![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Antene wireless homemade
Last Updated: Jul 22 2021 00:59, Started by
jonny_cluj
, Aug 30 2006 15:15
·
0

Posted 18 January 2015 - 13:21

Pai pe topicul asta discutam despre Wi-Fi, nu despre ce ne arati tu acolo si anume WiMAX.
|
Posted 19 January 2015 - 21:59

@adrian001. eu spuneam ca anumite softuri arata invers si in caz ca nu stii wimax e tot wifi doar ca e in banda de 3,5 ghz.
@ndor uite si poza cu ce ti`am promis. P.S haideti sa nu mai poluam topicul omului Attached Files |
Posted 19 January 2015 - 22:22

Pai singurul care il polueaza esti tu, scriind despre lucruri care nu iti sunt prea clare. WiMAX si Wi-Fi sunt tehnologii diferite altfel se numeau la fel, faptul ca fac acelasi lucru nu inseamna ca sunt acelasi lucru. Ne arati poza aia sa ne demonstrezi ce ? Ca nu stii diferenta dintre puterea unui semnal (aka signal strength) si raportul semnal-zgomot (aka link quality) ?
PS: Te-ai intrebat oare de ce la link quality scrie doar db si nu dbm. Inainte sa imi raspunzi (eventual obraznic, cum am vazut ca se poarta mai nou) pune mana si documenteaza-te, din greseli invtam toti. |
Posted 03 February 2015 - 16:48

am si eu o intrebare daca realizez o antena biquad,in cele mai bune conditii cam de pe ce distanta as gasi retele wireless?
|
Posted 03 February 2015 - 16:54

Ma intai fa-o si dupa aia vezi tu ce gasesti si la ce distante .
|
Posted 04 February 2015 - 18:33

Posted 16 February 2015 - 12:00

Posted 16 February 2015 - 13:06

nu merita. esti mult mai castigat cu un adaptor de calitate pe usb si antena directionala
|
Posted 22 July 2021 - 00:59

Salutare.
Acum cu mult timp in urma am construit o antena wifi yagi loop 2.4 GHz dupa un design prezentat pe acest forum ( am dat search si nu gasesc nimic,probabil thread-ul a fost sters) Multumit de simplitatea constructiei si de eficienta ei ( am tinut-o in vant, ploaie si zapada mult timp functionand ca-n prima zi ) Model similar ( sau identic ) cu cel din imagine,nu-mi mai aduc aminte. Imi poate cineva oferi detalii legate de constructie? Ma intereseaza in special ce sarma Fy sa folosesc la ea Alte mentiuni si completari sunt bine venite. Mentionez cunostintele mele in domeniu sunt ZERO. Multumesc Attached FilesEdited by dani871, 22 July 2021 - 00:59. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users