Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Buget 19k-masina noua-sfaturi

Grosime adeziv gresie

Inregistrare ecran

M-am inregistrat in e-factura. Ca...
 Voi cum faceți fața ava...

Spital stomatologic sector 4 grat...

Pastrare numar inmatriculare !

Supraveghere autoturism in parcar...
 Bsod repetat

Angst Romania - Oficial in Insolv...

Pocket PC Handheld ajutor.

Intrerupere utilitati casa tempor...
 Care credeti ca este probabilitat...

paravan geam / obturare vedere

Motorola E32, se aprinde flashlig...

La mulți ani @sylvius!
 

Coduri secrete telefoane mobile

- - - - -
  • Please log in to reply
114 replies to this topic

#19
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,160
  • Înscris: 05.05.2003

Quote

Originally posted by ravenutzu
ceva pentru PHILIPS FISIO820??  


Dupa lungi cautari, am gasit in sfarsit codurile pentru Fisio 820/825!!!

*#327*# = act/dez - DCS 1800 MHz
*#476*# = act/dez - GSM
*#3476*# = act/dez - EGSM
*#337*# = act/dez - ENHANCED FULL RATE
*#47*# = act/dez - HALF RATE
*#2836*# = act/dez - AVDDSS
*#7462*# = SIM PHASE 3
*#7626*# = SHWS MAILBOX COUNTER 23
*#8272*# = UCS 2

#20
alfaromeo

alfaromeo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 340
  • Înscris: 01.09.2003
@rz
sunt chiar curios daca functioneaza modul EFR si HFR.eu l-am bagat de multe ori pe nokia si nu m-i s-a parut ca are semnal mai bun sau ca tine bateria mai mult.

#21
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,160
  • Înscris: 05.05.2003
Ca sa fiu sincer nici eu n-am sesizat vre-o diferenta.
Dar nu e vorba de semnal ci de calitatea audio...
Repet, n-am observat diferente.
Pe ecran primesc confirmarea activarii/dezactivarii lor!

Nu stiu ce e AVDDSS si nici care e faza cu SIM PHASE 3 (activarea unor functii ascunse ale cartelei...oare)
Poate ne lumineaza cineva.

#22
Toranaga

Toranaga

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 372
  • Înscris: 04.08.2003
Să vedeți fază: Vine un amic astăzi pe la mine și după ce îmi vede telefonul ( Nokia 6310i ),  ține neapărat să-mi dea niște "sfaturi" în legătură cu acest telefon. Printre multe prezentate mai sus, foarte sigur pe el, îmi sugerează să caut pe net codul prin care telefonul ar deveni un fel de detector de radar ;yeslol;  .

Vorbea prostii, nu-i așa? :D

#23
bogdan1978buc

bogdan1978buc

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,416
  • Înscris: 07.05.2003
@Arpi: tocmai tu sa incalci ceea ce am rugat eu la inceput?
Pentru P800:in meniul secret mai apare o optiune si anume format internal disck.Aceasta optiune este o binecuvantare,pentru ca nu se compara cu simplutul "Master Reset",acel format iti aduce telefonul la starea initiala,chiar daca ti-ai "prajit" symbian-ul ;)

#24
Spawn09

Spawn09

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 50
  • Înscris: 05.11.2003
bah da ceva smecherii la Samsung c100 stiti?vad ca la celelalte stiti destule sunt si yo curios ca am un c100 si vreau sa stiu ce smecherii poate sa faca
P.S. de unde iau si yo jocuri,melodii,poze moka?un site ceva?

#25
Bertino

Bertino

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 563
  • Înscris: 02.09.2003
@Toranaga
Nu stiu daca la 6310i se poate, dar la anticul Alcatel db se putea si mergea inca f bine :D

#26
bogdan1978buc

bogdan1978buc

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,416
  • Înscris: 07.05.2003
Cum trebuie procedat cu un telefon,daca sa zicem am codul de retea pentru deblocare?Luam exemplu Alcatel 512,ca pentru asta ma intereseaza,dar sunt bine venite si shortcut-urile pentru celelalte telefoane ;)

#27
alex_rom007

alex_rom007

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 736
  • Înscris: 20.06.2003
Suni la operatorul de telefonie mobila de la care ai luat telefonul, si  le explici ca pleci in alta tara sau ceva de genul...si dupa ce iti vor da codul retelei iti vor spune si cum sa il introduci. Daca ai noroc si vorbesti frumos... depinde si de operator...

Bafta!  :OK:

#28
adryantm

adryantm

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 26.02.2004
Va salut. Am un Nokia 3410 si am o intrebare. Dupa ce formez codul *#92702689# , imi apare la sfarsit "Life Timer" . Stie cineva la ce se refera ?! Am observat ca se tot modifica in sens crescator...
Daca vad data fabricarii telefonului, exista vreo posibilitate sa vad data fabricarii acumulatorului ? :) Daca nu printr-un cod, cum pot afla asta?

#29
Cosconor

Cosconor

    Netmonitoring fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,022
  • Înscris: 08.06.2003
Iti indica câte ore ai vorbit cu telefonul. dar nu prea mai stiu cum e afisat, parca în minute. :rolleyes:

#30
bogdan1978buc

bogdan1978buc

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,416
  • Înscris: 07.05.2003
Pentru baterie si nu numai,trebuie sa te uiti dupa o chestie de genul : 03W23 , ceea ce inseamna anul 2003,saptamana 23.

#31
adryantm

adryantm

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 26.02.2004
La baterie nu vad nimic de genul "03w23" ... Precizez ca am Li-Ion BLC1 825 mAh. Nokia made in china... :(

#32
bogdan1978buc

bogdan1978buc

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,416
  • Înscris: 07.05.2003
Asta este regula generala!Din pacate la Nokia stiu ca nu prea se trec chestii de genul asta,dar retine ideea pentru APROAPE orice.

#33
PCgeek

PCgeek

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 27.01.2004
La Siemens M55 e un cod (menu si pe urma #) in care se gaseste un meniu secret. Problema e ca trebuie activat cu un cod generat din IMSI (nu IMEI) ce se salveaza pe ultima locatie din SIM. Mai multe informatii si un program de activare (daca aveti cablu) se gaseste in thread-ul http://forum.softped...45&pagenumber=3 ... Are termometru (la Mini Monitor > Charge Monitor > TE (in C; ex TE+269=26.9 grade C) si procentaj precis la baterie (Mini Monitor > ACCU Monitor > CAP**** (ex CAP0097=97% din baterie ramasa).

#34
woulfy

woulfy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,562
  • Înscris: 11.12.2003
PCgeek - am facut ce ai zis tu pt a avea acces la meniul ala secret, am reusit sa intru in el insa continutul lui nu e asa cum l-ai descris tu mai sus. (pt siemens m55 ma refer). In MiniMonitor eu am : Serving Cell,  Neighbor Cell si GPRS Monitor. Si in nici una din asta nu am gasit nimic legat de termomentru sau de procentajul precis de incarcare a bateriei. Ai vreo idee?

#35
cata8757

cata8757

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 319
  • Înscris: 06.01.2004
Mah woulfy tre sa te duci configuration acolo si sa selectezi toate optiunile alea ca sa iti apara mini monitor > ACCU Monitor


vizit my site : www.siemens4me.as.ro

#36
woulfy

woulfy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,562
  • Înscris: 11.12.2003

Quote

Originally posted by cata8757
Mah woulfy tre sa te duci configuration acolo si sa selectezi toate optiunile alea ca sa iti apara mini monitor > ACCU Monitor


vizit my site : www.siemens4me.as.ro


Unde gasesti tu meniul configuration???

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate