru el. Benzina e pusa in alta parte, langa aragaz.

Gandeste-te cum ar fi sa scrie pe orice componente: "Stimati consumatori, aveti grija, in timp ce folositi aceste produse conform specificatiilor se pot produce mici explozii si incendii de care noi nu ne facem raspunzatori. Orice sursa poate sa pocneasca si sa arda, asta este, se mai intampla, e ceva in limitele normalitatii.  Daca nu va convine, nu cumparati. Va dorim multa bafta in utilizarea produsele noastre  !" si mai jos cu litere  mici :"ATENTIE !Orice incercare neautorizata de a stinge focul duce la pierdere garantiei !!!".

Sa fim seriosi, nu gasesc nici o justificare sa se intample astfel de situatii. Accept faptul ca o sursa se poate defecta, sa nu mai mearga etc, da nici chiar asa, sa-mi ventileze flacari !

Edited by ianus, 19 March 2007 - 16:17.


#36
cods

cods

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,512
  • Înscris: 05.06.2005
Am vazut si eu un rexpower care a facut fix acelasi lucru, numai ca a scos putin fum inainte, pc restartat/blocat/etc si apoi iesea ceva galben prin spatele carcasei... erau flacarile... unei perdele !

Si, daca caut putin cred ca gasesc si aici pe forum un caz din asta :)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate