Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Permis suspendat din cauze medicale

Presiune apa fluctuanta pompa sub...

Revizie auto la Bucuresti

identificare component defect
 Recomandare tableta

Ansamblul Neofort Rezidenția...

Caderea in apostazie a Bisericii ...

Inselatoria secolului!
 Problema soft samsung galaxy watc...

Recomandare tastatura compatibila...

Sfat legat de achizitonarea unui ...

Festivalul de Film Cannes 2024
 Scaun auto

La mulți ani @ranit6996!

La mulți ani @Ciubex!

Reparat difuzor membrana hartie, ...
 

Coduri secrete telefoane mobile

- - - - -
  • Please log in to reply
114 replies to this topic

#37
cata8757

cata8757

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 319
  • Înscris: 06.01.2004
pai iti tre un patch care il pui cu V_klay... si patch-ul se numeste developer menu si acolo in meniu dupa ce ai aplicat patch-ul intrii cu menu si apesi #

#38
woulfy

woulfy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,562
  • Înscris: 11.12.2003
Tie chiar ti-a mers asa?
Eu am reusit sa accesez developer meniu dupa cum a zis PCgeek mai sus. Insa componentele din developer meniul meu sunt doar MiniMonitor, Java si HeapOvl config. Am selectat cele 3 optiuni din HeapOvl config dar tot nu mi-a aparut in minimonitor ACCU Monitor.
Mai ai vreo idee pls?

#39
ala_mic

ala_mic

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 207
  • Înscris: 11.08.2003
dar pentru sagem mix-3d, stie cineva? Daca da imi spuneti si mie cineva?

#40
bogdanan

bogdanan

    devoted SoftNews member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,269
  • Înscris: 02.04.2004
am si eu un motorola cd930...acu' sa nu radeti...exista ceva coduri si pentru el?

#41
bogdan_boga

bogdan_boga

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 26.03.2004
eu am un ericsson t 20e..cam vechi ce-i drept..dar dak puteti sa-mi spuneti si ceva coduri sau un site ceva legat de el, ar fii foarte bine

#42
alphonse

alphonse

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 05.04.2004

Quote

Originally posted by alfaromeo
000000*
asta e pentru alcatel.si deschide un meniu la care ar fi bine sa nu faceti modificari.doar charge ctrl.iti indica o cifra care reprezinta in procente cat mai ai din baterie.
la nokia nu toate codurile functioneaza.cele cu hfr si efr sunt la vrajala.ar trebui sa prelñungeasca viata bateriei sau sa ai semnal mai bun dar...nici pe departe


Eu am golit Swichoff codes...si nu s-a intamplat nimic!Lista cu Swchoff codes era ceva de genul:
46>
46
40
46
10

kiar avea vreo importanta?

#43
dcrst75

dcrst75

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 82
  • Înscris: 08.04.2004
Pentru Samsung C100 baga adresa fara WWW urmatoarea:
imart.ru/c100/eug.html

O gramada de de-toate gratuite

#44
dcrst75

dcrst75

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 82
  • Înscris: 08.04.2004
ma juta cineva cu niste coduri de Sagem myX-5?

#45
DanyGTBoy

DanyGTBoy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 29.04.2004
Am auzit ca exista niste coduri pe baza de IMEI pt remote unlocking. Am tot vazut pe net chestii din astea. Eu mi-am blocat SIMENS-ul SX1 si nu prea stiu ce sa-i fac. SOmebody HELP!

#46
bogdan1978buc

bogdan1978buc

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,416
  • Înscris: 07.05.2003
Pai tu te-ai bagat la SX1 sa umbli chiar asa, fara sa fii 101% sigur?
Sper sa te poata ajuta cineva, si eventual daca o rezolvi sa-i anunti si pe ceilalti cum ai reusit, ca sa nu cada si ei "in pacat" ;)

#47
cniky

cniky

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 408
  • Înscris: 24.05.2003

Quote

Originally posted by dcrst75
ma juta cineva cu niste coduri de Sagem myX-5?


pt. Sagemuri `meinu`+ `*`

#48
WaffenSS

WaffenSS

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 243
  • Înscris: 05.02.2006
motorola v360?? ceva coduri?  :console:

#49
costy_ytsoc

costy_ytsoc

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,394
  • Înscris: 02.07.2005

View PostBertino, on Dec 23 2003, 12:41, said:

@Toranaga
Nu stiu daca la 6310i se poate, dar la anticul Alcatel db se putea si mergea inca f bine :D
cum? cred ca mai am unul pe undeva.

#50
blackcat

blackcat

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,217
  • Înscris: 29.11.2001
Un cod pt Siemens C75? Mersi.

#51
andreeam_ro

andreeam_ro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 11.03.2006
Stie cineva cum decodez un motorola v180? e blocat pe connex!! please give some help..

#52
bogdan1978buc

bogdan1978buc

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,416
  • Înscris: 07.05.2003
Pentru SPV C500, cum se face sa intri in flight mode? Ma intereseaza sa-l decertific. Am incercat fara sim si la aparitia ecranului cu Windows sa apas power si butonul 2, dar degeaba.

#53
yula_ingerasul

yula_ingerasul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 07.01.2006
Shtie cineva cum pot afla codul de securitate la un Nokia 2100??? :rolleyes:

Shtie cineva cum pot afla codul de securitate la un Nokia 2100??? :rolleyes:

Edited by yula_ingerasul, 05 April 2006 - 14:08.


#54
raptyle

raptyle

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 234
  • Înscris: 30.08.2005
pentru K750i stiti coduri....?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate