![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
FS over FTP
Last Updated: Aug 08 2006 13:01, Started by
Pittick
, Aug 08 2006 09:37
·
0

Posted 08 August 2006 - 09:37

Se da una bucata Gentoo Linux (2.6.16-gentoo-r9).
Am nevoie sa instalez un modul/facilitate care imi poate permite sa montez local anumite directoare de pe un server FTP. Am inteles ca acest lucru s-ar face folosind un modul de kernel special. Asa ca m-am apucat sa caut pe Google....si am gasit 2 lucruri: primul, recomandat de un coleg, pe care ar trebui sa il folosesc in contextul actual, este http://ftpfs.sourceforge.net/ . Celalalt, http://www.bebits.com/app/3511 , solutia de la BeBits. Am incercat instalarea primului... first, modulul respectiv, de la prima adresa, este vechi si e disponibil cel mult pentru kernel 2.4. Am incercat sa dau make install (conform readme) si mi se returneaza: /usr/src/linux/include/asm/rwsem.h: In function `__down_read': /usr/src/linux/include/asm/rwsem.h:105: error: parse error before "KBUILD_BASENAME" /usr/src/linux/include/asm/rwsem.h: In function `__down_write': /usr/src/linux/include/asm/rwsem.h:157: error: parse error before "KBUILD_BASENAME" /usr/src/linux/include/asm/rwsem.h: In function `__up_read': /usr/src/linux/include/asm/rwsem.h:194: error: parse error before "KBUILD_BASENAME" /usr/src/linux/include/asm/rwsem.h:188: warning: unused variable `tmp' /usr/src/linux/include/asm/rwsem.h: In function `__up_write': /usr/src/linux/include/asm/rwsem.h:220: error: parse error before "KBUILD_BASENAME" /usr/src/linux/include/asm/rwsem.h: In function `__downgrade_write': /usr/src/linux/include/asm/rwsem.h:245: error: parse error before "KBUILD_BASENAME" In file included from /usr/src/linux/include/linux/sched.h:20, from /usr/src/linux/include/linux/module.h:10, from cache.c:2: /usr/src/linux/include/asm/semaphore.h: In function `down': /usr/src/linux/include/asm/semaphore.h:105: error: parse error before "KBUILD_BASENAME" /usr/src/linux/include/asm/semaphore.h: In function `down_interruptible': /usr/src/linux/include/asm/semaphore.h:130: error: parse error before "KBUILD_BASENAME" /usr/src/linux/include/asm/semaphore.h: In function `down_trylock': /usr/src/linux/include/asm/semaphore.h:155: error: parse error before "KBUILD_BASENAME" /usr/src/linux/include/asm/semaphore.h: In function `up': /usr/src/linux/include/asm/semaphore.h:179: error: parse error before "KBUILD_BASENAME" In file included from /usr/src/linux/include/asm/smp.h:18, from /usr/src/linux/include/linux/smp.h:19, from /usr/src/linux/include/linux/sched.h:26, from /usr/src/linux/include/linux/module.h:10, from cache.c:2: /usr/src/linux/include/asm/mpspec.h:6:25: mach_mpspec.h: No such file or directory In file included from /usr/src/linux/include/asm/smp.h:18, from /usr/src/linux/include/linux/smp.h:19, from /usr/src/linux/include/linux/sched.h:26, from /usr/src/linux/include/linux/module.h:10, from cache.c:2: /usr/src/linux/include/asm/mpspec.h: At top level: /usr/src/linux/include/asm/mpspec.h:8: error: `MAX_MP_BUSSES' undeclared here (not in a function) /usr/src/linux/include/asm/mpspec.h:23: error: `MAX_IRQ_SOURCES' undeclared here (not in a function) In file included from /usr/src/linux/include/linux/smp.h:19, from /usr/src/linux/include/linux/sched.h:26, from /usr/src/linux/include/linux/module.h:10, from cache.c:2: /usr/src/linux/include/asm/smp.h:77:26: mach_apicdef.h: No such file or directory In file included from /usr/src/linux/include/linux/smp.h:19, from /usr/src/linux/include/linux/sched.h:26, from /usr/src/linux/include/linux/module.h:10, from cache.c:2: /usr/src/linux/include/asm/smp.h: In function `hard_smp_processor_id': /usr/src/linux/include/asm/smp.h:81: warning: implicit declaration of function `GET_APIC_ID' In file included from /usr/src/linux/include/linux/percpu.h:4, from /usr/src/linux/include/linux/sched.h:34, from /usr/src/linux/include/linux/module.h:10, from cache.c:2: /usr/src/linux/include/linux/slab.h:97:27: kmalloc_sizes.h: No such file or directory In file included from /usr/src/linux/include/linux/percpu.h:4, from /usr/src/linux/include/linux/sched.h:34, from /usr/src/linux/include/linux/module.h:10, from cache.c:2: /usr/src/linux/include/linux/slab.h: In function `kmalloc': /usr/src/linux/include/linux/slab.h:103: warning: label `found' defined but not used In file included from cache.c:8: ./ftpfs.h: At top level: ./ftpfs.h:48: error: parse error before "kdev_t" ./ftpfs.h:48: warning: no semicolon at end of struct or union ./ftpfs.h:55: error: parse error before '}' token In file included from cache.c:9: ./ftpfs_proc.h:19: warning: "struct super_block" declared inside parameter list ./ftpfs_proc.h:19: warning: its scope is only this definition or declaration, which is probably not what you want cache.c: In function `ftp_cache_add': cache.c:111: error: incompatible types in assignment cache.c: In function `ftp_cache_get': cache.c:152: error: invalid operands to binary - cache.c: In function `ftp_cache_invalidate': cache.c:182: error: dereferencing pointer to incomplete type cache.c:183: error: dereferencing pointer to incomplete type make[1]: *** [cache.o] Error 1 make[1]: Leaving directory `/mnt/hda5/Kits/ftpfs-0.6.2-k2.4/ftpfs' make: *** [install] Error 2 In cazul celor de la BeBits.... scriptul nu executa comenzile, din motiv de eventuale permisiuni (permission denied)..desi il execut ca root (of course) si sunt drepturi asupra fisierelor ...all over. Ce este de facut? In privinta modulului mentionat mai sus, cel de pe sourceforge.. cum il pot face sa mearga? Multumesc anticipat! |
Posted 08 August 2006 - 11:38

Posted 08 August 2006 - 13:01

Speechless
![]() Thanx a bunch....daca se intampla sa mai am vreo problema careia nu-i pto da singur de cap, o sa postez aici. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users